İşte ŞafaK panonuz da çok rabet grüyor ne demek yani uzun dönemlerde var yanikıskanırım bak
ekle ozman:13:İsteyenleri ekliyorum canım.
Bak görüyor ki sende burdasın kıskanma.
valla biz çok rahat askerlik geçirmedik ama canını sıkmak istemiyorum belki sizin dönemde farklı olur, bizimkiler çok az kişilerdi her iş onlara yıkıldı, her nöbeti onlar tuttu, hala daha nöbet tutuyor saatlerce, 2 haftada 1 çarşıları var, bu ara onlar da yasaklandı, 1 aydır yüzünü göremiyorum 2 günde 1 telefon edebiliyor gibi
Özel mesajla ulaş bana tatlım rağbet çok haha.
Bir de nerden yazıyorsun bilmiyorum ama işte olmasam bende daha sık gireceğim. Mesela çıkıyorum şuan öğle tatilinden sonra geleceğim.Öpüldünüz kızlar çok kaynatmayın ben yokken.
şu ilk günler bi gitse yaabenim şafak 103 ne var yani sende varda bizde şafak yok mu fazlası var eksiği yok işte
Ayy ben de bi günn 103leree gelebilcek miyimm acaba
kız ağlamak sızlamak yok burda gülerek vakit geçirmek için varızdöverim haa
hoşgeldin canım allah kavuştursun ilk günler cidden çok çok zor bizim 12 gün oldu daha atlatamadık ama bi şekilde kendini oyalıcak şeyler bulmaya çalış yoksa çok daha zor oluyor
Fena bağımlılık yapıyor ama haberin olsun :)))Ayyy süper iphone'da mı var o application? Bende yükleyim hemen. Bugün şafağımız 143. Doğru sayıyor yani uygulama.
Fena bağımlılık yapıyor ama haberin olsun :)))
hoş geldin ozaman aramızaşu ilk günler bi gitse yaaArtık bende aranızdayımm tamam tamam dövmee
Hoşbuldum canım ya çok teşekkür ederim beraber atlatıcaz inşallah.. dediğin gibi bişeylerr bulmam lazımm :26:
Kızlar sülüs tarihi ne bilen varmı? bende indirdim şu şafak sayan programdan telefonuma. ama sülüs tarihi soruyo neki o :26:
Kızlar sülüs tarihi ne bilen varmı? bende indirdim şu şafak sayan programdan telefonuma. ama sülüs tarihi soruyo neki o :26:
143 doğru olan bende hangisini indireceğimi şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?