aynı ben aynı ben yeminle aynı durumdan muzdaribim ve o yüzden aylardır dışarı adımımı bile atmam attğım zaman aylarca uyarım sen beni takmıyorsun diye kendimi değersiz hissediyorum diye
Adını soyadını özelden yazarsan sorarım canım ama orda bölükler usta birliklerinde gideceği yere göre ayrılmış diye biliyorum. 8. bölük Bingöl bölüğü mesela. Tokata gidecekleri başka bölükte toplamışlardır çünkü sağımız Van solumuz bilmem ne gibi anlatıyordu telefonda. Kaç kişiler bilmiyorum ama kalabalık olacaklarki Chelzy'nin sevgilisiyle tanışmıyorlar, tanımıyorum dedi ama Chelzy'nin sevgilisi bizimkinin çantasını görmüş mesela. Sen yinede özelden yazabilirsin sorarım ben. Facebooktan eklemeye başlamışlar, bir sürü arkadaşı var bizimkinin.
bende diyorum bikez en yakın arkadaşmn doğmgnü diye çıktım söz veriyorum çkmıcam diyorum yeterki konu kapansın razıym ama diyo daha 10 gün olmadan çıktın delirtti bayaa(
aa yaşasın çok sevindimm!! :) tanışıyorlardır belki? gerçi sanırım oldukça büyük bir yer ama,,
7.koğuş 14.blük ya da tam tersi olabilir :) aklımda kalmamış, genelde o aradığı için ben aramadığım için de pek ihtyç duymadım, bir kere aradım onda da aynen böyle dedim şu ya da tam tersi olabilir :) sağolsun buldular,,
yemin törenine gelecekmisiniz? görüşürz belki orada?
çok zor otel bulduk , bulduğumuz da şehir merkezi dışında gerçi, arabayla gideriz diye sorun etmedik ama, umarım herkes yer bulabilmiştir kalacak,
Merhabalar hoşgeldiniz. Bir Kastamonu'da benden var. Sayımız bayağı arttı. Bende gidiyorum kayınpederimle yemin törenine. Kalıcak yer şehir merkezinde bizim bir tanıdık vasıtasıyla ayarladık sayılır. Küçük bir otel. Bizimki askeriyedeki ustalardan öğrenmiş nerde kalınır, ne yapılır diye. Telefonla rezervasyon yaptırdık bizde inş. 31'inde görüşürüz. Ben bakarım artık Kadınlar Kulübü'nden kimler var.
bende diyorum bikez en yakın arkadaşmn doğmgnü diye çıktım söz veriyorum çkmıcam diyorum yeterki konu kapansın razıym ama diyo daha 10 gün olmadan çıktın delirtti bayaa(
Gel tabi canım hepiniz gelin bence yemin töreninde çıkmak istiyorlar siz gidemeseniz bile aynı soyaddan biri gidip çıkarsın bence hava alsınlar o 3 gün onlara doping olur.
Merhabalar hoşgeldiniz. Bir Kastamonu'da benden var. Sayımız bayağı arttı. Bende gidiyorum kayınpederimle yemin törenine. Kalıcak yer şehir merkezinde bizim bir tanıdık vasıtasıyla ayarladık sayılır. Küçük bir otel. Bizimki askeriyedeki ustalardan öğrenmiş nerde kalınır, ne yapılır diye. Telefonla rezervasyon yaptırdık bizde inş. 31'inde görüşürüz. Ben bakarım artık Kadınlar Kulübü'nden kimler var.
sevgili kızlarr :) eminim hepiniz birbirinizden güzelsinizdir. sevgilileriniz de sizi çok seviyordur.
şimdi onlar nasıl bir durumda , ancak tahmin ederiz, bir sürü erkek bir kapalı alan içerisinde hiççç alışık olmadıkları bir düzende eğitim alıyorlar vs,
siz ise bu kadar güzel kız dışarıdasınız, onları bekliyorsunuz ama,,,
sevgilisi uzakta, sürekli telefonda konuşamadan haber alamadan geçirdikleri vakitte bir sürü çakal varken etrafta , acaba benim güzel sevgilimin aklını çelerler mi, gözden ırak gönülden ırak olur mu diye bin bir şey düşünüyorlardır
tabii sizin yapmayacağınızdan da emindirler ama, maalesef o kadar kötü örnek var ki geçmişte yaşanmış, şehir efsaneleri ,gerçek yaşananlar, orada bir sürü şey düşünmeye vakitleri varken kuruyor da kuruyorlardır kafalarında şimdi,,,,
benim kardeşimin 1 senelik beraberlik yaşadığı kız arkadaşı onla askerdeyken ayrılmıştı, başka birine aşık oldum diye....
bunları anlatıyorlarsa bazı askerler içeride , yaşayanlar ya da duyanlar, sizinkiler de bunalıma giriyorlardır.
sürekli pohpohlayın sevdiğinizi söyleyin, utanıp karşılık veremesler de siz söyleyin , anca öyle mutlu olurlar
benim eşimin kıskançlıkla ilgili ( evli olmamız nedeni ağır basıyor sanırım ) bir sıkıntısı yok, ama o da sürekli seni özledim dememi bekliyor hissediyorum :) çocuk gibiler erkekler, yaşları kaç olursa olsun..
annesigil gidicek canmm pazara kadarmıı yanii izin mi sayılıyooo şafağa girmiyomu yani o günler nasıl oluyo
sevgili kızlarr :) eminim hepiniz birbirinizden güzelsinizdir. sevgilileriniz de sizi çok seviyordur.
şimdi onlar nasıl bir durumda , ancak tahmin ederiz, bir sürü erkek bir kapalı alan içerisinde hiççç alışık olmadıkları bir düzende eğitim alıyorlar vs,
siz ise bu kadar güzel kız dışarıdasınız, onları bekliyorsunuz ama,,,
sevgilisi uzakta, sürekli telefonda konuşamadan haber alamadan geçirdikleri vakitte bir sürü çakal varken etrafta , acaba benim güzel sevgilimin aklını çelerler mi, gözden ırak gönülden ırak olur mu diye bin bir şey düşünüyorlardır
tabii sizin yapmayacağınızdan da emindirler ama, maalesef o kadar kötü örnek var ki geçmişte yaşanmış, şehir efsaneleri ,gerçek yaşananlar, orada bir sürü şey düşünmeye vakitleri varken kuruyor da kuruyorlardır kafalarında şimdi,,,,
benim kardeşimin 1 senelik beraberlik yaşadığı kız arkadaşı onla askerdeyken ayrılmıştı, başka birine aşık oldum diye....
bunları anlatıyorlarsa bazı askerler içeride , yaşayanlar ya da duyanlar, sizinkiler de bunalıma giriyorlardır.
sürekli pohpohlayın sevdiğinizi söyleyin, utanıp karşılık veremesler de siz söyleyin , anca öyle mutlu olurlar
benim eşimin kıskançlıkla ilgili ( evli olmamız nedeni ağır basıyor sanırım ) bir sıkıntısı yok, ama o da sürekli seni özledim dememi bekliyor hissediyorum :) çocuk gibiler erkekler, yaşları kaç olursa olsun..
Hayır tatlım izin sayılmıyor. Yani çıkışları geç olmucak öyle diyim daha doğrusu. Gelenler çıkabilcek gelmeyenler içerde kalcak. Annesinin gitmeside iyi bir şey en azından telefon götürür falan rahat rahat konuşursunuz.
:) süper,, oradayken tanışırıız belki çok isterim,
yakamıza kırmızı gül takalım :):)
biz ılgaz da kalıcaz, uzak biraz ama,
ben de oradan bir tanıdık buldum, iş yerinde bizim firmanın o bölgesinde çalışan birini buldum o da aradı sağolsun geç kalmışız tabii her yer dolmuş, ılgaz ı ayarladı, rahat edersiniz hem ona da tatil gibi olur dedi, umarım sorun olmaz
30-31 inde kalıcaz,
31 inde görüşürüz belkiiii,, buradan yemin törenine gelen herkesi tanımak için bir işaret ayarlayalım :)
iyi ki bulmuşum bu topici biraz daha iyi hissettim şimdi,
van a düşen yok mu hiçç usta birliği pekiona da az kaldı 17 sinde..
bize böyle kötü davranarak onlardan soğumamızı daha çok sağlamaz mı ? bence önce bunu düşünmesi lazım orda bize daha çok ihitiyacı olması gerektiği yerde kendi içine kendi dünyasına dönüp bizi görmezse bence bu onun tercihi olabilir seven insan herşekilde belli eder kendini Allaha şükürler olsn benim sevgilimle şuada öyle bi sorunum yok
Bizde 30'unda yola çıkıyoruz. 31 - 1 - 2 ordayız. 19:00'de otobüsümüz var İzmir'e döneceğiz. Sağolsun içerdeki uzun dönemlerden biri otel ismi vermiş bizimkine zaten çok küçük bir otel arayınca resmi bile çıkmıyor sadece şehir merkezinde onu biliyoruz. Bana telefon numarası verdi sevdiğim ben aradım öyle ayarladım. Adamla telefonda zor anlaştık Kastamonu'lu tabi ama iyi insan olur Kastamonu'lular. Ben ne giyeceğimi yazarım inş. o kalabalıkta buluruz.
kaç gün dışarıda kalabiliyorlar onu biliyormusunn?
1 inde kalabilirse o gün de kalırız orada, pazar döneriz , 1 gece 1 gecedir kocacımla :) sordum ama bilmiyor, hatta ona kalırsa hiç kalmayalım daha iyi,,
kurtulmaya mı çalışıyo benden nedir :)))))))))
Canım 2 gece 3 gün. Pazar 17:00'e kadar teslim olmaları gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?