• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tatlım inan benimde bugüne kadar konuştuğum en yüksek zaman 3dk dı...koğuşçu olmuş koğuş temizliyomuş tuvalet falan derken çavuşu sormuş bekleyenin var mı dye o da evet demiş git yarımsaat izin dertleş gel demiş onunda önünde saygıyla eğiliyorumm:))...dedğm gibi ankara çok soğukmuş.insanlar sinirden ağlıcak ama erkekliğe vuruolar dio..Allaha emanet sevdiceklerimizz..

ayy ne şanslısın ne güzel anlayışla yaklaşan biri çıkmış karşısına tam bi sinir harbi onların yaşadıkları Allah yardımcıları olsun:26:

bir de iyi yönünden bakın kızlar:16: dönünce kıymetimizi daha çok anlamış olacaklar:17: çok büyük bir özlemden sonra kavuşmak da aşkı tazeler:17:

eşi askerden dönen herkes çok memnun, iyi ki gitmiş, ilişkimiz daha da iyi oldu diyorlar.

sudem sen neredesin canım?usta birliği neresi oldu.ben bu haftasonu gitmeyi düşünüyorum.

ben şimdi istanbuldayım bende gidecektim haftasonu ankaraya ama pazar günü bi sınavım çıktı:(((...acemide ziyaret pazar ve çarşamba günleriymiş orda..allah izin verirse çarşamba görcem...usta birliği erzurumda..senin canım?

kızlar aslında suan cıkmam lazım ama cıkamıyorum:) hiçbirnizin yazdıgını kaçırmak istemiorum. birbirmizden güç alıoruz.

ben şimdi istanbuldayım bende gidecektim haftasonu ankaraya ama pazar günü bi sınavım çıktı:(((...acemide ziyaret pazar ve çarşamba günleriymiş orda..allah izin verirse çarşamba görcem...usta birliği erzurumda..senin canım?

ankara çankaya usta birliği.izmitteyim canım ben kısmetse gidiim diorum bu pazar.özledim dedi nası kıyarım da gitmem.bölüm ne canım senınkinin?bizim elektirk.

askerden sonra söz nişan düğün yapmayı planlayan var mı içinizde arkadaşlar. bu güzel günlerin düşüncesi de motive edecektir bizi. böyle şeyleri düşünmeye sabır depolamaya ihtiyacımız var.:16:

Ha birde o gitmeden once mutfagimizi secmistik gidip. Simdi yapiliyor. İnternetden mutfak icin biseyler bakiyorum masa falan. Hemen ona gondermek istiyorum begendigimi. Tam yelteniyorum aklim basima geliyo:((

arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese allah kavuştursun :( bende nişanlımı bekliyorum kısa dönem ama nasıl geçicek 5 ay hiç bilmiyorum :(

ankara çankaya usta birliği.izmitteyim canım ben kısmetse gidiim diorum bu pazar.özledim dedi nası kıyarım da gitmem.bölüm ne canım senınkinin?bizim elektirk.

ayy sorma yaa telefonda beni soruo beni boşver sen nasılsın canını sıkan kimse yok dimi diyo benm ailemle sıkıntılarım var yok diom ama hala soruo..mümkün olduğunca akıllarına takmayalım bişeyi.orda durup ellerinden bişey gelmezse dahada kötü oluyolar.....keşke benmkide ankaraya falan çıksaydı nasıl gitcem erzurumaa:((....benim askerm otomotivci canım bakımcı olcak orda

Ha birde o gitmeden once mutfagimizi secmistik gidip. Simdi yapiliyor. İnternetden mutfak icin biseyler bakiyorum masa falan. Hemen ona gondermek istiyorum begendigimi. Tam yelteniyorum aklim basima geliyo:((

bende faceye girmeye yelteniyorum bakmışım onunkine giriyorum ismi,yazdıkları,resimleri hepsi ayrı bi hüzün sonra başla tekrar ağlamaya:9:

herkeste etimesgut :)bizimki güvercinlikte...Askerliği uzun dönem olanlar için gerçekten üzgünüm haklısınız sizin yanınızda 150li günler belki hiç bir şey ama şu var ki burada bir arkadaşımın dediği gibi ayrılığın küçüğü büyüğü olmuyor özlüyorsun işte sadece özlüyorsun ..hele daha önce hiç ayrılmamışsan ona ihtiyacın olan bir dönemde gitmişse hepten özlüyorsun Evli olanlar için daha da zor oluyor kayınvalideler akrabalar vs yalnız kalmak arkdşlarınla zaman geçirmek istesen plan yapsan herkes seni mutlu etmek için yalnız kalmaman için çoktan plan yapmış oluyor :1::1:iyi mi kötü mü bilemedim izinlerde senden önce hayal kuruluyor gideriz ederiz şöyle yaparız biz mesela son 3 haftamızda kalabalıktık hiç baş başa kalamadık :( ama tesellim kısa dönem oluşu ,bu sürede de evlilik sonrası aldığım kiloları spora giderek verip ona sürpriz yapmayı planlıyorum :1::1:

arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese allah kavuştursun :( bende nişanlımı bekliyorum kısa dönem ama nasıl geçicek 5 ay hiç bilmiyorum :(

Hoşgeldin canım Allah kavuştursun inşallah geçiçek geçmek zorunda artık elimizden geldiğince burda birbirimize destek olucaz.nerde askerin ?

nasıl gidiyorsunuz acemide izin yok ki görüşme yapılabiliyor mu yanına girip?

nasıl gidiyorsunuz acemide izin yok ki görüşme yapılabiliyor mu yanına girip?

bana yemin törenine gelme napcan o kadar erkeğin içinde diyodu..şimdi aşkm ankaraya gelirsen pazar ve çarşamba görüşmeme gelebiliomuşun diyo:))...gel diyo yanii bende pazar gidemicem çarşamba gidecem inş..sormuş o çavuşa

Back
X