• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

birde hamilesin sen de Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) üzülüp dert edip bebişi üzme

evet canım iki şafak birden sayıyorum :9::10: babamızın gelmesiyle tahmini doğuma tarihi arasında 40 gün var hamilelik takviminden şafak hesabı da yapabiliyorum yani :9: valla canım sonuçların açıklanacağı gece öyle stres oldumki uzun dönem çıkacak diye kısa dönemi görünce sevinçten çıldırdım :52: beterin beteri var bu halimize şükür hayırlısıyla gelirler inşallah çok üzülüp ağlamamak lazım...

Hayırrrr tatlım..ankesörden msj atılıyormuşşşş atıyor arada haberi olan olmayana söylesin:))[/QUOT

iyimiş ama sabahın köründe arasında onun muşmula sesinden günaydın kelimesini duyuyum bu bana daha iyiiiii:)).......sende stres yapma canm etimesgutta saat 16.30da bırakıolarmış eğitimi ve telefonlara akın ediyolarmış 1-1.5 saat daha sabret arar hayırlısıyla

Bunu ilk defa duyuyorum heryerde aynımıdır acep öyleyse çok güzel ama msj atmaya zaman bulabilirlerse ararlarki zaten :43:

Tabiki cnm ama sabah 5.40ta atmış mesala ben mışıl mışıl uyurken...herzaman müsait olamıyorum arada atıyor işte o şekilde..keşke arasa bugün hiç aramadıııııııııııııı:(

evet canım iki şafak birden sayıyorum :9::10: babamızın gelmesiyle tahmini doğuma tarihi arasında 40 gün var hamilelik takviminden şafak hesabı da yapabiliyorum yani :9: valla canım sonuçların açıklanacağı gece öyle stres oldumki uzun dönem çıkacak diye kısa dönemi görünce sevinçten çıldırdım :52: beterin beteri var bu halimize şükür hayırlısıyla gelirler inşallah çok üzülüp ağlamamak lazım...

Canım şimdi farkettim bebeginin muhtemel doğum tarihi sevdiğimin doğum günü :14:

Tabiki cnm ama sabah 5.40ta atmış mesala ben mışıl mışıl uyurken...herzaman müsait olamıyorum arada atıyor işte o şekilde..keşke arasa bugün hiç aramadıııııııııııııı:(

ahh bu müsait olamama durumları benmde ailemin haberi yok ondan. telefonun sesinde kısamıom arar diye aradığındada yanımda biri varken konuşcak delik ara sonra konuş gel kim o gizli saklı konuşuon soruları off bu da ayrı dert amaaann

Arar canım inşallah eğitimlerinin ilk günleri yerleşmeleri herşeyleri yoğun şuan 4buçuk 5 gibi eğitimleri bitiyor ozaman sıraya giriyorlar büyük ihtimal bekleyeceğiz :43:

ahh bu müsait olamama durumları benmde ailemin haberi yok ondan. telefonun sesinde kısamıom arar diye aradığındada yanımda biri varken konuşcak delik ara sonra konuş gel kim o gizli saklı konuşuon soruları off bu da ayrı dert amaaann

Canım o zormuş ya ben hertürlü açarım,ara diyorum ona zaten hertürlü yani..

boşver aç kimene.Çocukmusun sen değer mi yani,ayıp bişi mi sanki telde konuşuyorsun alt tarafı en fazla 3dk oda.,bellki özel biri..Sen ciddi olursan herkes de sana saygılı olur,görceksin

Hayırrrr tatlım..ankesörden msj atılıyormuşşşş atıyor arada haberi olan olmayana söylesin:))

Bunu öğrenmek çok iyi oldu, ben de söyleyeceğim nişanlıma, haberi yoktur onun.

Kızlar siz askerlerinizi arayabiliyor musunuz ankesörlüden? Daha önce gidenlere sordum, o çaldırıyordu ben arıyordum dediler ama biz denedik olmuyor!

Bunu öğrenmek çok iyi oldu, ben de söyleyeceğim nişanlıma, haberi yoktur onun.

Kızlar siz askerlerinizi arayabiliyor musunuz ankesörlüden? Daha önce gidenlere sordum, o çaldırıyordu ben arıyordum dediler ama biz denedik olmuyor!

ya dün aradı ben yetişemedim sonra geri aradım meşgul :50: tekrar aradım çalıyor ama açan olmadı :50: oluyor mu bilmiyorum yani :50:

Canım o zormuş ya ben hertürlü açarım,ara diyorum ona zaten hertürlü yani..

boşver aç kimene.Çocukmusun sen değer mi yani,ayıp bişi mi sanki telde konuşuyorsun alt tarafı en fazla 3dk oda.,bellki özel biri..Sen ciddi olursan herkes de sana saygılı olur,görceksin

ayy bebeğim ölede işte ben kpss belasına hazırlanıyom ablamda kalıyom şimdi.ailemin maddi durumuda iyi değil ablamında iki lafından biri ders çalışmıon...hayatında kimse olmasın oyalanırsın.puanda biraz düşük geldi.seni dershaneye yolladık falan die laf ediyo oysa hem okula gittim hem dershaneye hemde ben iktisat mezunuyum hukuk iktisat muhasebe işletme aklına gelcek herşeye çalışıom sanki mükemmelim:p...bide ailenin en küçüğüyüm gerçi yaşım 24 pek küçük değilimde:))...ablamda 32,abim 31 diğer abim 28 yaşında ve evlenen yok daha valla bende şimdi yırtık dondan çıkar gibi çıkmak istemiyom ama napcam bilmiyom...ama o aradığında açıom mutlaka laf yiyom ama değiyo

aaa ağlamak yok ne güzel işte doğumgününde birliktesiniz inşallah :34: sen de benim takvimimden takip edebilirsin doğuma kalan gün= sizin doğum günü partiniz :34:

İnşallah canım herhalde herşeyden önce doğacagımız gün şafak doğan güneş olacak :72:

Back
X