- 5 Eylül 2012
- 371
- 273
- 73
bugün hiç aramadıııı![]()
benimkide hiç aramdı offfffff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide hiç aramdı offfffffgözüm telefonda duşa gircem arar diye girmiyorum bile ara be aşkım artık
çok merak ediyorum.tel hep yanımda.bazen gaipten tel sesleri duyuorm bakıorm kmse aramıo.o arayınca sesini iyi duyunca rahatlıyorum.aama hiç konusamadık bgn ondan cok merak ediyoum.aglıyorum meraktan artık(
ben sesini duyuncada ağlıyorum artık manyaklaştım galiba geçsin şu günler artık benimde önümde telefonum yerimden kalkmıyorum telefon çekmez şu olur bu olur![]()
(( çok kötüyüm artık ya moral fln kalmadı.
bende öyle hergüne moralli başlıyorum ama yok olmuyo güneş doğdu sabah güneş batmak üzere şimdi ama ben hala duyamadım sesini kalbim acıyo darlanıyorum
cok zor yaaa nasıl sabretcez 5 ayablasıyla konustum şimdi ucak bileti için aramıs hemen kapamıs ama.konusamamıs.içtimaya cıkcaklarmıs. olsun aramıs ya.içim brz rahatladı.ama ben sesini duymak istiorummm........
ben de arayınca heyecandan ne diyecegimi şaşırıorm
Aynen bende heycandan ne soracağımı nasıl konuaşacağımı şaşırıyorum sesini duyunca duruyor herşey siliniyor beynimden sesini duymak istiyor insan haber almak ilk günler alıştırmaya çalışmıştım kendimi arıyamaz konuşamayız belki bir kaç gün diye ama gidince daha farklı oluyormuş ya![]()
evet ben de öle alıştımıstım ama şimdi aramayınca kötü oluyorum.Allah onlara da bize de sabır versin.çok zor bir durummuş yaa.çekmeyen anlayamaz.bin pişmanım kavga ettiğim trip attıgım zamanlar için((
ben bugün konuşamadım dahakursa gitmiştim bugün akşam aramasını bekliyorum sesini duymaya çok ihtiyacım var
![]()
Ay kizlar dersanede bile aklimda bide sizleri takip ediyorum nasilsiniz diye paranoyaklasmaya az kaldi.... 10a kadar dersim var ama kendimi derse veremiyorum buyuklerimizden aldigimiz bilgilere gore en gec 10 gun icinde alisiyormusuz.. biranonce alissakda normal hayatimiza donebilsek... hem bizi etkiliyor hemde sevdigimizi....
Amin canım Allahım önce onlara sonra bizlere sabır versin aynı şekilde nekadar gereksiz yere trip atmışım diyorum oysa iyi olduğunu bilmek bile yetebiliyormuş bazen saatlerce konuşmadanda insan yetinebiliyormuş![]()
evet canım bir dk sesini duymak yetiomus valla.bu arada şafagımız kaç bizim kimi 156 dan baslıo kimi 158 kimi 155
Benim bildiğim 155den başlanıyor canım agustos dönemi 158den başlamıştı bazı aylardan dolayı o yüzden karışıklık var.bugün 153 olduk inşallah şafak 1 doğan güneş dediğimiz günlerde yakındır![]()
kesin mi canım bu kimden duydun? 3 gün 3 gündür...
Benim şafağım bu tatlım eğer yanlışsa daha kısadan bitittiriyorum benkesin öğreniriz canım kesin değil ama öyle duymuştum kızlardan