349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aradı bebegimm ağlamadım ama busefer yemeğini yemiş eh idare eder yemekleri diyo fırsat bulmuş aramış şimdi spora gidiceklermiş herkes komutan burda diyo herkes emir veriyor eğitim yapıyormuşlar sağa dön sola dön dışardaydık sürekli şimdi geldik tekrar çıkıcaz dedi kıyamam ayakları çok yorulmuş hasta olucam galiba diyo Allahım yardımcısı ol sabır ver

Oyyy kızlar nihayet yanıma yoldaşlar buldum nişanlım çarşamba günü gitti askere çok fena boşluktayım. Doğru düzgün konuşamıyoruz. Seside kötü geliyo durgun durgun Hepsi sağ salim gitsin gelsin inşallah

Hoşgeldin canım aramıza herkes boşlukta tatlım inşallah hep beraber atlatıcaz bugünleride geçiçek bu zamanlarda senin askerin nerde.benim askeriminde durgun çok yorucuymuş Allahım yardımcıları olsun inşallah

Kütahya'da canım hava kuvvetlerinde daha bölükleri belli olmamış. Televizyon filan yokmuş,dün kahvaltıda doymadım dedi yediğim içtiğim boğazıma durdu seninki nerde ?

Amin canım hoşgeldin ağlama duvarımıza:))

bu süreç geçici dua et bol bol ..Alışırlar biz bile nereye gidersek gidelim yeni bir işe bile girdiğimizde ilk hafta dmnüp kaçasımız gelmiyor mu bu ilk haftaları alışıcaklar rahat ol üzme kendini onlar bizden daha güçlü erkek sonuçta bizler kadar duygusal değiller korkma ...gönlünüde ferah tut doğuda sınırda olanlar napsın 15 ay olanlar

Kütahya'da canım hava kuvvetlerinde daha bölükleri belli olmamış. Televizyon filan yokmuş,dün kahvaltıda doymadım dedi yediğim içtiğim boğazıma durdu seninki nerde ?

safranbolu karabükte canım 8.bölük jandarma olarak yeri yakın iyi dedik ama sanırım işimiz zor Allahım yardımcımız olsun kendimde pek değilim

Evet canım haklısın güçlü duruyorum telefonda daha iyim artık moral vermeye çalıştım geçiçek bugünlerde alışma süreçlerimiz zorluyacak sadece biraz Allahım doğudakiler 2kere sabır versin alışmanın zorlanmanın dışında farklı bir stres

buna da şükür canım sevindim arayabilmesine. inşallah bundan kötüsü olmaz

safranbolu karabükte canım 8.bölük jandarma olarak yeri yakın iyi dedik ama sanırım işimiz zor Allahım yardımcımız olsun kendimde pek değilim

:26::26: Bende yeri yakın diye seviniyodum. Çok övdüler rahatta yata yata biterde şartlar çok iyi filan diye ama dün elektrikleri bile yokmuş. Daha eğitim süreci başlamadı.Tek tesellim kısa dönem çıkmış olması bir de yemin töreni heyecanı

Bizede öyle söylediler canım jandarma çok rahat yatarda orası iyidirde falan inşallah öyledir daha başındayız usta birlikte rahat olurlar inşallah tabiki kısa dönem olması şükürler olsun uzunu kaldıramazdık herhalde yemin töreni bendede var ama o gün gidemiycem galiba pazar günü gitcem belli değil daha 21 aralık diyolar çok erken bizim törenimiz sanırsam

sadbuttrue (Kısa Dönem)
Acemi birlik : Narlıdere / İzmir
Usta birlik : Yenişehir / Diyarbakır
Bölüm : Kamu Yönetimi

Canım merhaba, sen de Narlıdere'ymişsin çok sevindim birisini bulduğuma :) Haber alabiliyor musun sevgilinden? Rahat mıymış, ortam nasılmış yemekler filan?

bizim törenimiz 4 ocak bunun için mutluyum çok az bir süre sonra görüşcez insş sonra da zaten esas birliğine geçince ziyaret ederim o çıkamasa da ben gider görürüm tek tesellim bu şöför olma ihtimali çok yüksek komutanının şöförü olabilirmiş inş rahat geçer haftasonlarını yemezler inş

Aa çok erken 21 aralık olmaz galiba. Eskileri okudum biraz senin yazdıklarını görünce bende ağladım çok zor şeylermiş böyle olacağını
bilmiyodum. Yemin törenine iş yerinden izin alabilirmiyim onuda bilmiyorum.:26: Bu kadar sıkıntının üzüntünün üstüne bide işe geliyorum. Herkesi boğmak istiyorum kimse halimden anlamıyo hafife alıyorlar. Eve gidiyorum annemler beni mutlu etme çabasına giriyo daha çok aklıma geliyo

Canım biran kendimi gördüm karşımda aynı şeyleri yaşıyorum şuan işe geliyorum yansıtmamaya çalışıyorum ama olmuyor eve gidiyorum beni güldürmeye mutlu etmeye çalışıyorlar olmuyor zamanla oturucak galiba ve senin gibi işten izin alabilirmiyim bilmiyorum cuma enyoğun zamanımız muhasebeciyim ben ödemeler falan.bizi en iyi biz anlıyoruz yemin törenine gidemesemde ondan sonra ayda bir rahat giderim pazar günleri sabah binicem 7de burdan inicem 1buçukta akşam 6da binicem ordan burda 11buçukta böyle götürücem 3-4 saat görmeyede razıyım ihtiyacımız var buna

aaa aradımı canım gözün aydın sıksık arar insallah üzülme askerlik olacak o kadar biraz yorulacaklar 154 gün sonra Allah nasip ederse insallah yanımızdalar :)

aaa aradımı canım gözün aydın sıksık arar insallah üzülme askerlik olacak o kadar biraz yorulacaklar 154 gün sonra Allah nasip ederse insallah yanımızdalar :)

Amin canım benim inşallah bugün 153 olduk dimi saymıycam diyorum ama hersabah söylüyorum

kızlar hızınıza yetişemiyorum forum amm da ilerlemiş.
kocacım günde 2 sefer arıyor rahatım iyi dedi ama yemin töreni hakkında bir tarih söylemedi. gece nöbetleri başlayacamış.
ben de kızım için iyi olmaya çalışıyorum. şuan ev çok kalabalık, eee bir de 1 yaşında bebişim var. öyle olunca ağlamaya fırsatım olmuyor. gideli 3 gün olmuş, sanki 1 ay gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…