4 yıl kocaman 4 yıl geçirdik dip dibe.okulda beraberdik yaz okulu kış okulu derken hep yanımdaydı.evine giderdik film izlemelerimiz arkadaşlarıyla okey oynamalarımız...buluşalım demediği zamanlarki triplerim,arayıpta 2saat konuştuğumda ardından gene msj atmalarımız..ve sonra esenler otogar bisürü insan ağlayanlar gülenler havaya atanlar noluyo be diye orda uyandım sanırım.gerçek değil gene ankaraya birlikte okuduğumuz yere gidiyo dedim ama bi farkla şehrinde ben yokum

..anası babası dedesi babaannesi daha doğrusu tüm sülalesi varken beni hiç öyle kucaklıcağını düşünmedim dönüp kocaman bi sarıldı.arabada sürekli bana baktı...o ana kadar hala yok hayır diyosunuz ama bi uyanıosun aşkm telefonu veriyrm teslim oluyorum.bu kezde sınavına girdi 1 saate çıkar edası veriyosun kendine ama o ne 8 saat oldu bekle yok bi haber.sonra ilk arayış 17.38 çok sıra var sesini duymak istedim seni seviyorum ağlama çaaat kapanan telefon o an tüm gerçeği çıplaklığıyla vurdu suratıma gerçekti hepsi artık yok öyle saatlerce konuşta ardından msj atta niye geç cvp verdinde...şimdi mi isteğim YÜCE RABBİM onlara güç bizede sabır versin...acemi etimesgut zırhlı birlikler/ankara...usta bakımcı/erzurum