merhaba arkadaşlar,
benim eşim de şu an kastamonu gölköy de 347.dnm
usta birliği van olacak, il jandarma,,
30 unda gidiyoruz kastamonu ya , kimler geliyorr :)
12 ağustos dan bu zamana 11 gün zar zor geçti, 30 u beklemek o kadar zor geliyor kiii ...
tüm sayfaları okuyamadım henüz, keşke ilk açıldığında topici farketseydim, aynı heyecanları yaşamış herkes,,,
ben de sizlerle olurdum..
geceleri uyumak çok zor benim için, çok özlüyorum. etraf çok karışık. Allah tüm askerlerin evlatların masumların yardımcısı olsun...
merhaba arkadaşlar,
benim eşim de şu an kastamonu gölköy de 347.dnm
usta birliği van olacak, il jandarma,,
30 unda gidiyoruz kastamonu ya , kimler geliyorr :)
12 ağustos dan bu zamana 11 gün zar zor geçti, 30 u beklemek o kadar zor geliyor kiii ...
tüm sayfaları okuyamadım henüz, keşke ilk açıldığında topici farketseydim, aynı heyecanları yaşamış herkes,,,
ben de sizlerle olurdum..
geceleri uyumak çok zor benim için, çok özlüyorum. etraf çok karışık. Allah tüm askerlerin evlatların masumların yardımcısı olsun...
hoşbuldumm,, çok teşekkür ederim :)
umarım geçer şu zaman ,, geceleri uyuma konusunda ciddi sorunlarım var çünkü, yatağı salona taşıdım tv karşısında uyuyakalıyorum , başka türlü uyku mümkün değil ... ertesi gün işe gitme derdi olmasa sorun yok da :) geceler de günler de süreyi uzatıyor sanki, uyusam uyansam bitmiş olsa kalan günler
siz nerden gidiceksiniz kastamonuya
evli olunca sıkıntı büyüyo tbi ALlah yardımcınız olsun
istanbull
siz de mi kastamonu yoksaa?
Hosgeldinnn.KAstamonu grubu olarak sayimiz 5i ya da 6 yi buldu sanirim.. Bizim usta birligi bingol..
aa yaşasın çok sevindimm!! :) tanışıyorlardır belki? gerçi sanırım oldukça büyük bir yer ama,,
7.koğuş 14.blük ya da tam tersi olabilir :) aklımda kalmamış, genelde o aradığı için ben aramadığım için de pek ihtyç duymadım, bir kere aradım onda da aynen böyle dedim şu ya da tam tersi olabilir :) sağolsun buldular,,
yemin törenine gelecekmisiniz? görüşürz belki orada?
çok zor otel bulduk , bulduğumuz da şehir merkezi dışında gerçi, arabayla gideriz diye sorun etmedik ama, umarım herkes yer bulabilmiştir kalacak,
ben gidemiyorum gitmeyi çok istiyorum da, sizden haberleri alıcaz artık tripliii ve siz :)
üzüldüm, inş dağıtım izninde görüşürsünüz bol bol,,
iletilmesini istediğiniz bir şey , bir mesaj varsa seve seve yardımcı olurum :)
teşekkürlerr siz bize orayla ilgili haber getirin artk inş :)
inşallah , resim çekerim yemin töreni esnasında, topluca,, burada paylaşırımm ,,
gelsin artık 30 ağustos
Vallahi bin defa sordum yine unuttum kacinci boluk kacinci kogus diye..15. Kogustu sanirim ama boluu unuttum yine.bende malesef gidemiyorum yemin torenine.insallah bir haft sonra ziyarete gidicem.
Aldebaran ,canim aradi yemekten once.silahla calisiyolarmis.baska bolukler atisa basladi sira daha gelmedi bize dedi.hic yorulmuyoruz ama sadece sicak ve gunes cok etkiliyo dedi.golge olsa dururuz ayakta dedi.neyse afiyet olsun hepsine su anda
ne güzell konuşmuşsnuz...
ben 2 gündür konuşamadımsizden haber alayım bari böyle arada,,
sevmiyor sıra beklemeyi zaten hiperaktif :) bazen arka arkaya arıyor bazen arayamıyoren son salı konuştum ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?