Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabisi hayır kız ben öyle hissettim çok ciddi hissettim hemde
Ayy benimki kız mıı :) ben bu aralar hep kiz bebek cicilerine yapisip kaliyorum zaten erkeklerin hic oyle suslu puslu seyleri yok ama erkek olsa da hic uzulmem ki benim olcak ikimizden bi parca olcak sonuctaa :) Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin gerisi boş. Benin hormonlarda tavan bu ara kurduğum cumlelere bakın :) haftaya persembe esimin kuzeni dogum yapicak onunkini severiz biraz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah sağlıklısını versn ınsallah elı ayağı duzgun olsn saglıgı yerınde olsun ha pipili ha kuşlu farketmez sevdgn adamdan oldktan snrabende kaybettiğim bebeğin oğlan sonraki bebeğinde oğlan olacağını düşünüyorum nedense ilk bebeğim oğlan diye geçiyor benimde hatta kürtajdan sonra rüya yada hayal karışımı birşey görmüştüm evde uyuyordum bir oğlan çocuğu emekleyerek bana gelip beni öpüyordu bu bile yetti :)
senin bilmiyorum ki kız demiştim ama oğlana dönüyorum oğlun olur gibi
Hümün neden don mevzularına girdiği anlaşıldı şimdi.
Nena ve hüm tahminlerinizi bir kenara not edeyim bakalım kiminkisi tutacak. Sağlıklı olsun hiç farketmez. Hepsi bebekken çok tatlı.![]()
Hümün neden don mevzularına girdiği anlaşıldı şimdi.
Nena ve hüm tahminlerinizi bir kenara not edeyim bakalım kiminkisi tutacak. Sağlıklı olsun hiç farketmez. Hepsi bebekken çok tatlı.![]()
Kelebekcim buyrun beklerim bu arada bizim ev esti mi çok güzel esiyor üşütüyor ben yazlık ince yorganla yatıyorum. Esmeyincede bacak arası falan yapıyorum onu. Bir ara esmiyordu hemen klima taktıralım dedik bu hafta taktıracağız muhtemelen salona. Esmediği günler açar uyuruz dedik.
ahahah aynen bizimkinin libido tavan yapmış konuyu dun nasıl don atlete bağladıysa kız kaynanamla yasıcam dedı bız yatak odası muhabbetine grdıkhümmm kız bizide kendıne benzettn allah canını almasn bnı o konulara sokma 1 hafta çıkmam bılıosnz esler askerdeyken sabahlamstk ayy o sayfayı bulan paylassn bnde bakıcam bı kac sayfaydı okur okur gulerız yaaaa
ne geceydi...
maşallah kocaman oldu bebegmz buyuyorrr az kaldı gelecek annesı sabırsende benim gibi liste yaparsın![]()
bu arada bizim bugün 4 ayımız oldu 16+0 ız teyzecikleri![]()
Kelebekcim buyrun beklerim bu arada bizim ev esti mi çok güzel esiyor üşütüyor ben yazlık ince yorganla yatıyorum. Esmeyincede bacak arası falan yapıyorum onu. Bir ara esmiyordu hemen klima taktıralım dedik bu hafta taktıracağız muhtemelen salona. Esmediği günler açar uyuruz dedik.
sen demiştin ki "ne korkacam o benden korksun"![]()
kopmuştum ben buna
ayyy buna çok güldüm uleyn erkek kız farketmez ne çıkarsa bahtına ayyyy bende kız çocuk isterim ama oğlan hissetim kendim de sende de hissediyorum şimdikızlar bi de millet tipe bakıp da tahmin ediyor mesela bende hiç erkek anası tipi yokmuş![]()
sende benim gibi liste yaparsın![]()
bu arada bizim bugün 4 ayımız oldu 16+0 ız teyzecikleri![]()
hee ne korkacam hıcte korkmadm valla dedgm gıbıde oldu sadece acımıştı bnde onemsemedm acının ustune gttm balayınıpas gecmedım full devam esım bı ara bu nedır ya demıstı her dkka her dkka haspinallah dıyıp duruodu ben olayı abartmnstmd a gormemısın seyı olmuş muhabbetı![]()
ya bıde lovelylı bnm hıc bır takvm doğru çıkmadı hepsı erkek dıoduda senn annenın dedgı sey doğru sanırım cok sık yaparsan kız oluo demstn yaaa ben o donem esım 15 günlük seyehatten gelmstı cok cok cok yapmstk o sanrm doğru yaaa
ayyy buna çok güldüm uleyn erkek kız farketmez ne çıkarsa bahtına ayyyy bende kız çocuk isterim ama oğlan hissetim kendim de sende de hissediyorum şimdi
Listelik durum yok kuzucum ben olsun da ne listeleri yapacağım. Kocaman olmuş senin bezelyen maşallah ona gitte öğren artık cinsiyetini.
ya bıde lovelylı bnm hıc bır takvm doğru çıkmadı hepsı erkek dıoduda senn annenın dedgı sey doğru sanırım cok sık yaparsan kız oluo demstn yaaa ben o donem esım 15 günlük seyehatten gelmstı cok cok cok yapmstk o sanrm doğru yaaa