• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok merak ediyorum.tel hep yanımda.bazen gaipten tel sesleri duyuorm bakıorm kmse aramıo.o arayınca sesini iyi duyunca rahatlıyorum.aama hiç konusamadık bgn ondan cok merak ediyoum.aglıyorum meraktan artık:((

ben sesini duyuncada ağlıyorum artık manyaklaştım galiba geçsin şu günler artık benimde önümde telefonum yerimden kalkmıyorum telefon çekmez şu olur bu olur :43:

ben sesini duyuncada ağlıyorum artık manyaklaştım galiba geçsin şu günler artık benimde önümde telefonum yerimden kalkmıyorum telefon çekmez şu olur bu olur :43:

cok zor yaaa nasıl sabretcez 5 ay:( ablasıyla konustum şimdi ucak bileti için aramıs hemen kapamıs ama.konusamamıs.içtimaya cıkcaklarmıs. olsun aramıs ya.içim brz rahatladı.ama ben sesini duymak istiorummm........
ben de arayınca heyecandan ne diyecegimi şaşırıorm

arkadşlar onlar askerde gezmeye ya da iş seyahatine çıkmadılar ki bugün de aramadı diye üzülmeyin her gün aramak gibi bir durumları olmayabilir bazen..orası askerlik iştima olur ekstra bir iş olur telefon sırası olur o olur bu olur her şeyi geçin acemi birliği yoğun ve sıkıntılıdır adı üzerinde acemilik nasıl siz işe ilk başladığınıda patron korkusyla etrafı tanımama korkusyla telfonla ilgilenemeyip sadece oraya o ortama odaklanıyor size verilen görevi yerine getirmeye ortamı tanımaya çalışıyorsanız onların 2 kat zorunluluk içeren bir ortamları var şu an ...Tavsiyem iyi bir yerdeyse öyle ya da böyle size haber verdiyse hergün aramasını beklemek yerine aradığında sesi iyi mi nasıl bununla mutlu olun benim eşimde ilk kez bugün aradı ama cok mutlu oldum bana ulaşabılecegım bır numara veremedı yogun burası dedı ısın kotusu kartta almamıstık orada kart yokmus bırınden odunc alıp aramıs artık onun aramsını beklıycem tekrr ...153gün Allahın izniyle terörden uzak kısa dönem askerlerimizin günleri bitecek geçecek şükretmemiz gerek :)

bende öyle hergüne moralli başlıyorum ama yok olmuyo güneş doğdu sabah güneş batmak üzere şimdi ama ben hala duyamadım sesini kalbim acıyo darlanıyorum

ben de akşamı bekliorm belki arar die dün 10a doğru aramıstı cünkü

cok zor yaaa nasıl sabretcez 5 ay:( ablasıyla konustum şimdi ucak bileti için aramıs hemen kapamıs ama.konusamamıs.içtimaya cıkcaklarmıs. olsun aramıs ya.içim brz rahatladı.ama ben sesini duymak istiorummm........
ben de arayınca heyecandan ne diyecegimi şaşırıorm

Aynen bende heycandan ne soracağımı nasıl konuaşacağımı şaşırıyorum sesini duyunca duruyor herşey siliniyor beynimden sesini duymak istiyor insan haber almak ilk günler alıştırmaya çalışmıştım kendimi arıyamaz konuşamayız belki bir kaç gün diye ama gidince daha farklı oluyormuş ya :43:

Aynen bende heycandan ne soracağımı nasıl konuaşacağımı şaşırıyorum sesini duyunca duruyor herşey siliniyor beynimden sesini duymak istiyor insan haber almak ilk günler alıştırmaya çalışmıştım kendimi arıyamaz konuşamayız belki bir kaç gün diye ama gidince daha farklı oluyormuş ya :43:

evet ben de öle alıştımıstım ama şimdi aramayınca kötü oluyorum.Allah onlara da bize de sabır versin.çok zor bir durummuş yaa.çekmeyen anlayamaz.bin pişmanım kavga ettiğim trip attıgım zamanlar için:(((

Ay kizlar dersanede bile aklimda bide sizleri takip ediyorum nasilsiniz diye paranoyaklasmaya az kaldi.... 10a kadar dersim var ama kendimi derse veremiyorum buyuklerimizden aldigimiz bilgilere gore en gec 10 gun icinde alisiyormusuz.. biranonce alissakda normal hayatimiza donebilsek... hem bizi etkiliyor hemde sevdigimizi....

evet ben de öle alıştımıstım ama şimdi aramayınca kötü oluyorum.Allah onlara da bize de sabır versin.çok zor bir durummuş yaa.çekmeyen anlayamaz.bin pişmanım kavga ettiğim trip attıgım zamanlar için:(((

Amin canım Allahım önce onlara sonra bizlere sabır versin aynı şekilde nekadar gereksiz yere trip atmışım diyorum oysa iyi olduğunu bilmek bile yetebiliyormuş bazen saatlerce konuşmadanda insan yetinebiliyormuş :43:

ben bugün konuşamadım daha:50:kursa gitmiştim bugün akşam aramasını bekliyorum sesini duymaya çok ihtiyacım var:43:

ben de bgn konusmaadım ama su an nette ablasıyla konustum içim rahatladı brz. arar akşam inşallah hepimizinki

Ay kizlar dersanede bile aklimda bide sizleri takip ediyorum nasilsiniz diye paranoyaklasmaya az kaldi.... 10a kadar dersim var ama kendimi derse veremiyorum buyuklerimizden aldigimiz bilgilere gore en gec 10 gun icinde alisiyormusuz.. biranonce alissakda normal hayatimiza donebilsek... hem bizi etkiliyor hemde sevdigimizi....

ben de okulda öğrencilere ders anlatırken aklımda nasıl anlatıorm anlattımı ben bile anlayamıorm valla:( inşallah alışabiliriz ama sanki hiç alışamıcakmısım gibi geliyor bana

Amin canım Allahım önce onlara sonra bizlere sabır versin aynı şekilde nekadar gereksiz yere trip atmışım diyorum oysa iyi olduğunu bilmek bile yetebiliyormuş bazen saatlerce konuşmadanda insan yetinebiliyormuş :43:

evet canım bir dk sesini duymak yetiomus valla.bu arada şafagımız kaç bizim kimi 156 dan baslıo kimi 158 kimi 155

evet canım bir dk sesini duymak yetiomus valla.bu arada şafagımız kaç bizim kimi 156 dan baslıo kimi 158 kimi 155

Benim bildiğim 155den başlanıyor canım agustos dönemi 158den başlamıştı bazı aylardan dolayı o yüzden karışıklık var.bugün 153 olduk inşallah şafak 1 doğan güneş dediğimiz günlerde yakındır :72:

Benim bildiğim 155den başlanıyor canım agustos dönemi 158den başlamıştı bazı aylardan dolayı o yüzden karışıklık var.bugün 153 olduk inşallah şafak 1 doğan güneş dediğimiz günlerde yakındır :72:

kesin mi canım bu kimden duydun? 3 gün 3 gündür...

Benimki bugün öğlen aradı akşam yine aramaya çalışırım dedi :) Genelde yemeklerden önce veya sonra arama fırsatları oluyor sanırım. Eğitimleri pazartesi diyodu ama bugün başlamışlar sağa dön, sola dön, selam ver şeklinde.
Kızlar bizde burada birbirimizle asker arkadaşları olduk ya hayat ne garip..

Back
X