347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynı ben aynı ben yeminle aynı durumdan muzdaribim ve o yüzden aylardır dışarı adımımı bile atmam attğım zaman aylarca uyarım sen beni takmıyorsun diye kendimi değersiz hissediyorum diye

bende diyorum bikez en yakın arkadaşmn doğmgnü diye çıktım söz veriyorum çkmıcam diyorum yeterki konu kapansın razıym ama diyo daha 10 gün olmadan çıktın delirtti bayaa(

bende bölükleri sonradan değişti diye biliyorum canm neyse zaten bi de ona takmasın şimdi sen nasıl arkadaş buldun diye herşeyden korkar oldum ne psikolojiymiiiş yaaaaa

Merhabalar hoşgeldiniz. Bir Kastamonu'da benden var. Sayımız bayağı arttı. Bende gidiyorum kayınpederimle yemin törenine. Kalıcak yer şehir merkezinde bizim bir tanıdık vasıtasıyla ayarladık sayılır. Küçük bir otel. Bizimki askeriyedeki ustalardan öğrenmiş nerde kalınır, ne yapılır diye. Telefonla rezervasyon yaptırdık bizde inş. 31'inde görüşürüz. Ben bakarım artık Kadınlar Kulübü'nden kimler var.

bizide götüüürr tripliiii :)

bende diyorum bikez en yakın arkadaşmn doğmgnü diye çıktım söz veriyorum çkmıcam diyorum yeterki konu kapansın razıym ama diyo daha 10 gün olmadan çıktın delirtti bayaa(

melekk valla olayı ben anlatsam aynı yani benimde arkadaşım en yakın arkadaşım bide evindeydi ikimizdik kzın annesi vardı öyle parti gibi de değil onada kızdı yani oldu durumumu sen düşün

Gel tabi canım hepiniz gelin bence yemin töreninde çıkmak istiyorlar siz gidemeseniz bile aynı soyaddan biri gidip çıkarsın bence hava alsınlar o 3 gün onlara doping olur.

sevgili kızlarr :) eminim hepiniz birbirinizden güzelsinizdir. sevgilileriniz de sizi çok seviyordur.
şimdi onlar nasıl bir durumda , ancak tahmin ederiz, bir sürü erkek bir kapalı alan içerisinde hiççç alışık olmadıkları bir düzende eğitim alıyorlar vs,
siz ise bu kadar güzel kız dışarıdasınız, onları bekliyorsunuz ama,,,
sevgilisi uzakta, sürekli telefonda konuşamadan haber alamadan geçirdikleri vakitte bir sürü çakal varken etrafta , acaba benim güzel sevgilimin aklını çelerler mi, gözden ırak gönülden ırak olur mu diye bin bir şey düşünüyorlardır
tabii sizin yapmayacağınızdan da emindirler ama, maalesef o kadar kötü örnek var ki geçmişte yaşanmış, şehir efsaneleri ,gerçek yaşananlar, orada bir sürü şey düşünmeye vakitleri varken kuruyor da kuruyorlardır kafalarında şimdi,,,,
benim kardeşimin 1 senelik beraberlik yaşadığı kız arkadaşı onla askerdeyken ayrılmıştı, başka birine aşık oldum diye....
bunları anlatıyorlarsa bazı askerler içeride , yaşayanlar ya da duyanlar, sizinkiler de bunalıma giriyorlardır.
sürekli pohpohlayın sevdiğinizi söyleyin, utanıp karşılık veremesler de siz söyleyin , anca öyle mutlu olurlar

benim eşimin kıskançlıkla ilgili ( evli olmamız nedeni ağır basıyor sanırım ) bir sıkıntısı yok, ama o da sürekli seni özledim dememi bekliyor hissediyorum :) çocuk gibiler erkekler, yaşları kaç olursa olsun..

Gel tabi canım hepiniz gelin bence yemin töreninde çıkmak istiyorlar siz gidemeseniz bile aynı soyaddan biri gidip çıkarsın bence hava alsınlar o 3 gün onlara doping olur.

annesigil gidicek canmm pazara kadarmıı yanii izin mi sayılıyooo şafağa girmiyomu yani o günler nasıl oluyo

:) süper,, oradayken tanışırıız belki çok isterim,
yakamıza kırmızı gül takalım :):)
biz ılgaz da kalıcaz, uzak biraz ama,
ben de oradan bir tanıdık buldum, iş yerinde bizim firmanın o bölgesinde çalışan birini buldum o da aradı sağolsun geç kalmışız tabii her yer dolmuş, ılgaz ı ayarladı, rahat edersiniz hem ona da tatil gibi olur dedi, umarım sorun olmaz
30-31 inde kalıcaz,
31 inde görüşürüz belkiiii,, buradan yemin törenine gelen herkesi tanımak için bir işaret ayarlayalım :)
iyi ki bulmuşum bu topici biraz daha iyi hissettim şimdi,

van a düşen yok mu hiçç usta birliği peki ona da az kaldı 17 sinde..

çok güzel anlatmışsınız gerçekten haklısınız sonuna kadar ama biz kadar da düşünceli olamıyorlar bu da bir gerçeeekk :)

annesigil gidicek canmm pazara kadarmıı yanii izin mi sayılıyooo şafağa girmiyomu yani o günler nasıl oluyo

Hayır tatlım izin sayılmıyor. Yani çıkışları geç olmucak öyle diyim daha doğrusu. Gelenler çıkabilcek gelmeyenler içerde kalcak. Annesinin gitmeside iyi bir şey en azından telefon götürür falan rahat rahat konuşursunuz.

bize böyle kötü davranarak onlardan soğumamızı daha çok sağlamaz mı ? bence önce bunu düşünmesi lazım orda bize daha çok ihitiyacı olması gerektiği yerde kendi içine kendi dünyasına dönüp bizi görmezse bence bu onun tercihi olabilir seven insan herşekilde belli eder kendini Allaha şükürler olsn benim sevgilimle şuada öyle bi sorunum yok

hı aynı olcak yani çıkış tarihleriii ozaman süper görüşüceez telefnla bile olsa bol bol içimi rahatlattın tripliii <3

Bizde 30'unda yola çıkıyoruz. 31 - 1 - 2 ordayız. 19:00'de otobüsümüz var İzmir'e döneceğiz. Sağolsun içerdeki uzun dönemlerden biri otel ismi vermiş bizimkine zaten çok küçük bir otel arayınca resmi bile çıkmıyor sadece şehir merkezinde onu biliyoruz. Bana telefon numarası verdi sevdiğim ben aradım öyle ayarladım. Adamla telefonda zor anlaştık Kastamonu'lu tabi ama iyi insan olur Kastamonu'lular. Ben ne giyeceğimi yazarım inş. o kalabalıkta buluruz.

İnan ki tahmin ediyorum sadece, yaşamadığım için bilemiyorm, ben kendi kardeşimin düşüncelerinden yola çıkarak birz da böyle düşünüyorum, hak verdiğim fln yok kesinlikle yanlış anlaşılmasın, ben de bir kadınım ve ilgi görmeyi seviyorum :) ilgi görünce daha da aşık oluyorum eşime, ama işte pskolojileri çok da normal değil sağlıklı değil, belki düşünemiyorlardır bile bunu, tek düşünceleri kaybetmeme korkusu, o da kıskançlık ve saçma sapan tavırlarla ortaya çıkıyor,,
doğru değil ama maalesef böyle,, idare etmekten başka bi çözüm yok maalesef

kaç gün dışarıda kalabiliyorlar onu biliyormusunn?
1 inde kalabilirse o gün de kalırız orada, pazar döneriz , 1 gece 1 gecedir kocacımla :) sordum ama bilmiyor, hatta ona kalırsa hiç kalmayalım daha iyi,,
kurtulmaya mı çalışıyo benden nedir :)))))))))

Bu arada Kastamonu tezahüratı çok komiktir. Hatta Bkm Mutfak'ta da çıkmıştı. Videosunu paylaşayım. Bulursanız tezahüratın tamamını paylaşın lütfen. Yılar önce bir arkadaşım yazmıştı bana çok gülmüştüm gel gör ki şimdi benim kuzucum Kastamonu'da asker ama tamamını bulamadım bir türlü sizlere yazayım.

Gastamonu Dep Dep Dep - YouTube

Canım 2 gece 3 gün. Pazar 17:00'e kadar teslim olmaları gerekiyormuş.

Canım 2 gece 3 gün. Pazar 17:00'e kadar teslim olmaları gerekiyormuş.

süperrr, o zmn 1 güncük daha kalabilriz belki,, babamla pazarlık yapym, yolun yarısında ben yarısında sen kullanırsın sözz ertesi gün işe gidersin yorulmazsın 1 gün daha kalalım nolur diye :):)

çok sevindimm
iyi ki buldum sizi valla yoksa hiç öğrenemezdim bizimkinden böyle şeyleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…