- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
benmde aklıma geldi deprem olacağı inanırmısın o sene de böyleydi hava varya çarşaf ıp ıslak yastık desen öyle ben terlemiyorum ama eşime çok üzülüyorum sürekli makineye yastık yastık kılıfı çarşaf atıyorum ahhh ahhh
valla cok endıselenıorum hava hıc hayra alamet deıl çıplak yatıorumda korkuorm valla gecelgm yastgn altnda duruo bsy olursa kapıp hemen gıyım dıe... bn normalde yatardm sort atletlede hamılelıktenmı ne gyemıorm gecelıkte fazla gelıo yakında derımı cıakrtıcam hheralde her sey boguo benı
Bizim Evin yatak odasi serin oluyo cok sukur dun aksam da ben iyi uyudum da esim su gibi terledi yine. Hiç sevmiyorum ben agustosu ya Allah depremden korusun hepimizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizde 5. kattayz normalde cok esmesı lazım ama perde oynamıoooo bugun esım fan alıcak kudurdum dun gece terden ve kasıntıdan garıbım kocamda su ıcındeydı sankı savaştan gelmıs gıbı
yatak acısından bende kışı sevıorum kocıskoyla sabaha kadar sarmaş dolaş uyuoruzda yazın mumkun oldgnca bırbırımıze bıle degmıoruz o yatagn alt tarfnda yatıo cam acık belkı serınler dıe ben ust taraftaBen yatak açısından kışı daha çok seviyorum kocacımla sarmaş dolaş yatabiliyoruz şimdi bi omzuna yatsam 2. dk terliyorum

oohhh odanın serınolması gıbı yok valla püfür püfür uyuyun vallaaaGünaydınlar...
Bizimde odamız çok serin oluyor eskiden korkar mutfak tarafındaki balkon kapısını da açmazdım ona rağmen serindi ama geçen hafta yazlıktan döndük mahfetti bizi ev perde kıpırdamıyordu normalde uçuşur zaten o günden sonra klima taktırmaya karar verdik. Dün gecede serindi ama ben yine de altımda külot, üstümde eşimin giymediği penye atlatleriyle yatıyorum geceliklerin bile koltuk altları darlıyor beni. Bazen çıplak yattığım bile oluyor işte o zamanlar benimde aklıma gelmiyor değil deprem. Allah hepimizi korusun.
ayy ben gyemıorum ole esmn seylernı bıde ıyıce tombık oldm gysemde gecelik gıbı durmaz popo meydanda gezerme vn ıcın de kesınbende eşimin bol atletlerini tshirtlerini giyiyorum bazen geniş geniş

sızındemı ev hamam hadı hep beraber lovelylıye gdelm bı tek onun evı serınGunaydin guzeller
Aksamki donla tv izleme muhabbetinize cok guldum ama cok sicak hava bee. Bende ince askili ve sortla duruyorum onlar bilr fazla geliyor vallahi. Bide bizim ev hamam sanki sabahtan yatak odasi mutfak tarafi ogleden sonra salon oturma odasi. Cereyan falan da yapmiyor
Butun odalarin camlarini acik tutuyoruz hep
Burada fena yaniyor vallahi. Esim sabah erken kalkalim denize gidelim dedi. 7.30 da indik pistim. Dunde yol yormus baya yemekten sonra odaya kactik. Gosteri falan vardi onlari odadan izledik. Iyi dinlenmisiz ama butun gece yatinca :))