• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayyyyy aynı model bu işte aynısının kırmızısı bu bunu da denedim ama yeşil daha bi güzel sanki ya dayanamadım onu aldım, bide aynısının desteksiz siyah takımını da aldım aynı model

nası dicez biz yaaa :50: valla ben bile bu kadar aydan sonra zoraki söyledim artık kadıncağız çok üzülüyodu hala sizli bizli konuşuyorum diye. sen bize alışamadın diyodu bugün söyledim kurtuldum gerisi rahat gelir heralde ama baba nası dicemmm :31:

kırmızı değil de böyle pembe kırmızı arası bi renk :16: bende desteksiz kullanıyorum

aynen benim anneannemde öyle sürekli kızıyo ama olmuyo napim. benim ki hemen nişan akşamı demişti deyiş o deyiş patladı gitti :1: ama o bizimkilerle daha sık görştüğü için alışıverdi. kayınvalidemler uzakta olduğu için sık sık görüşemiyoruz alışamadım bende

ay hiç bir fikrim yok valla. sen bir kere demişsin gerisi gelir. ben babamı 5 yaşımdayken kaybettiğim için baba demeye alışkın değilim sanırımm onu diyemicem:50:

başın sağolsun canım.. benim arkadaşım da babasını kaybetmişti ama büyüktü kaybettiğinde 6-7 sene oldu.. çok zor dedi baba diye

Keyfimin yerine gelmesi için şu çikolatalardan istiyorum. Bulan göndersin:37:

$544885_483040288407412_1996220570_n[1].webp

kırmızı değil de böyle pembe kırmızı arası bi renk :16: bende desteksiz kullanıyorum
biliyorum canım gördüm bugün ben o rengide çok güzeldi güle güle kullancaz inşallah :17::9:

sağol canım
ilkini söylesem gelicek geriside. hala deniyorum işte

sıkma canını canım ya hepsi olur bigün evlenince dersin olmazsa nolucak

Yahu stanki öyle şey paylaşılır mı gece gece canımı çektirdin.

Bu arada ben hiç çeyizime iç çamaşırı almadım. Bende bir kaç ay sonra bakayım artık. Mercimmm çok güzelmiş. Güle güle giy.:23:

Selam kızlar
Akşam üzeri alışverişe gittik ailecek
Şarap kadehi aldım çeyizlik babam da hemen diyor erken değil mi çeyiz için :1::1: Dedim yaş oldu 24 baba ne erkeni :27:

Yahu stanki öyle şey paylaşılır mı gece gece canımı çektirdin.

Bu arada ben hiç çeyizime iç çamaşırı almadım. Bende bir kaç ay sonra bakayım artık. Mercimmm çok güzelmiş. Güle güle giy.:23:

Sen zayıflamışsın canım, yede biraz eski formuna dön:1:

ayyyyyy süpermiş buuuuuuuuuu :56:

bunu görünce bi film vardı o geldi aklıma hani kızı ıssız bi gölün ortasındaki adaya götürüyodu balayına sonra çocuk psikopat çıkıyodu da kız sudan korktuğu içinde kaçamıyodu :9::9:

Hahahaha benimde o film geldi bu kadar olur.

Korkunç Balayı mıydı filmin adı neydi.

Kızlar iyi akşamlar.
Keyifsizim bugun azcık moralım yerine gelsin diye geldim yanınıza :44:

Ay çok seksi yahu bunlar bendede var bir kaç tane hatta 5-6 tane ama bende seksi bir kız olduğumdan almıştım zamanında. Çoğu Loya'nın takımları. Evlendiğimizde kullanmak için bunlar daha özel tabi bu tarz şeyler almak lazım.

evet canım almak lazım hepsini aynı anda alınca baya çok tutuyo o yüzden yavaş yavaş başladım bende almaya bedenimi buldum nasılsa inşallah internette indirimini bulurum da alırım markafoniden falan

Back
X