• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlaaaaar tam 20 dk konuştum bebeğimleeee :)) komutanları sesi gür çıkanlara yarım saat serbestsiniz demiş bizimki de beni aradı hemen :D sesine kurban olurum ben onun :) bugün ikinci arayışıydı bi kez daha arıcak mısın dedim arıcam söz dedi :) şimdi yemeğe gidiyolarmış kızlar darısı başınıza :)

Canım nekdar güzel komutanları iyi galiba negüzel çok şansılısınız ben dahada duyamadım sesini meraktan çatlıycam :14:

Canım bazen yerleşmeleri çok uzun sürüyor sıra olabilir kart olmayabilir kendini üzme ilk fırsatta arıyacaktır inşallah yoğunluğa göre arıyabiliyorlar çünkü.ben bölüğünü kodunu biliyorumda genede arıyamıyorum emin olamadık nediyceklerine :43:

çok merak ediyorum ellerimizle yerleştirdik gördüm yeri güzeldi ama askerlik işte evindeki gibi olamaz ilk kez bu kadar ayrı kalıcaz Neyse Allah başka dert vermesin ..Rabbim inşallah sağ salim yapmalarını hemen kavuşmamızı nasip etsin ank jandarma da olan var mı aranızda ?

arkadaşlar arayanlara soruyorum ilk ne zaman arayabildiler eşleriniz, nişanlınlarınız,sevgilileriniz sizi? kaçta arama ihtimali yüksek akşam saatlerinde mi ? Telefon elimden düşmüyor iş yerinde kaçırmıyım ararsa diye

4 yıl kocaman 4 yıl geçirdik dip dibe.okulda beraberdik yaz okulu kış okulu derken hep yanımdaydı.evine giderdik film izlemelerimiz arkadaşlarıyla okey oynamalarımız...buluşalım demediği zamanlarki triplerim,arayıpta 2saat konuştuğumda ardından gene msj atmalarımız..ve sonra esenler otogar bisürü insan ağlayanlar gülenler havaya atanlar noluyo be diye orda uyandım sanırım.gerçek değil gene ankaraya birlikte okuduğumuz yere gidiyo dedim ama bi farkla şehrinde ben yokum:(..anası babası dedesi babaannesi daha doğrusu tüm sülalesi varken beni hiç öyle kucaklıcağını düşünmedim dönüp kocaman bi sarıldı.arabada sürekli bana baktı...o ana kadar hala yok hayır diyosunuz ama bi uyanıosun aşkm telefonu veriyrm teslim oluyorum.bu kezde sınavına girdi 1 saate çıkar edası veriyosun kendine ama o ne 8 saat oldu bekle yok bi haber.sonra ilk arayış 17.38 çok sıra var sesini duymak istedim seni seviyorum ağlama çaaat kapanan telefon o an tüm gerçeği çıplaklığıyla vurdu suratıma gerçekti hepsi artık yok öyle saatlerce konuşta ardından msj atta niye geç cvp verdinde...şimdi mi isteğim YÜCE RABBİM onlara güç bizede sabır versin...acemi etimesgut zırhlı birlikler/ankara...usta bakımcı/erzurum

Canımmm duygularıma tercüman olmuşsun :( Benimkide etimesgutta :((

Canım nekdar güzel komutanları iyi galiba negüzel çok şansılısınız ben dahada duyamadım sesini meraktan çatlıycam :14:

inşallah en kısa zamanda arar canım bende merak edip sordum senin eşyalarını aldılar mı falan hiçbişey almamışlar ilaçları bile sokmuş içeri. seninki biraz kötü yerde sanırım cnm bol bol dua et

Bebegiim aradi tekrar yine kisa konuştuk ama olsun sesini duydum ya, kastamonuda sabah kahvaltida cay vermemisler :( ama telefonlar cokmus o kadar sira olmuyomus sadece vakitleri olmuyomus hergun aramak icinn.

Sayfalar ne çabuk ilerlemiş yahuu oku oku bitmiyor:1:
Bu topikteki en rahat kişi benim galiba, 20lik dişlerimin
ağrısından şafak saymaya da vaktim olmuyo telefon
beklemeye de:43: Dişlerden kurtulup da moda girince
de askerlik bitmek üzere olcak:1:

arkadaşlar arayanlara soruyorum ilk ne zaman arayabildiler eşleriniz, nişanlınlarınız,sevgilileriniz sizi? kaçta arama ihtimali yüksek akşam saatlerinde mi ? Telefon elimden düşmüyor iş yerinde kaçırmıyım ararsa diye

sabahları iştimada oldukları için akşam arama olasılıkları daha yuksek bence.akşam yemekten sonra serbestiz demişti sevgilim bana.

Günaydın canlar.. Şafak 153 hadi bakalım 3 dediğimiz günlerde gelir inşallah:( Anne babasıyla yeni tanışcak olanlar direk amca teyze diyin bence:) efendim çok soğuk gelir :S...

Valla yaa 2 gündür soruyorum:) kimse yok:) Kaçıncı bölükde? Benimkinin ustada güvercinlik hava okulunda ankarada kaldı çok şükür:)

bilmiorum ki bölüğü ne :(( soriim ama ararsa. konuşabildik çok şükür uzun konusmalar değil tabi2-3 dk falan.olsun o da yeter.nasılmış sen haber alabiliomusun, birbirimizden öğreniriz artık pek çok şeyi:)

bilmiorum ki bölüğü ne :(( soriim ama ararsa. konuşabildik çok şükür uzun konusmalar değil tabi2-3 dk falan.olsun o da yeter.nasılmış sen haber alabiliomusun, birbirimizden öğreniriz artık pek çok şeyi:)

Canım ilk gün aramadı çok kötü oldum kart kalmamış:S arkadaşı vermiş sağolsun dün de kendi almış ama dediğin gibi çok sıra oluyormuş fazla konuşamıyoruz annesini bile arayamadı haksızlık olmasın arkadakilere diye..Ama iyilermiş sıkan falan yokmuş.. Yatakhaneler falan çok eskiymiş:) Üstteki dönünce deprem oldu sanıyoruz diyor:) İnternetten okumuştum bende etimesgut çok eskiymiş binaları falan...

Kızlaaaar aşkım aradı şimdi:)Çok rahatım maç bile izliyoruz dedi :) Şimdilik sağa dön,sola dönden başka bir şey yok dedi.Yemin töreni ayın 28indeymiş.Tabi ben gidemiyorum :( Sen gelemez misin dedim.Ailem burda olacak dedi nasıl gelebilirim (ailesi beni bilmiyor).Ben yinede bir düşün dedim.Sesini duydum uyanır uyanmaz çokkk mutluyum:)

Son düzenleme:
Kızlaaaar aşkım aradı şimdi:)Çok rahatım maç bile izliyoruz dedi :) Şimdilik sağa dön,sola dönden başka bir şey yok dedi.Yemin töreni ayın 28indeymiş.Tabi ben gidemiyorum :( Sen gelemez misin dedim.Ailem burda olacak dedi nasıl gelebilirim (ailesi beni bilmiyor).Ben yinede bir düşün dedim.Sesini duydum uyanır uyanmaz çokkk mutluyum:)

Gözünaydın canımm İnşallah gelir yanına :)) Benimki arayamadı bugün:( Biliyor geç kalktığımı:S Ama aradığında dicem 5.30 bile olsa arasın :S

aradıı :)))))))))))))))))))))) ohh rabbim şükürler olsun eğitim sert geçiyormuş ama ortamı arkdaşları iyimiş darısı sizin başınıza inş

Back
X