347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Özel mesajla ulaş bana tatlım rağbet çok haha.

Bir de nerden yazıyorsun bilmiyorum ama işte olmasam bende daha sık gireceğim. Mesela çıkıyorum şuan öğle tatilinden sonra geleceğim. Öpüldünüz kızlar çok kaynatmayın ben yokken.

Yapma anım ya bilmiyorum ki bizimkiler kaç kişi olcaklar şu an her gün arıyor beni bazen iki kere arıyor.usta birliğinde rahat edersin diyolardı ama edemicez sanırım hal böyleyse inşallah kalabalıklardır canım ya neyseki sen sonuna gelmişsin sarısı başıma inşallah.

şu ilk günler bi gitse yaa Artık bende aranızdayımm tamam tamam dövmee

hoşgeldin canım allah kavuştursun ilk günler cidden çok çok zor bizim 12 gün oldu daha atlatamadık ama bi şekilde kendini oyalıcak şeyler bulmaya çalış yoksa çok daha zor oluyor

Hoşbuldum canım ya çok teşekkür ederim beraber atlatıcaz inşallah.. dediğin gibi bişeylerr bulmam lazımm :26:

Kızlar sülüs tarihi ne bilen varmı? bende indirdim şu şafak sayan programdan telefonuma. ama sülüs tarihi soruyo neki o :26:

Chelzy ve seymaaa siz nerelerdesiniz ama bizim takım yoksunuz ortalarda.

Konuşan var mı?

Aldebaran2 konuşmuş. Biz dün akşam konuşamadık.

şu ilk günler bi gitse yaa Artık bende aranızdayımm tamam tamam dövmee

Hoşbuldum canım ya çok teşekkür ederim beraber atlatıcaz inşallah.. dediğin gibi bişeylerr bulmam lazımm :26:
hoş geldin ozaman aramıza
Kızlar sülüs tarihi ne bilen varmı? bende indirdim şu şafak sayan programdan telefonuma. ama sülüs tarihi soruyo neki o :26:

indirdim bende askere başlangıç tarıhi canım ne zaman teslim oldu naptı onun şeysi :)

sülus tarihiniz 31 Temmuz, askere gittiği tarihten önceki ayın son günü oluyor. 6 aylık askerlik toplamda 180 gün, 12 gün izinleri var çıkınca 168 kalmış oluyor. Yol iznine göre 1-2 gün çıkarın bundan. Söz gelimi 2 gün yol izni olursa 166 gün askerlik yapacak demektir. (31 temmuzdan itibaren)
Terhis tarihi de şu şekilde hesaplanıyor : Ocak 31 Çekiyor - 12 gün izin = 19 oCAK (Yol izni olmayanlar için)
Yani sizinkiler 17-18 Ocakta terhis olacaktır.

indirmenize de gerek yok pek, hesaplamam gibi bakarsanız 17-18 Ocak tezkere tarihleri. Kıbrıs'a düşen varsa 16'sında çıkacak.
Buna göre sayın, hatta son günü şafak doğan güneş, şafağı da atarsa bilmemne diye sayarsanız iki gün kafadan atmış olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…