- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
bizim regl dönemimizi geçti bunların askerlik psikolojileri![]()
çok doğruuuuuuuuuuuuuuuuu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesaj attım caanm ben sanaa başardıım :)
Haha aldım bende sana cevap yazdım. Facete fotomuzu beğenmişsin çoook teşekkür ederim.:13:
çok güzeeeelll napıımmaşallaaah ya Allahım sağ salim sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin inş
Sağol canım ama sende çok güzelsin.![]()
Sağol canım ama sende çok güzelsin.![]()
siz bu gün konuştunuz muu akşamımı beklemektesin ben gibi :)
Gozunaydin canim konusmussun esinle.duymussun bikac gunden sonra sesini.iyi gelmistir sana.moral olmustur.
Bizimkinden ses soluk yok.bursa maci var onun heyecanindan aramaz unutur beni..izletirler belki maci onlara.duyamicaz bugun sesini beyin![]()
Sagol cnm bnm darısı basına çok sıra varmış seninki de o sıraladık belkiii
Ya bisy sorucam:) benim kocamın oğlumuz dediği cocuk da Bursalı .. Bursa'da yasıyormuş
Düşük ihtimal ama aklıma geldi,,acaba mı dedim :)
Mesleği ne senin sevgilinin adı ne?? Özelden msj atym dedim ama yapamadım100 tane msj lazimmis
sen atarmsn bana bu bilgileri özelden :) ne bomba olurr
Sagol cnm bnm darısı basına çok sıra varmış seninki de o sıraladık belkiii
Ya bisy sorucam:) benim kocamın oğlumuz dediği cocuk da Bursalı .. Bursa'da yasıyormuş
Düşük ihtimal ama aklıma geldi,,acaba mı dedim :)
Mesleği ne senin sevgilinin adı ne?? Özelden msj atym dedim ama yapamadım100 tane msj lazimmis
sen atarmsn bana bu bilgileri özelden :) ne bomba olurr
Tahmin ettim canim olmadigini cunku baba diyecek kadar ufak degil bizimki 28 yasinda:) Bide cok samimi oldugunu anlatirdi :)
akşam oldu yine hüzün çöktü içime.. :44:
nasıl geçicek bu günler hiç bilmiyorum...
Geçecek inşallahçok yavaş geçiyor ama geçiyor bı sekilde
Annemi çağırdım gel bende kal diye evde duramıyorum boğulacak gibi oluyorum
Geçecek inşallahçok yavaş geçiyor ama geçiyor bı sekilde
Annemi çağırdım gel bende kal diye evde duramıyorum boğulacak gibi oluyorum
arkadaşlar merhaba benimde nişanlım ankara mebs te asker (kısa dönem) sonra urfaya gitcek hayırlısıyla inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun. arkadaşlar bu yemin töreni ile ilgili bilginiz varmı sizin askerleriniz ne diyor bizimkinin bölük komutanı ayrı, tabur komutanı ayrı bişi söylemiş yemin töreninden sonraya yol izni için uçak bileti aldık bir gün bir gündür deyip ama kafamız karıştı izin olmayabilirmiş sanırım![]()