347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın herkese ben bu ara çok mutsuzum. Günde iki defa duyuyorum sesini çok şükür ya da bir konuşmamamız iki konuşmaya bedel oluyor ama niyeyse ben mutsuzum. 30'ları geçtim de şu 99'lara düşsek o bile mutlu olmama yetecek. Bu arada benim şafağım 144. Ben sonradan eklerim üstüne bir kaç gün. Ben ve facebooktaki tüm arkadaşlarım 155'ten geriye saymaya başladık askerdekilerde öyle sayıyormuş.

şafağın çok değil neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun kendini 460 tan düştüğünü düşünsene 459-458-457-456 işin içinden o zmaan hiç çıkamazdın Allaha şükret kısa dönem yapıyor dua etki sana dayanma gücü versin elbet gelcek izin kullancak 5 ay hiç görmeden geçmiycek ki görceksin elbet 2 ay sonra görsün sonra bi 2 ay sonra daha tezkere alır gelir oldu bitti maşallah.. :) nerdeydi askerliği

sizinkilerde genelde olumlu değişiklikler vardı ama benimki çok gergin konuşuyo son 2 ggündür akşamları arıyo zaten 1 kere konuşuyoruz sanırım bu askerlik kötü yönde etkiledi bizi bende tripli konuşmak istemiyorum ama haliyle kırılıyorum ne olduğunu anlamadan kızdı dünde napıcamı şaşırdım değiştiğini söledim askerlik bu ne bekliyosunki dedi çok huzursuzum dua edin bana lütfen

canım merak etme o herkezde var herkezi etkiliyor benimki son günlerde tüm gün telini kapatıyordu akşama kadar evde yatıyormuş odasına ne annesini nede kardeşini alıyormuş bence normal bunlar ve hala bile bazen sıkılıyor özellikle bayramı burnumdan getirdi o gezemiyorya benide gezdirmedi delirdim

Son düzenleme:
günaydın canım rahat eden nedir canım ben fransız modeli olarak kaldım bi anda burda :26:

Erkek arkadasim rahat ediyo diye demistm ben canim. Sabah sabah pek anlasilir cumle kuramadim sanirim:) idare ediverelim.
Ben safak falan saymiyorum.gunleri sayinca gecmiyor birde daha 1.5 hafta oldu.ikimizde ogretmen oldugumuzdan somestr tatili baslarken biticek diyoruz.yariyil tatiiyle olumlu,guzel bir durumla ozdeslestirince daha mutlu oluyoruz.

ama bilmiyorlar ki biz onlardan daha kötü pskilojideyiz bencil davranmasalar keşkee önceden birazck duygusal olan insan şmdii eser yok onada hak veriyorum tabiki ama neden çektirdiğini anlamıyorum gergin tavrı heep bende hiç sevmem böle halii aran ya iyi olcak ya kötü olcak ortasını sevmiyorum şüpheliii

hem sizin içinde tatil olur hu huuuuuuuuu hadi yine iyisinizzz tatil sizi bekler sabah mamurluğu bide konuya hakim olamama durumuda var tanımadığımdan konuya sazanlama atladım diyebilirim bende sende beni afeetttttt olur mu gel sarılalımm

ben birsürü sayfa yazdım bile günlük gibi ama yollarsam kontrol edenler yadırgarmı acaba.
daha ayrılalı 10 gün oldu ne mektubu bu demesinler nişanlıma dalga falan geçmesinler

Canım ben de aynen hergün bir sayfa yazdım ama dediğin gibi yollarsam hepsi okunucak oyüzden yemin törenine giderken annelerine vericem bir zarfa koyup o haftasonu dışarda kendi okusun diye. ama adet yerini bulsun diye de bir mektup yollamayı düşünüyorum acele postayla haftaya falan gider heralde. mektubu çok dokunaklı yazmayacağım üzülmesin orda

valla canım haklısın bak mertte kabul ediyor senin durumun daha zor diyo neden daha zor naptıklarını bilmiyoruz onlar orda herşeyin içindeler diyo oda ben burda kimseyi merak etmiyorum senden başka annem babam ayrı bi yana onlar kendilerini korurlar ama seni benden iyi kımse koruyamaz diyo o şimdi beni ondan dışarı salmıyor hiç hemde ondan merak ediyorlar acaba dışarı çıktık mı naptık yolda peşimize biri mi takıldı mert her akşam işten beni alan eve bırakan insan olduğğu için anlıyorum şimdi merakını

Ben böle sözler duymuyorum işte bi sorun var :s merak ediyo olabilir ama dile getirmiyo sadece aksi, hiç güzel söz sölemiyo artk canm ciicm kalmamş düz konuşuyoo gün geçtikçe oldu ama ilk başta aynıydı 10 günde neler oldu :S

Sıkıntıyı son 2-3 gündür yapmaya başladım o da ustalık yeri için. Zaman yaklaştıkça tedirgin oluyorum haliyle doğuya gitmesini istemiyorum. Gerçi bu işin doğusu batısı kalmadı artık ama insan sıkılıyor haliyle. Benimde o yüzden keyfim yok e bir de özlem bastırmaya başladı. Evliye nişanlıya daha zor bilmiyorum siz ne durumdasınız... İzin kullanmıcak bu arada benim sevdiğim acemilikten direkt ustabirliğine teslim olcak sadece haftaya ben yemin törenine gidiyorum o zaman 3 gün göreceğim ama ayrılıklar zor geliyor bana çok ağlak bir yapım var. Çok duygusalım. Acemiliğe uğurlarken nasıl ağladığımı gördüler öyle böyle değil böğüre böğüre. Otobüse binmiştim bende gidiyordum az daha şoför kapıyı açmasaydı. Şimdi biraz alıştım ama 3 gün sonunda yine elini nasıl bırakıcam bilmiyorum.

Son düzenleme:

Canım bilmiyorum önceki yazdıklarımı okudun mu ama benimkide hiç söylemezdi özledim falan diye ama son zamanlarda o kadar sık dile getiriyor ki sana anlatamam iki lafından biri seni çok özledim, çok seviyorum diyor ama bir de şöyle bir durum var bizimkinin hatlar dinlenmiyormuş o da sonradan öğrenmiş olacak ki yeni yeni söylemeye başladı. Belki hatlar dinleniyor diye söylemiyordur. Sıkma sen canını. Özlemiyor olsa annesini, babasını arar seni aramazdı ama özlemiş ki sesini duymak istiyor. Herkes duygularını farklı yaşıyor ve yansıtıyor buna kişilik diyoruz.

okumuştum canm haklısın ama güzel sözlerden öte soğuk gibi geliyo orda olmak yaşamak kolay değil tabiki bunu düşünüyorum benle ilgili değildir diyorum ama bakalım zaman göstericek davranışları nasıl olacak o öyle davranınca konuşamıyorum kalıyorum akşama kadar aramasını bekliyorum arayınca konuşcak bişey yokmş gibi oluyoki ne desem kızcak tartışcaz diye bişey demeye korkuyorum büyük ihtimal senin sevdiceğinle aynı bölükteler haberleri senden alıcm canm artk anlatmıyo zaten aynı şeyler hep dye geçiştiriyo

Canim sen bide sanki kotu olucak diye,sinirli olucak diye sartladin kendini.gitme ustune.bazi erkeklerin bunyesi boyle darligi,nizamiyeyi kaldiramiyor.benim abim uzun donem yedek subaydi hemde izmirde yapti hergun sinir,stresti ki evine geliyodu.senin sevdiginin yapisi da boyleymis.hatta sana nazlaniyo belkide ondan yapiyor..hele bi yemin toreni olsun biraz rahatlar.usta birligi neresi canim?

tokat canm umarım senin dediiğğin gibi sonrasında düzeliir şuan çok üzüyo ama

atarsa yani geçerse gün demek, biraz sinir bozucu aslında ama yinede kullanılıyor :) an itibariyle atarsa 146

Hıııı yani bugünü saymazsak gibiiiiii
Hufff bence biz bunu bu ay için kullanalım atarsa 146-30=116
Evet kızlaaaar atarsa 116
30u eklerim sonradan

Bi de kızlar her erkek aynı olmuyor tabi şimdi orada rahat rahat konuşamıyorlar
Sağı solu bi sürü adam dolu
Bi anlamda bazıları için herkesin içine bunu belirtmek hala erkekliklerinden,ağır abiliklerinden taviz vermek gibi ondandır

canım benmkide askeriyedeyken günde 2 kere arıyo, ordayken bi tuhaflık yoktu ama bayram için evine gitti 3 gün burnumdan getrdi resmen
malesef bizimkinide olumsuz etkiledi galiba
şimdi geri döndü sanki hiçbişey olmamş gibi. napalım dayanıcaz bi süre

herkes kişiliğine göre farklı yönde etkileniyo bu askerlikte herhalde iyi ya da kötü çabuk atlatırız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…