Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahahahahahahah koptum uleynnnn ben gene topiğimin derdine düşmüşüm topiğim ban yemesin diyorum. Bunlarında aklı fikri oynaşta. Oynaşta olanlar hemen belli etti zaten kendini.
ahahah lovelylı hakıkaten orda bıle topık derdındeydın topıgım ban yemesn dıo![]()
Ay ben hic katilmamisim o muhabbetlere :) ben bide sedulunun kiyafet muhabbetini hatirliyorum herkesin nasıl ilgisini cekmistii :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahahahahahahahahah koptum uleynnnn ben gene topiğimin derdine düşmüşüm topiğim ban yemesin diyorum. Bunlarında aklı fikri oynaşta. Oynaşta olanlar hemen belli etti zaten kendini.
puhahahahahab ebet bencede belli etttiler demi demi![]()
evet önden kelebek hanfendi, arkasından fair, sonrada rose hanım siz.O zamanlar ki sıralamada benim gözümde böyleydi bu üçlüden korkulur.
ay ben unuttum onu. O neydi ki?
stanki neden beslenemıosun esın mı takıp edıodu beslenme saatlernı bızde ılac saatlermı ve beslenmeme esım bakıo o yokken ıs yernde sapıtıom da o varken cok duzenlıydım sızde de olemı cnaım... ardacık ıcın mecbur beslenecen zor da olsa napıo mınık ardck tombiş oldmu
1505-1520 arası yok o yazılaryanlıs sayfa soledn bana
Ahahahahahahahahah koptum uleynnnn ben gene topiğimin derdine düşmüşüm topiğim ban yemesin diyorum. Bunlarında aklı fikri oynaşta. Oynaşta olanlar hemen belli etti zaten kendini.
kamçılı felan bişiler vücut çorabı felandı demi ahahah huuu sedulu duy sesimi gel alacağım onlardan yakacağım romayı
evet ya bize özelden linkler göndermişti vücut çorapları vardı![]()
Çok güldüm ya ne günlerdi beklerken nasıl eğlenmişiz.![]()
Evet önden kelebek hanfendi, arkasından fair, sonrada rose hanım siz.O zamanlar ki sıralamada benim gözümde böyleydi bu üçlüden korkulur.
alayım ben dermişim![]()
nenam o sayfalardan geri gitbi 10 sayfa ateşliyiz