o da bişey mii ben faceden görüntülü arama başlatmaya kalkıştım sinir olup sanki karşımdaymış gibi:))
Çok teşekkür ederim. Burdur 'da şuan. Sizlerin nerde?
yemekler nasıl dedim valla beğensende beğenmesende yiyosun ayrıca tabağında yemek bırakana nöbet yazıyolar dedi..kesinlikle yemek bırakmıcaklarmış.yorgun düşmeyelim diye yapıyolar dedii
Zorlamı yediriyorlarmış yemeklerini kötüyse nasıl zorlanıyorlar tabi onlarda haklı güçsüz kalırlar yemezlerse ama öteki türlüde tehtit gibi
Canım bende öyle beylikdüzü taraflarındayım de de bir daha sevineyim
kız bukadar olur yaa hahaahbeylikdüzündeyim
kız bukadar olur yaa hahaahbeylikdüzündeyim
öle canm..sabah erken kalkıoz kimsede iştah olmuo bide sürede az yemek için diyo..tek tek tabakların yanlarından geçiyomuşlar çünkü sabah 6dan 12ye yemek yok sürekli koşuosun falan diyo mecbur uyucan diyo.
Kızlarr ...Bugün beni kimse aramadı ankara/mamak mebs te ..arardı ama merak ettim.sadce sabah 6 gibi msj atmış okadar.neden aramıyor:S
Var mı mebste olup arayan ?
nası msj attı canm telefon mu soktu kıız:))...işte deli cesareti budurrr:))
Arkadaşlar merhabaa,
Gecikmeli de olsa aranıza katılıyorum. Öncelikle Allah herkesi sevdiğine çabucak kavuştursun. Ben de nişanlımı bekliyorum
Acemilik Samsun, ustalık Ağrı Doğu Beyazıt Telçeker Köyü. Şimdilik sıkıntımız yok, telefon edebiliyor, bakalım ustalıkta neler olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?