• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

süperrr, o zmn 1 güncük daha kalabilriz belki,, babamla pazarlık yapym, yolun yarısında ben yarısında sen kullanırsın sözz ertesi gün işe gidersin yorulmazsın 1 gün daha kalalım nolur diye :):)

çok sevindimm
iyi ki buldum sizi valla yoksa hiç öğrenemezdim bizimkinden böyle şeyleri :)

Ben işten pzts'ye de izin aldım valla. Yemin töreninde aptal gibi olurum kesin. Bir de İzmir'e dönüşte. İzmir'den 14 saatmiş sanırım. Uyku hapı almayı düşünüyorum.

bende az önce konuştum canımla :)
iskenderuna yeni alay komutanı gelmiş kontrol yapıyomuş sabahtan beri.
koltuğa oturmayı özledim dedi bütün gün taşta oturuyolarmış. eğitimler zor değil ama güneşin altında çok bunaltıcı oluyomuş.
30 ağustos gibi belli olcakmış gidecekleri yerler, sürekli sesin kötü geliyo neyin var diyip durdu sesimi düzeltmeye çalıştım ama
olmuyo yapamıyorum çok özledim onu, hemen sesime yansıyo herşey.
askerden sonra işe biraz geç başlıyım da tatil yapalım,gezelim sömestr da dedi.

aşkımı görmek için son 15 gün :72: şafak falan saymıcam plakalara düşene kadar...

İnan ki tahmin ediyorum sadece, yaşamadığım için bilemiyorm, ben kendi kardeşimin düşüncelerinden yola çıkarak birz da böyle düşünüyorum, hak verdiğim fln yok kesinlikle yanlış anlaşılmasın, ben de bir kadınım ve ilgi görmeyi seviyorum :) ilgi görünce daha da aşık oluyorum eşime, ama işte pskolojileri çok da normal değil sağlıklı değil, belki düşünemiyorlardır bile bunu, tek düşünceleri kaybetmeme korkusu, o da kıskançlık ve saçma sapan tavırlarla ortaya çıkıyor,,
doğru değil ama maalesef böyle,, idare etmekten başka bi çözüm yok maalesef :(

aynen canım doğru diyosun benim sevgilimde benim ilgilendiği her dk her sn ona daha çok aşık oluyorum ama bunların askerde olmaları onların bize kötü davranmaları gerektiğini göstermiyor ayrıca senin kardeşin çok sevmiş gözü kör olmuş bende kör derecesinde seviyorum sevdiğimde beni o sekilde seviyor eminim ondan böyle idare ediyoruz sevgi olmadıkça askerde beklemenmez askerde de kız çekilmez herşey karşılıklı canım benim :34:

iyiiiii valla mertle uğraşıyorum şafak 104 müşte 103 olsa daha çok sevincekmiş dedim yarında senin için 103 olur :D :52:

sen napıyosun? :25:

kız senin mert uğraştırıyor mu
ben ders çalışıyorum bol bol
benimki uslu uslu duruyor bakalım şimdilik
akşam arayınca neler yapmış öğrenirim :27:

kız senin mert uğraştırıyor mu
ben ders çalışıyorum bol bol
benimki uslu uslu duruyor bakalım şimdilik
akşam arayınca neler yapmış öğrenirim :27:

valla benimki sorunlu koğuşta bi olay daha çıkarırsa oda hapsi var teli alıncak elinden hiç bişeyi olmycak bende sap sap onu bekliycem simdi onu sakinleştirmekle meşgulum :D ama sizsizde olmaz :52:

valla benimki sorunlu koğuşta bi olay daha çıkarırsa oda hapsi var teli alıncak elinden hiç bişeyi olmycak bende sap sap onu bekliycem simdi onu sakinleştirmekle meşgulum :D ama sizsizde olmaz :52:

abooovv durum ciddimiş kız kesin sakinleştirmen lazım
telefon alınırsa kötü olmaz olamaz :20:
akıllandır seninkini
bak olay çıkarırsan bende dışarıda fink atarım de :27:

abooovv durum ciddimiş kız kesin sakinleştirmen lazım
telefon alınırsa kötü olmaz olamaz :20:
akıllandır seninkini
bak olay çıkarırsan bende dışarıda fink atarım de :27:

o zaman benlede konuşmaz :D derki sen benim yokluğumdan istifade etmeye mi çalışıyosun yok odaya hapsimi bekleme çık bundan sonra umrumda deil diye tiribe girer :D çünkü denedim biliyorum :52::52::52: :9: kızım benimki çok fena benden başka kimse idare edemeezzzz çok kıskançççç :32:

kızlar 5 dk sonra mesaim bitiyor eve gidicem burda olursanız konuşmaya devam ederiz sizi seven arkadaşınız mertin yareni BÜŞRA :54:

o zaman benlede konuşmaz :D derki sen benim yokluğumdan istifade etmeye mi çalışıyosun yok odaya hapsimi bekleme çık bundan sonra umrumda deil diye tiribe girer :D çünkü denedim biliyorum :52::52::52: :9: kızım benimki çok fena benden başka kimse idare edemeezzzz çok kıskançççç :32:

benimki de kıskanç ama dışarı çıkmama karışmaz
sana allah kolaylık versin canım sen git evine ben buralarda olurum yada hiç olmadı akşam kesin burdayım zaten :1:
görüşürüz canım :54:

Aldebaran2 ben msj attım ama gelmediki mi sana? Bir daha da atamıyorum çünkü 10 dakikada 1 tane atabilirmişim. Sabırsızlık yaptım bende burdan yazıyorum. Facete beni iki kişi eklemiş senin adın ne ona göre kabul etseydim.

benimki de kıskanç ama dışarı çıkmama karışmaz
sana allah kolaylık versin canım sen git evine ben buralarda olurum yada hiç olmadı akşam kesin burdayım zaten :1:
görüşürüz canım :54:

tamam canım akşam genelde babam olduğu için pek giremiyorum ama telden takip eder yazarım yazmaya çalışırım :D

Aldebaran2 ben msj attım ama gelmediki mi sana? Bir daha da atamıyorum çünkü 10 dakikada 1 tane atabilirmişim. Sabırsızlık yaptım bende burdan yazıyorum. Facete beni iki kişi eklemiş senin adın ne ona göre kabul etseydim.

mesaj attım caanm ben sanaa başardıım :)

Back
X