• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ay annem dememişti onu ben bu tarz şeyleri kimseyle konuşmam. Sık ilişkiyi forumlarda okuyordum hep. Artık hiç bir şey okumuyorum. Çevremdede arkadaşlarım var bir kere birliktelikle oğlu olanlar ve sık yaparak kızı olanlar.

he pardon o detayı atlamışım annen dedı sandım ama o teorı sanırım doğru...

16nın sonunda gideceğim işte bakalım :1::1::1::1:

ya ben senın ogrenıcegn sonucun garantı oldgnu düşünmüyorum bnce bı kac hafta daha bekle netlessn bu haftalarda dr lan yanılma payları cok cok yüksek kafan karscgna bı kac hafta daaha cnsyetnı bılmeme ttaraftarym acabalarla duramam yanı...

anam ne sık ilişkisi yahuuuuu sık ilişki yapmak mı hamillelik açısında iyi :)

evet bı cok uzmanın görüşü bu yönde tabı hamılelıkte sıkıntı yasamayanlarda ve ozellıkle hamılelgn ıkıncı donemınde ılk 3 ay braz rısklı oluoda 2. 3 ay da rısk gormuolar tABI kendı dr unun yonlendrmesyle alakalı bazı dr lar 9 ay boyunca yasaklıo bazıalrı bnm dr um gbı sakınca görmuo bazılarıda sadece ılk 3 ay ızın vermıo okudugm bı cok sayfada da kı suan okudgm hamılelık ve hamıleık sonra kıtabmda da hıc bır sakınca olmadgı yazıyor... ama ben sık ılıskı demedm ılıskıyı sık yasıosan azaltıcaksn hıc yapmamazlık olmıcak dedm hamıle kadnn her gun ılıskıy grdgnı duymadm zaten

he pardon o detayı atlamışım annen dedı sandım ama o teorı sanırım doğru...

ya ben senın ogrenıcegn sonucun garantı oldgnu düşünmüyorum bnce bı kac hafta daha bekle netlessn bu haftalarda dr lan yanılma payları cok cok yüksek kafan karscgna bı kac hafta daaha cnsyetnı bılmeme ttaraftarym acabalarla duramam yanı...

evet bı cok uzmanın görüşü bu yönde tabı hamılelıkte sıkıntı yasamayanlarda ve ozellıkle hamılelgn ıkıncı donemınde ılk 3 ay braz rısklı oluoda 2. 3 ay da rısk gormuolar tABI kendı dr unun yonlendrmesyle alakalı bazı dr lar 9 ay boyunca yasaklıo bazıalrı bnm dr um gbı sakınca görmuo bazılarıda sadece ılk 3 ay ızın vermıo okudugm bı cok sayfada da kı suan okudgm hamılelık ve hamıleık sonra kıtabmda da hıc bır sakınca olmadgı yazıyor... ama ben sık ılıskı demedm ılıskıyı sık yasıosan azaltıcaksn hıc yapmamazlık olmıcak dedm hamıle kadnn her gun ılıskıy grdgnı duymadm zaten

16 bitince gel dedi millet 13 de öğreniyor yawww

16 bitince gel dedi millet 13 de öğreniyor yawww

ona bakarsan 11- de 12 de de öğrenen var yok demedım kı ama yanılma payları yüksek oluo kız gorduklerı 1- 2 hafta snra erkek olarak degısebılıoyada tam tersımıydı neydı söyler söylemez demedmkı ama ben bekledm kafam karscgna habersz olurum bı kac hafta daha ben 18 de ogrendmoda bnm bebegm sıkısmstı rahmde net goremedı hatta vücut yapısından tahmn etmstı oyle dıyım 19 haftann bıtımnde net kız dedı... hatta fenalaşıp hastaneye gtgmde dr um yıllık ızındeydı başka dr gorundum o da kız bebegı dedı oylece teyit etmiş oldum ki hatta daha gecen gttgmde dedmki bebek kız dımı emınmsnz o da pembelerı almaya başlasan ıyı edersn demstı:52:

offf iş yeridneyim ama geberdim bütün kat bana bakıyoo nena gökhan sana sarınca sen hemen atlama kız daha heyecanlı öle nuri alço canlandı valla eniştede saf temiz köylü kızı gibi geldi kurbanlık koyun gibi geldi hoş bende nuri alço gibi gazoz veririm benmkinee ahahahahahahaaaaa kaçırcam onu hulennn kızıyorumm ama :47::47::47::47:

kızım gizzzz senin ateşin +100 lerde ateş patlaması yaşamışsın hayırdır yahuuu serçe rahat durmuo asker gelir ayak:9:

kızım noluo ulennnnnnnnnn beni nuri alçoya da soktunuz gökhanıda bari köylü kzı irma yapında tam olsun hösttttt

ben anca jennifer lopez pozlarına gırerım gökhan koşacak peşimden gerçi ben çok koşturmam hemen atlayış yaparım:9::9:

ece bu benmym diyorum ama valla benm bende kendmden böle ateşlerde yanmayı beklemezdm yanıyorum bastırdığım duygular su yüzüne çıktı askerlik ne kötü şeymiş ölee beeeeeee

kızzz bende evlerne gidene kadar kıstırcam onlara gidincede bir odayı kitleyip anahtarıda yututtturp hurra atlıcam ahahahaaa:52::52::54::54::54:

Topikteki hamiş sayısında patlama olacak ben bunu anladım. Edebinizle kucaklaşın beni delirtmeyin. Sonra bebek topiklerine gidiceksiniz ben burda yalnız kalıcam.:22: Yok size tatil matil.:20:

hümhümmm yemin ederim türkan şoraydan bozma kanunlarıma ara verip benmkine saldırcam ki ben böleyken o nasıldır kimbilebilir amanında amanın diyorum biz yalnız kalmayalım mazalllah :)

eceeeeeeeeeeeeeeeeeee sabah da geldiğinde dep emi ben yolda yazarım vallllla beni izmire getirtmeeee koca 5 ay beraberdik anca beraber kanca beraber hepinizi istiyorum şaka bir yana kavuşalm kalplerimiz aşkımızla olsun aklımızdada sizler olun ayyyyyyyyy süper olucak süperrrrrr

Ay yazık Gökhan'a ya düşünemiyorum Gökhan önde Nena arkada tenhada kıstırmalar falan.:23:

Bu işin sonu.:49:

Bu arada ates konusunda sessiz olup pek konuyu dillendirmeyenden de cekineceksin bnu bilir bunu soylerim:1:
artik ben dahil kim alinmak istiyorsa alinabilir ustune diyorum:ssz::1:

ya yok hamile kalmam ilk geceden allah korusun da hele bi gelsin şu gökhan varya odaada kıstırıcam onu nerelerdeydin 5 ay dicem

Vuuuuu Gizzzzzz :23::23::23::23::23:

Bence herkesin kanı kaynıyor :9: Bizim böyleyse onların nasıl tahmin edemiyorum :52::52::52:

ayyy ece kopardın beni bu nena varya bu nena yakalım bu ilk geceden elinde bebişle gelecek buraya kkııııııızzzzzzzzzz rahat dur bakayım ayyy bende göstermyorm ama geldiğinde benimkini alıp kaçırcam kötü şeler yapacam

kızzz bizim de karnımızı acıktırma :9::9::9::9::9::9::9:

:52::52: gökhanımı getirin ulannn bana açım açççççççççççççççç :9::9:

Gülme şu Nenanın başını bağlamazsak ban yicek koca topiğim.:44:

Aramızda para falan toplayıp bu kızı en acilinden evlendirelim de ateşi sönsün artık, başına vurdu Gökhan'sızlık.:52:

Kesin ilk geceden bir de hamile kalır gelir şimdi.

koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :9::9::9::9::9::9::9: kızlar yaaa eskiye döndüm

ahahahahahaah allah canını almasn hüm kaçıncı sayfalar bunlar söylesene............anammmm bnm laflara bakkk artk nasıl bı haldeysem :9:

Ardanin dunku doktor kontrolunde doktor bebegini son bir haftada nasil beslediysen oyle besle dedi. Bebegimi son bir haftada beslerken esim yemekleri yapti hazirladi yedirdi. Suyumu getirdi. Meyve saatim vardi duzenli. Son bir haftaki besleyebilmem icin benim beslenmem lazim oda mumkun olmuyor.

Ardanin dunku doktor kontrolunde doktor bebegini son bir haftada nasil beslediysen oyle besle dedi. Bebegimi son bir haftada beslerken esim yemekleri yapti hazirladi yedirdi. Suyumu getirdi. Meyve saatim vardi duzenli. Son bir haftaki besleyebilmem icin benim beslenmem lazim oda mumkun olmuyor.

zor günler bizi bekliyor :20::20::20::20::20:

stanki neden beslenemıosun esın mı takıp edıodu beslenme saatlernı bızde ılac saatlermı ve beslenmeme esım bakıo o yokken ıs yernde sapıtıom da o varken cok duzenlıydım sızde de olemı cnaım... ardacık ıcın mecbur beslenecen zor da olsa napıo mınık ardck tombiş oldmu
konuşmamıza bak :9::9::9::9::9:

1505-1520 arası yok o yazılar:9::9:yanlıs sayfa soledn bana

stanki neden beslenemıosun esın mı takıp edıodu beslenme saatlernı bızde ılac saatlermı ve beslenmeme esım bakıo o yokken ıs yernde sapıtıom da o varken cok duzenlıydım sızde de olemı cnaım... ardacık ıcın mecbur beslenecen zor da olsa napıo mınık ardck tombiş oldmu

1505-1520 arası yok o yazılar:9::9:yanlıs sayfa soledn bana

Yok canim evde birsey yapmama izin vermiyorki surekli ilgi istiyor dun bulasik makinasini bosaltayim diye pusetine koydum mutfaga goturdum durmadi.

Inanilmaz bi sekilde cabuk iyilesti canim ya birazcik aciyo hafif bi iz kaldi o kadar. su falan toplamadi cok mutlu oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa ne guzel cok sevndm valla :)acimamasina daha cok sevndm

Yok canim evde birsey yapmama izin vermiyorki surekli ilgi istiyor dun bulasik makinasini bosaltayim diye pusetine koydum mutfaga goturdum durmadi.
Kiyamam yaaa bebis iste annesi napsin o da erkek bnm mutfakta ne isim var diodur sen anlamiosn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kanguru gibi bisey alip icine koysan en azindan ellerin serbest olur canim oda yaninda durdugu icin mutlu olur. Ama simdiden bu kadar ipleri eline vermeyin bak ilerde parmaginda döndürür sizi :))

Back