• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nena allasen gelinlere ne ağırlığı var kız bolca altımn takıyorsunuz bumu ağır taşıması yük .)))))))))))) siz gelin alırken herşeyi yapıyosunuz adetleriniz böyle alt tarafı 6 7 elbise giydiriyorsunuz yahu geline bişi yapmıyorsunuz olan damada oluyor

muss bu konuda çok yorumsuz kalmak istesemde ben yapamazdm benim tahamülüm pek yoktur biliyorum zor bir karar ama yaparım diyorsan yaşşarım dersen yaşa evi nerden baktınız bilmem ama bizde bakıyoruz istanbul ateş pahası 130 150 bine anca şimdi alabilir pendikten felan bulduk kurtköy çekmeköy oralar yatırım amaçlı alcaz yani evler ateşpahası 80 m2 anca alırız biz :(

ben aillerle yaşayamam bilerek uzakta yaşadım ilişkimize çok müdahale etmiyorlar ama babası herşeyi kendi dediği gibi olsun ister çok seviyorum ama ben kuralcıyım kendi dediğimi yapar insanalrı yönlendirirrim babası da benim gibi olunca ben geri çekiliyorum beklentisi olmasın die ama seviyorum da yine de aynı evde yaşayamam malesef çok zor olurdu

sende 4 5 ay yaşıcaksan neden olmasın akşam uyumadan uyumaya geliceksin çalışıyorsun demi
canim ben adetlermz agir dedimde altinbtasimak veya kiyafet degstrmekken bahsetmedm bizim genel anlamda adetlermz agrdir kayin valideylevyasamak cok daha zor ve kurallari vardr boanaklarla ilgili bir suru forum var eger kaliteli bir forum bulursan oku bak ne demk istedgmi anlarsn ama bosnaklarla olmadgnz icin bilememeniz cok normal ki bi cok insan adetlermzi bilir.... altin vs bahsetmiyorum

nena'dan beklenen yorum kimden geldii bakınızzz :1:
musscum evli arkadaşlar daha mantıklı yaklaşcaklarından ben yorum yapamıyorum hakkınızda hayırlısı zor bir karar :44:
:) heya fairy e bak sen vayy anammmm onu benim demem lazimdi.... ama dogru yani ben rahat edemezdim kv kp yannda her dkka hazir olda durmak lazm dusa grcen banyoda gyncen pijamayla rahat dolanamican bunlar en basitleri .... valla bnde donla oturmuormda kisa geceligmle ufur ufur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim ben adetlermz agir dedimde altinbtasimak veya kiyafet degstrmekken bahsetmedm bizim genel anlamda adetlermz agrdir kayin valideylevyasamak cok daha zor ve kurallari vardr boanaklarla ilgili bir suru forum var eger kaliteli bir forum bulursan oku bak ne demk istedgmi anlarsn ama bosnaklarla olmadgnz icin bilememeniz cok normal ki bi cok insan adetlermzi bilir.... altin vs bahsetmiyorum

:) heya fairy e bak sen vayy anammmm onu benim demem lazimdi.... ama dogru yani ben rahat edemezdim kv kp yannda her dkka hazir olda durmak lazm dusa grcen banyoda gyncen pijamayla rahat dolanamican bunlar en basitleri .... valla bnde donla oturmuormda kisa geceligmle ufur ufur :)

Ne farkeder bacaklar ortada :) ha şort, don ha kisa gecelik babydoll :)))) hele ben olurdum herhalde basi acik duramiyorum daha k. Pederimin yanında namahrem değil babam o benim ama Alişamadim işte

Valla bzde ciplak yatiyz haha ama bu dogru itiraff edyrm ve hala scktn uyumadk buz gbi dusa grdk yarabbm bayilcammmm saate bakin daha uyuyamdm pisiommmmmm offf

Ahahaha bugün öldürdü beni bu kız ya. Kuzum ben tanga, eşim slip giyiyor. Öyle fantazilerimiz var bizim.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Hahahaha belli oluyoo sen konusmazsin hic boyle seylerrr :) oda bisey mi bizde ciplak geziyoruz evin icinde :))))

Valla bzde ciplak yatiyz haha ama bu dogru itiraff edyrm ve hala scktn uyumadk buz gbi dusa grdk yarabbm bayilcammmm saate bakin daha uyuyamdm pisiommmmmm offf

Dökülun bakayım :))))
Nenam valla Eruzumdan geldiğim gün 3 kez duş aldim ankara da deniz yok.birsey yok hadi deniz olsa nemden dolayi diyecem kavuruyor resmen yaaaa ölüyorum bi dr tabi hamilelik de etkiliyor bizi

Bu arada kuzular bana kız hisseden yok mu hiç? Yoksa tüm grubu erkek tarafina "yarenlerim kuzucuklarim" diye Yazacam

bu bir itiraftır evlenmeden önce eşorfmanla uzun kolluarla uyuyan giz ki kışında yazında dahildir üşürüm evlendim evleneli değişen hormonlar ve bu kötü yaz sıcağı ile şortla bile uyumuyorum nenanın deidği gibi minik geceliğim var giyiyorum üfür üfür bide pamuklu ohhh misss şort bile darlatıyor o derece askılı bluzle asla uyumazdım ama uyuyorum artık o derece sıcakkk

bu bir itiraftır evlenmeden önce eşorfmanla uzun kolluarla uyuyan giz ki kışında yazında dahildir üşürüm evlendim evleneli değişen hormonlar ve bu kötü yaz sıcağı ile şortla bile uyumuyorum nenanın deidği gibi minik geceliğim var giyiyorum üfür üfür bide pamuklu ohhh misss şort bile darlatıyor o derece askılı bluzle asla uyumazdım ama uyuyorum artık o derece sıcakkk

Mini gecelikli biri daha :))))
Tek yanan ben değilim demek ki :)))

Gnydnlarrr dun gece istannbul 1000dereceydi.... gece 1de soguk dusa grdk bi 10dkka nefis geldi anammm yine pistik yine pistik korkuorm bu ara siki bi deprem olcka die en iyisi pijamalarla uyumak her ihimale karsi

Gnydnlarrr dun gece istannbul 1000dereceydi.... gece 1de soguk dusa grdk bi 10dkka nefis geldi anammm yine pistik yine pistik korkuorm bu ara siki bi deprem olcka die en iyisi pijamalarla uyumak her ihimale karsi

benmde aklıma geldi deprem olacağı inanırmısın o sene de böyleydi hava varya çarşaf ıp ıslak yastık desen öyle ben terlemiyorum ama eşime çok üzülüyorum sürekli makineye yastık yastık kılıfı çarşaf atıyorum ahhh ahhh

Bizim Evin yatak odasi serin oluyo cok sukur dun aksam da ben iyi uyudum da esim su gibi terledi yine. Hiç sevmiyorum ben agustosu ya Allah depremden korusun hepimizi

Günaydınlar...

Bizimde odamız çok serin oluyor eskiden korkar mutfak tarafındaki balkon kapısını da açmazdım ona rağmen serindi ama geçen hafta yazlıktan döndük mahfetti bizi ev perde kıpırdamıyordu normalde uçuşur zaten o günden sonra klima taktırmaya karar verdik. Dün gecede serindi ama ben yine de altımda külot, üstümde eşimin giymediği penye atlatleriyle yatıyorum geceliklerin bile koltuk altları darlıyor beni. Bazen çıplak yattığım bile oluyor işte o zamanlar benimde aklıma gelmiyor değil deprem. Allah hepimizi korusun.

Günaydınlar...

Bizimde odamız çok serin oluyor eskiden korkar mutfak tarafındaki balkon kapısını da açmazdım ona rağmen serindi ama geçen hafta yazlıktan döndük mahfetti bizi ev perde kıpırdamıyordu normalde uçuşur zaten o günden sonra klima taktırmaya karar verdik. Dün gecede serindi ama ben yine de altımda külot, üstümde eşimin giymediği penye atlatleriyle yatıyorum geceliklerin bile koltuk altları darlıyor beni. Bazen çıplak yattığım bile oluyor işte o zamanlar benimde aklıma gelmiyor değil deprem. Allah hepimizi korusun.

:9::9::9::9::9::9::9::9: bende eşimin bol atletlerini tshirtlerini giyiyorum bazen geniş geniş

:9::9::9::9::9::9::9::9: bende eşimin bol atletlerini tshirtlerini giyiyorum bazen geniş geniş

Evet canım yatarken en güzeli onlar zaten. Biz adettendir diye aldık bir sürü atletler falan ama hiç birini giymedi bizimki kışın asla atlet giymeyi sevmez gömleğinin içine falan öyle olunca temizlik bezi yapacağıma kendim gecelik niyetine kullanıyorum geceliklerden daha rahat.

Evet canım yatarken en güzeli onlar zaten. Biz adettendir diye aldık bir sürü atletler falan ama hiç birini giymedi bizimki kışın asla atlet giymeyi sevmez gömleğinin içine falan öyle olunca temizlik bezi yapacağıma kendim gecelik niyetine kullanıyorum geceliklerden daha rahat.

Benimki giyer atlet :) bi tane tshirt u var onu artik hep ben giyiyorum zaten :) iyi alıştın diyor onunda hoşuna gidiyo :)))

Gunaydin guzeller

Aksamki donla tv izleme muhabbetinize cok guldum ama cok sicak hava bee. Bende ince askili ve sortla duruyorum onlar bilr fazla geliyor vallahi. Bide bizim ev hamam sanki sabahtan yatak odasi mutfak tarafi ogleden sonra salon oturma odasi. Cereyan falan da yapmiyor
Butun odalarin camlarini acik tutuyoruz hep

Burada fena yaniyor vallahi. Esim sabah erken kalkalim denize gidelim dedi. 7.30 da indik pistim. Dunde yol yormus baya yemekten sonra odaya kactik. Gosteri falan vardi onlari odadan izledik. Iyi dinlenmisiz ama butun gece yatinca :))

Hic esmiyo bu aralar evler ya agustos ayi bunaltici geciyo. Bende sort ve ince askili giyiyorum butun gun o bile fazla geliyo bugun camasirlari bulasiklari halledip annemin evine kacmayi dusunuyorum kedimi cok özledim azicik goreyim ordan da babamin yanina kacarim aksamustu de alisveris yapar eve gelirim

Back