• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar yihuuuuu
Konuştum şimdi kocacim Askim bitanemle
Pzt sen beri konuşamıyordum,,çok merak ediyordum
Çok şükür çok iyiymis, sesi iyi geliyordu seni çok özledim dedi bı sürü ... Orada bı arkadas edinmiş kendine ,kendinden küçük oğlum diyor,,bana verdi telefonu cocuk annneeemmm diye açtı telefonu:))) biz burada iyimiz çok aklın hiç burada kalmasın eğleniyoruz giriz yapıyoruz babam bana emanet sakın üzülme dedi... Güldük eğlendik... Yemin törenini sordu, uçak biletini sordu... Su an tek kanatlarım eksik herhalde uçacak gibiyimm... Herkes bı an önce haber alır inşallah... Çok sıra var uzatmym şimdi dedi...
Oohh şükür Allah ima....

Gozunaydin canim konusmussun esinle.duymussun bikac gunden sonra sesini.iyi gelmistir sana.moral olmustur.
Bizimkinden ses soluk yok.bursa maci var onun heyecanindan aramaz unutur beni..izletirler belki maci onlara.duyamicaz bugun sesini beyin :(

Gozunaydin canim konusmussun esinle.duymussun bikac gunden sonra sesini.iyi gelmistir sana.moral olmustur.
Bizimkinden ses soluk yok.bursa maci var onun heyecanindan aramaz unutur beni..izletirler belki maci onlara.duyamicaz bugun sesini beyin :(

Sagol cnm bnm darısı basına çok sıra varmış seninki de o sıraladık belkiii

Ya bisy sorucam:) benim kocamın oğlumuz dediği cocuk da Bursalı .. Bursa'da yasıyormuş
Düşük ihtimal ama aklıma geldi,,acaba mı dedim :)
Mesleği ne senin sevgilinin adı ne?? Özelden msj atym dedim ama yapamadım :( 100 tane msj lazimmis :( sen atarmsn bana bu bilgileri özelden :) ne bomba olurr

Ya bisy sorucam:) benim kocamın oğlumuz dediği cocuk da Bursalı .. Bursa'da yasıyormuş
Mesleği ne senin sevgilinin adı ne?? Özelden msj atym dedim ama yapamadım :( 100 tane msj lazimmis :( sen atarmsn bana bu bilgileri özelden :) ne bomba olurr

Diiilmisssss :)

Tahmin ettim canim olmadigini cunku baba diyecek kadar ufak degil bizimki 28 yasinda:) Bide cok samimi oldugunu anlatirdi :)

Tahmin ettim canim olmadigini cunku baba diyecek kadar ufak degil bizimki 28 yasinda:) Bide cok samimi oldugunu anlatirdi :)

:)) doğru 1 yas farkla baba olunmaz :))))))

arkadaşlar merhaba benimde nişanlım ankara mebs te asker (kısa dönem) sonra urfaya gitcek hayırlısıyla inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun. arkadaşlar bu yemin töreni ile ilgili bilginiz varmı sizin askerleriniz ne diyor bizimkinin bölük komutanı ayrı, tabur komutanı ayrı bişi söylemiş yemin töreninden sonraya yol izni için uçak bileti aldık bir gün bir gündür deyip ama kafamız karıştı izin olmayabilirmiş sanırım:(

arkadaşlar merhaba benimde nişanlım ankara mebs te asker (kısa dönem) sonra urfaya gitcek hayırlısıyla inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun. arkadaşlar bu yemin töreni ile ilgili bilginiz varmı sizin askerleriniz ne diyor bizimkinin bölük komutanı ayrı, tabur komutanı ayrı bişi söylemiş yemin töreninden sonraya yol izni için uçak bileti aldık bir gün bir gündür deyip ama kafamız karıştı izin olmayabilirmiş sanırım:(

sende benim gibi bu başlık için üye oldun sanırım :)
eğer aile gelirse izin veriyolar 1 gün siz şehir dışından geliyorsun, otel falan ayarlarsınız, 1 gün izin var diye biliyorum, dağıtımı ne zaman olucak,, eğer yemin töreninden sönraysa yol iznide olur urfaya gidicekmiş çünküüüü

Back
X