347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bizde bugün hiç konuşamadık az önce de hakkari'den 4 şehit haberi geldi yine. hepsine Allah rahmet eylesin
Allah herkesin çoluğunu çocuğunu eşini sevdiğini korusun daha ne kadar devam edicek bu böyle

Aileleri ne durumdadır kim bilir
Ben de çok üzüldüm
Olur da başarırsak, terörü lanetleyerek bitiren ilk ülke olarak tarihe geçeriz heralde bu gidişle

Aileleri ne durumdadır kim bilir
Ben de çok üzüldüm
Olur da başarırsak, terörü lanetleyerek bitiren ilk ülke olarak tarihe geçeriz heralde bu gidişle

bende iki üç gündür kendimde diilim. bayram da hiç bayram gibi değildi. insanın sevdiği askerde olunca
hemen şehitlerin sevenlerini, ailelerini düşünmeye başlıyo. bitsin artık bu acılar..

bende iki üç gündür kendimde diilim. bayram da hiç bayram gibi değildi. insanın sevdiği askerde olunca
hemen şehitlerin sevenlerini, ailelerini düşünmeye başlıyo. bitsin artık bu acılar..

Doğru düzgün uyuyamıyorum bile bende
Her gece uyumadan o gitmeden 2-3 önceki mesajlaşmalarımız vardı sırayla onlara bakıyorum
Adını sayıklayarak uyuyorum bazen

Çok sıkıntıda yada darda değil elbet çok şükür ama aklım sürekli onda elimde değil
Bizim bazen 3 hafta bile görüşmediğimiz oluyordu ama aynı şehirde olup sağlıklı olduğunu bilmek bana yetiyordu
Ama şimdi
Tutmayın beni ağliyciğğğmmmmm:2:

ağlama canım bende ağlarım valla...
bende bütün akşam resimlerimize bakıyorum
eski mesajlarını okuyorum.
rüyalarımda onu görüyorum yanına gitmek istiyorum gidemiyorum
Allah hepimize sabır ve güç versin

Amin canım benim inşallah
Zaten ilk hafta çok daha zordu şimdi ikinci haftaya girdik bileeee
Böyle böyle derken artık 'kızlaaaarrr son 1 yada 2 haftamız' da deriz inşallah diiiğğğ miiiğğğğ

bugün konuştum ben kızlar
şimdi uzun dönemler gelmeye başlıcakmış yoğun olabilir telefonlar bi iki gün arayamazsam merak etme dedi
boğazı ağrıyormuş onun da e 100-200 kişi bi yerde yatarsa böyle olur...
eğitim varmış bugün silah tutuşlarını falan göstermişler yorucu bi gün olmuş.. 15 dakika konuşabildik fırsat buldukça arar artık

en azından sen duymuşsun sesini çok sevindim benimki de aynı şeyleri yapıyodur heralde dimi?
boğazı da ağrıyomudur acaba gerçi kolay kolay hasta olmaz ama o kdr kişinin içinde olmuştur belki.
yoğunluktan arayamamıştır belki. ayy nası kendimi avutuyorum ya

yüksek ihtimal aynı şeyleri yapmıştır. canım çok yoğunlarmış bugün beni akşam üzeri aradı ayaklarım ağrıyor dedi..
bugün baya eğitim yapmışlar. herkeste salgın varmış orda revirde ana baba günü olmuş revire gidene iğne yapıyorlarmış o kadar
sevgilime gitme revire dedim... şimdi uzun dönemler gelince çok kalabalık olacakmış orası

o yeterki iyi olsun ben sesinin duymamaya razıyım
of Allahım sen sabır ver bi an önce bitsin şu askerlik..

Bugun neden bilmiyorum hic huzurlu degilim icimde sikinti cok fena icimde.nefes alirken bile zorlaniyorum.
Yemek sonrasi da konusmustuk zaten..Aradi 10-15 dk once yine iyi geceler dilemek icin uykudan once onada soyledim iyiyim ben merak etme beni dedi ama niye boyleyim bugun bilmiyorum aglamak istiyorum neden ki acaba babam da anladi hemen geldi yanima neyin var diye..bilmiyorum ki bugun niye boyleyim ben

aşkım akşam arayamam demişti sanırsam öyle oldu ilk kez bu akşam sesini duymadan uyucam napalım iş çıkışımda aradı uzun uzadıya konuştuk sabahta konuştuk yoğunlarmış ama telefonda çok sıra varmış benim düşünceli aşkım onlarca dakika konuşurken canım arkadaşlar arkada uykuya gidicez diyor başka askerinden ayrı kalanlarıda düşünüyor bugün sanırsam arayamıycak ama onun o güzel kalbini çok seviyorum ben

kızlar seslerini dıuyamıyosunuz diye üzülmeyin bu sınav ve biz geçicez hırpalamayın kendinizi

bir süredir yazamıyorum.. içimde bi sıkıntı var ki sormayın gitsin.. az önce konuştum askerimle sesi iyi geliyodu, ama ben çöktüm..
hiçbişey yapasım yok, sadece onu görmek istiyorum sadece görmek ve ona sarılmak..
allahım bi an önce bitsin şu askerlik bitsiiinnnnnnn

şehit haberlerinde böyle olduk galiba kızlar
bende bugün hop oturdum hop kalktım gözüm hep telefondaydı
geçmiyo hiç dakikalar
yatağa girip sabaha kadar ağlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…