süperrr, o zmn 1 güncük daha kalabilriz belki,, babamla pazarlık yapym, yolun yarısında ben yarısında sen kullanırsın sözz ertesi gün işe gidersin yorulmazsın 1 gün daha kalalım nolur diye :):)
çok sevindimm
iyi ki buldum sizi valla yoksa hiç öğrenemezdim bizimkinden böyle şeyleri :)
İnan ki tahmin ediyorum sadece, yaşamadığım için bilemiyorm, ben kendi kardeşimin düşüncelerinden yola çıkarak birz da böyle düşünüyorum, hak verdiğim fln yok kesinlikle yanlış anlaşılmasın, ben de bir kadınım ve ilgi görmeyi seviyorum :) ilgi görünce daha da aşık oluyorum eşime, ama işte pskolojileri çok da normal değil sağlıklı değil, belki düşünemiyorlardır bile bunu, tek düşünceleri kaybetmeme korkusu, o da kıskançlık ve saçma sapan tavırlarla ortaya çıkıyor,,
doğru değil ama maalesef böyle,, idare etmekten başka bi çözüm yok maalesef
Ben işten pzts'ye de izin aldım valla. Yemin töreninde aptal gibi olurum kesin. Bir de İzmir'e dönüşte. İzmir'den 14 saatmiş sanırım. Uyku hapı almayı düşünüyorum.
iyiyim fıstık senden naber
iyiiiii valla mertle uğraşıyorum şafak 104 müşte 103 olsa daha çok sevincekmiş dedim yarında senin için 103 olur
sen napıyosun?
kız senin mert uğraştırıyor mu
ben ders çalışıyorum bol bol
benimki uslu uslu duruyor bakalım şimdilik
akşam arayınca neler yapmış öğrenirim
valla benimki sorunlu koğuşta bi olay daha çıkarırsa oda hapsi var teli alıncak elinden hiç bişeyi olmycak bende sap sap onu bekliycem simdi onu sakinleştirmekle meşgulumama sizsizde olmaz
Çok ii yapmissn izin alarak
Ben 1 gunü zar zor aldım
abooovv durum ciddimiş kız kesin sakinleştirmen lazım
telefon alınırsa kötü olmaz olamaz
akıllandır seninkini
bak olay çıkarırsan bende dışarıda fink atarım de
Yılık izin canım benim.
o zaman benlede konuşmazderki sen benim yokluğumdan istifade etmeye mi çalışıyosun yok odaya hapsimi bekleme çık bundan sonra umrumda deil diye tiribe girer çünkü denedim biliyorum kızım benimki çok fena benden başka kimse idare edemeezzzz çok kıskançççç
benimki de kıskanç ama dışarı çıkmama karışmaz
sana allah kolaylık versin canım sen git evine ben buralarda olurum yada hiç olmadı akşam kesin burdayım zaten
görüşürüz canım
melekk valla olayı ben anlatsam aynı yani benimde arkadaşım en yakın arkadaşım bide evindeydi ikimizdik kzın annesi vardı öyle parti gibi de değil onada kızdı yani oldu durumumu sen düşün
Aldebaran2 ben msj attım ama gelmediki mi sana? Bir daha da atamıyorum çünkü 10 dakikada 1 tane atabilirmişim. Sabırsızlık yaptım bende burdan yazıyorum. Facete beni iki kişi eklemiş senin adın ne ona göre kabul etseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?