- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
canim ben adetlermz agir dedimde altinbtasimak veya kiyafet degstrmekken bahsetmedm bizim genel anlamda adetlermz agrdir kayin valideylevyasamak cok daha zor ve kurallari vardr boanaklarla ilgili bir suru forum var eger kaliteli bir forum bulursan oku bak ne demk istedgmi anlarsn ama bosnaklarla olmadgnz icin bilememeniz cok normal ki bi cok insan adetlermzi bilir.... altin vs bahsetmiyorumnena allasen gelinlere ne ağırlığı var kız bolca altımn takıyorsunuz bumu ağır taşıması yük .)))))))))))) siz gelin alırken herşeyi yapıyosunuz adetleriniz böyle alt tarafı 6 7 elbise giydiriyorsunuz yahu geline bişi yapmıyorsunuz olan damada oluyor
muss bu konuda çok yorumsuz kalmak istesemde ben yapamazdm benim tahamülüm pek yoktur biliyorum zor bir karar ama yaparım diyorsan yaşşarım dersen yaşa evi nerden baktınız bilmem ama bizde bakıyoruz istanbul ateş pahası 130 150 bine anca şimdi alabilir pendikten felan bulduk kurtköy çekmeköy oralar yatırım amaçlı alcaz yani evler ateşpahası 80 m2 anca alırız biz
ben aillerle yaşayamam bilerek uzakta yaşadım ilişkimize çok müdahale etmiyorlar ama babası herşeyi kendi dediği gibi olsun ister çok seviyorum ama ben kuralcıyım kendi dediğimi yapar insanalrı yönlendirirrim babası da benim gibi olunca ben geri çekiliyorum beklentisi olmasın die ama seviyorum da yine de aynı evde yaşayamam malesef çok zor olurdu
sende 4 5 ay yaşıcaksan neden olmasın akşam uyumadan uyumaya geliceksin çalışıyorsun demi
:) heya fairy e bak sen vayy anammmm onu benim demem lazimdi.... ama dogru yani ben rahat edemezdim kv kp yannda her dkka hazir olda durmak lazm dusa grcen banyoda gyncen pijamayla rahat dolanamican bunlar en basitleri .... valla bnde donla oturmuormda kisa geceligmle ufur ufur :)
nena'dan beklenen yorum kimden geldii bakınızzz
musscum evli arkadaşlar daha mantıklı yaklaşcaklarından ben yorum yapamıyorum hakkınızda hayırlısı zor bir karar :44:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.