347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Telefon karti sikintisi oluyomus.o yuzden idareli kullaniyorlardir.biz de karsi aramalilar disinda 2ser 3er dakika konusabiliyoruz.karti az kalmis cunku.

siz neler konuşuyosunuz telefonda kendinizden mi mesela günlük noldunu flan pek ordan anlatmıyorlar mı yoksa bizde gerçekten var mı bişiler orayla ilgili konuştuğum için mi kızıyor ki sizin telefon konularınız neler

neler yaptığımı soruyo genel olarak. kendi naptığını hiç anlatmıyor nerdeyse.

beni fazla üstüne gidiyorum diye düşünüyorumda onunla ilgili soru sorup abartıyorum mu diye artık kendimi anlatayım çok çok bari belki burayı geçiştiriyorum diye bozuluyodur ama ben kendimi bırakıp onun merakına düşünüyorum

Ben heyecandan ne konuştuğumu telefon kapatır katmaz unutuyorum gerçi ama:)
Rahat mısın iyimisin herkes iyi mı,yemekler nasıl kilo verdin mı çok fln die soruyorum :) ama genelde benden bahsetmeyi seviyor, neler yaptın diye ... koğuş postası mı ne olmuş onu anlatiyo
Bı de herkes bnden küçük 9 da yatyrz ama sohbet fln ediyoruz uyumadan önce onlara tecrubelerimi anlatyrm is le evlilikle ilgili dedi :)) en son uzun konuşmamızda 10 dk fln konuştuk nobetteymis o gün
Oğullarım var burada dedi :) 88 li ve daha küçük bir cogu dedi ...
Önceki günler tost yiyorduk ama çok sıra oluyor mecburen yemek yiyoruz dedi
Rahat burası Guzel merak etme diyor,, ben de Van i düşünüyorum umarım orası da güzeldir

valla kızlar yanlış anlamayın ama benimkide işine geldiğiz aman anlatır şöyle oldu böyle oldu diye istemezse öldürsen ayrılsanda ağzından bi kelime alamazsın ordaki ruh haline göre değişiyor askerlikler benim askerim ama anlatır tenis oynadık yeni askerler geldi eğitim verdim şu çocuk bana diklendi sinir oldum falan der yani bence çok sorun etmeyin ordaki pisikolojiden olabilir o :26:

valla bizde günlerdir aynı konu hakim bi gece arkadaşımın doğumgününe gittim hala o gecede takılı kalmış durumda. hiç merak etceği bişey olmadı hatta bu kadar büyütcek bişey değil ama sürekli sanki orda herkes bana asılmış sürekli onu düşünmüş bayram boyunca bile cidden o konudan başka bişey konuşmuyor aradığnda ne giymiştin kimler vardı neden geç döndün nasıl döndün kimle döndün aynı soruları 5 kere sordu belki

ben normal konuşayım en iyisi bilemedim karıştım :S

ama şuna emin ol ona orda napıyosun dediğinde bana hiç bişey anlatmaz ben ona hiç bişey sormym umursamaz davranıyım bak ozman herşeyi anlatıyor benimki mesela kavga için gözlem altında bi kere daha biri ondan şikayetçi olursa oda hapsi var ondan kimseyle kavga edemiyor ondan punduğunu bulunca bana sataşıyor bnde koz vermeyince derdini anlatıp rahatlamakta buluyor çaresini bence sende dene bak gör işe yarıycak

çok gereksiz şelere takılıyorlar ya bişey söyledim orayla ilgili sen bunu nerden biliyorsun deedi bu yani uzattı da uzattı saçmlama diyorum daha da abartıyo nasıl düzelicekler bilmiyorum ama akşam aradığında devam ettirmez inş geçmez böle hergün tek konuşmayla zor geçiriceez

ben normal konuşayım en iyisi bilemedim karıştım :S

Onlar bizi daha çok merak ediyor bence
Sen ona moral verecek Guzel seylerden bahset
Kendini anlat onun sorularına cevap ver daha dogrusu ondan daha çok hoşlanıyorlar
Zaten canları skliyor orada belki senin sevgilin senin sesini duyunca o ortamdan brz uzaklaşmak istiyordur.. Ondan tepki gosteriyodur
Bende sorduğumda ilk zamanlar ne anlatym buraya ilgili hersey her gün birbirinin aynı demişti :) bu anlattıklarımı da keyfi yerinde olan bı aksam kendiliğinden anlattı zatn

önemseme normal konuş diyorsun doğru mu??

aynı ben aynı ben yeminle aynı durumdan muzdaribim ve o yüzden aylardır dışarı adımımı bile atmam attğım zaman aylarca uyarım sen beni takmıyorsun diye kendimi değersiz hissediyorum diye

Adını soyadını özelden yazarsan sorarım canım ama orda bölükler usta birliklerinde gideceği yere göre ayrılmış diye biliyorum. 8. bölük Bingöl bölüğü mesela. Tokata gidecekleri başka bölükte toplamışlardır çünkü sağımız Van solumuz bilmem ne gibi anlatıyordu telefonda. Kaç kişiler bilmiyorum ama kalabalık olacaklarki Chelzy'nin sevgilisiyle tanışmıyorlar, tanımıyorum dedi ama Chelzy'nin sevgilisi bizimkinin çantasını görmüş mesela. Sen yinede özelden yazabilirsin sorarım ben. Facebooktan eklemeye başlamışlar, bir sürü arkadaşı var bizimkinin.

Son düzenleme:
önemseme normal konuş diyorsun doğru mu??

evet normal konuş nasılsın iyimsiin iyiyim sen nasılsın iyiyim allah iyilik versin vs. neler yapıyosun dediğinde o sana sakın detay verme bildiğin gibi falan de bırak o biraz merak etsin değişik hiç bişey yok flan de naptın işte derse dety isterse detay verme mesela halama gittim de o kadar yok şu vardır sen napıyosun nasıl geçiyor neden öyle dedin naptın deme her söylediği şeye hmmm tmm oldu evet güzelmiş falan de böyle ama tirip yapar gibi değil içten ol doğal ol sanki seninle konuşmak hoşuma gidiyor ama orda naptığın umrumda değil gibi

Valla kisa konusmalarimizda hemen naptin diyrum.sunu sunu yaptik diyor.yemege geldik simdi ictima var.iste sicak mi orasi? Yoruldun mu? Sabah ne yedin? Yemek guzel mi? Arkadaslarin nasil? Sonra bursaspor haberlerini veriyorum bi cirpida.mac var su kanalda.kantinde izle falan.aileni aradin mi..sonraa valla bu ve bunun gibi sorular soruyorum.o da arada soruyor napiyosun diye oturuyorum diyorum:) futbola duskunse bahset su gun mac var de mesela.haberleri ver.boyle geciyor konusmalar

ona nasılsın dicem sonraaa hoooop hep kendimi anlatıcaamm :) dediğinde haklısın ortamdan uzaklaşmak istiyodr konuşurken barii teşekkür ederiim kızlaar yardımlarınız içiiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…