• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım biran kendimi gördüm karşımda aynı şeyleri yaşıyorum şuan işe geliyorum yansıtmamaya çalışıyorum ama olmuyor eve gidiyorum beni güldürmeye mutlu etmeye çalışıyorlar olmuyor zamanla oturucak galiba ve senin gibi işten izin alabilirmiyim bilmiyorum cuma enyoğun zamanımız muhasebeciyim ben ödemeler falan.bizi en iyi biz anlıyoruz :43: yemin törenine gidemesemde ondan sonra ayda bir rahat giderim pazar günleri sabah binicem 7de burdan inicem 1buçukta akşam 6da binicem ordan burda 11buçukta böyle götürücem 3-4 saat görmeyede razıyım ihtiyacımız var buna :14:

bende sekreterim zır zır durmuyo telefonlar :36: 1 saat bile görmek için neler yaparım ya 1 dakika konuşabilmek bile ne kadar önemliymiş nasıl bi heyecan yaratıyomuş Allahım sağlık sıhhat versin. Doğuda askerlik yapanlara daha çok içim parçalanıyo şimdi :14:

Neden olmasın eğer aynı güne denk geliceksek beraber gideriz canım istanbulun neresinde oturuyrsun anadolumu avrupamı ?

Aradı bebegimm :43: ağlamadım ama busefer yemeğini yemiş eh idare eder yemekleri diyo fırsat bulmuş aramış şimdi spora gidiceklermiş herkes komutan burda diyo herkes emir veriyor eğitim yapıyormuşlar sağa dön sola dön dışardaydık sürekli şimdi geldik tekrar çıkıcaz dedi kıyamam ayakları çok yorulmuş hasta olucam galiba diyo :43: Allahım yardımcısı ol sabır ver :14:

bizimki arayamadı heralde yaa bekliyorum ama :50:

Bebegiim aradi tekrar yine kisa konuştuk ama olsun sesini duydum ya, kastamonuda sabah kahvaltida cay vermemisler :( ama telefonlar cokmus o kadar sira olmuyomus sadece vakitleri olmuyomus hergun aramak icinn.

Ay canim cok sevindim bi rahatla iste boyke bi ferah tut gonlunu

bende sekreterim zır zır durmuyo telefonlar :36: 1 saat bile görmek için neler yaparım ya 1 dakika konuşabilmek bile ne kadar önemliymiş nasıl bi heyecan yaratıyomuş Allahım sağlık sıhhat versin. Doğuda askerlik yapanlara daha çok içim parçalanıyo şimdi :14:

İnsan içinde olunca anlıyorlarmış canım şimdi kim ağladığımı görse yada mutsuzluğumu 5 ay içinmi ağlıyorsun işte neolmuşki böyle yapıyorsun falan çok saçmalıyorlar ya 5 ayıda bir 1 ayıda ayrılığın günümü olurmuş insanın sevdigini düşünmesi hasreti korkuları ama bizi eniyi biz anlıyoruz o yüzden biz destek olucaz canım birbirimize dışardakilere göre askere gitmişler bitti ama bizim içim canımız orda Allaha emanet ne yedi ne içti uyuyabildimi hastamı zorluyorlarmı kafamızda içimizde daha birsürü şey:43:

bizimki arayamadı heralde yaa bekliyorum ama :50:

Canım çok yoğunlarmış şuan spor çantalarını almışlar spora gidiyoruz dedi koşu falan galiba yapıcaklarmış şimdi yemek yedim fırsat bulabildim dedi dedim ben arıycaktım nerdeyse bölüğü dünden sonra çok merak ettim daha iyi gibiydi ama dışardaymışlar hep Allahım o bozkır soguğunda yardımcıları olsun tatlım :43:

Aradı bebegimm :43: ağlamadım ama busefer yemeğini yemiş eh idare eder yemekleri diyo fırsat bulmuş aramış şimdi spora gidiceklermiş herkes komutan burda diyo herkes emir veriyor eğitim yapıyormuşlar sağa dön sola dön dışardaydık sürekli şimdi geldik tekrar çıkıcaz dedi kıyamam ayakları çok yorulmuş hasta olucam galiba diyo :43: Allahım yardımcısı ol sabır ver :14:

Zamanla hersey yerine oturacak gibi baksana. Ozlem hic bitmiyo hep artiyo ama sanki biraz alisilmaya baslandi ucundan ucundan:) biticek bu kaos insallah onlar rahat edince bizde ferahlicaz biraz

eşim askerden gelene kadar yarı kayınvalidemlerde yarı annemlerde kalıcam.
görümcemle spora başlıyoruz, haftada 6 gün. en azından vakit geçer de kendimi dinlemem:8: hem de doğum sonrası sarkan göbüşümü sıkılaştırırım.
vakit geçirecek bir şeyler bulmalıyım. yoksa kış günü, tüm gün evde kafayı yerim.

Zamanla hersey yerine oturacak gibi baksana. Ozlem hic bitmiyo hep artiyo ama sanki biraz alisilmaya baslandi ucundan ucundan:) biticek bu kaos insallah onlar rahat edince bizde ferahlicaz biraz

Evet canım onlar bir rahat etseler alışma sürecine girseler bizde alışıcaz içimiz rahatlıycak birazda olsa özleme çare yok ama içimiz rahatlar hiç olmazsa inşallah

Kızlaaaar aşkım aradı şimdi:)Çok rahatım maç bile izliyoruz dedi :) Şimdilik sağa dön,sola dönden başka bir şey yok dedi.Yemin töreni ayın 28indeymiş.Tabi ben gidemiyorum :( Sen gelemez misin dedim.Ailem burda olacak dedi nasıl gelebilirim (ailesi beni bilmiyor).Ben yinede bir düşün dedim.Sesini duydum uyanır uyanmaz çokkk mutluyum:)

Canim sanirim ayni zamanlarda aradilar:) 12:21de aradi. Evet 28indeymis ve gelicem diyo bana. Sanirim o 1 haftalik iznini hemen kullanicak. Bunun sebebi benim. Cunku yemin torenine butun ailesi gidiyo. Benim yuzumden gelmesin. Yani akli bende kalmis boyle olmasini istemiyorum. Bundan sonra cok dikkatli konusup aglayip zirlamicam. Rahat olsun orda dusunmesin bi de beni.

İnsan içinde olunca anlıyorlarmış canım şimdi kim ağladığımı görse yada mutsuzluğumu 5 ay içinmi ağlıyorsun işte neolmuşki böyle yapıyorsun falan çok saçmalıyorlar ya 5 ayıda bir 1 ayıda ayrılığın günümü olurmuş insanın sevdigini düşünmesi hasreti korkuları ama bizi eniyi biz anlıyoruz o yüzden biz destek olucaz canım birbirimize dışardakilere göre askere gitmişler bitti ama bizim içim canımız orda Allaha emanet ne yedi ne içti uyuyabildimi hastamı zorluyorlarmı kafamızda içimizde daha birsürü şey:43:

birde gittikleri yer normal bi yer değil askerlik bu tam bi bilinmez bi sürü insan var etraflarında şartlar zor daha neler neler. İnsanlar çok acımasız gidecek tabi yapacak tabi asker ocağı bu her şey olacak ağzı dolu dolu konuşuyo herkes motive eden kimse yok sinir oluyorum:47::47:

off ya dün 17.30 gibi aradı bide 21.40 gibi aradı inşallah bugünde arar sesini duymaya çok ihtiyacım var şu an:(((((

az evvel aradı konuştuk. oyy o kart sesini özlemişim aşkısımın ya şükür bi öğlen 2 ye doğru bi de akşam 9 a doğru arıyor.
ama gitmiyor özlem gitmiyor bitmiyor. sürekli bi ağlamaklı haldeyim dokunsalar ağlayacağım misali. şimdi bile doldu gözlerim :(

birde gittikleri yer normal bi yer değil askerlik bu tam bi bilinmez bi sürü insan var etraflarında şartlar zor daha neler neler. İnsanlar çok acımasız gidecek tabi yapacak tabi asker ocağı bu her şey olacak ağzı dolu dolu konuşuyo herkes motive eden kimse yok sinir oluyorum:47::47:

İnsan yaşamadan anlıyamıyor karşındakini her insanda böyle bir yapı yok binbir çeşit insan var orda neyaptıkları nasıl oldukları belli değil biz sadece bize söyleneni biliyoruz sevdiğim ne söylerse ona inanmak zorundayım iyim derse iyi yemek yedim derse yedi belki üzmemek için belki daha kötü olmasın diye İnşallah gelsin baharımız baharla gelsin askerlerimiz geçsin 5 ayımız :10:

off ya dün 17.30 gibi aradı bide 21.40 gibi aradı inşallah bugünde arar sesini duymaya çok ihtiyacım var şu an:(((((

tatlım çok zor çok. birbirimizi anca biz anlarız. her gün gördüğün adamı aylarca görememek düşüncesi en başta çökertiyo insanı. allahtan sesini duyabiliyoruz .((

arar canım inşallah kendini üzme içini ferah tut fırsat buldukları an arıyorlar yoğunlukları oluyor heleki ilk günleri ya bunu diyen bana bakarmısın kendime gülüyorum artık :9:

askerden sonra söz nişan düğün yapmayı planlayan var mı içinizde arkadaşlar. bu güzel günlerin düşüncesi de motive edecektir bizi. böyle şeyleri düşünmeye sabır depolamaya ihtiyacımız var.:16:

arar canım inşallah kendini üzme içini ferah tut fırsat buldukları an arıyorlar yoğunlukları oluyor heleki ilk günleri ya bunu diyen bana bakarmısın kendime gülüyorum artık :9:

:9: herkes birbirini avutuyor ama herkes aynı halde :9: Allahım ya bundan 4 gün önce hiç böyle bu kadar üzüleceğimi düşünmüyordum

Back
X