• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende çok özledim ilk zamanlar sanki daha kolaydı bugün özlemim depreşti gidip onu ordan alasım var. Çok özledim. Bir de niyeyse benimde ağlayasım var. Bana yetti bu kadar askerlik geri gelsin artık.

aps acil posta servisiyle göndeririz bilmiyorum hem engeç 3 güne gider yani bitmez acemilik daha sankiii :)) hem moral oluur bilmiyorm benm içimi dökesim var ona ama telefonda hep çok az konuşabiliyoruz ve olmuyo bi şekildee şuan yazmaya başlasam baya yazarım heralde :))

aps acil posta servisiyle göndeririz bilmiyorum hem engeç 3 güne gider yani bitmez acemilik daha sankiii :)) hem moral oluur bilmiyorm benm içimi dökesim var ona ama telefonda hep çok az konuşabiliyoruz ve olmuyo bi şekildee şuan yazmaya başlasam baya yazarım heralde :))

ben birsürü sayfa yazdım bile günlük gibi ama yollarsam kontrol edenler yadırgarmı acaba.
daha ayrılalı 10 gün oldu ne mektubu bu demesinler nişanlıma dalga falan geçmesinler :ssz:

Ay ne güzel yaaa günde iki üç defa konuşabilenler var
Bizimki zaten günde sadece bi kere arayabiliyordu bugün o da olmadı :(
Gittiğinden beri hiç aramadığı gün olmamıştı :(
Ühü nasıl uyuyacağım ya ben :(

3 gün hiç konuşmadığımız oluyor, kantindekileri bezdirdiğim oluyor, umutsuzluğa düştüğüm, içimin sıkıldığı anlar oluyor ama yine o beklediğim 3 günün acısını 2 dkklıkta olsa sesini duymak alıp götürüyor, şu süreçte yapıcağımız hiçbirşey yok, allah tüm askerlerimizi, vatandaşlarımızı korusun, bol dua etmek ve onunla telde konuşurken moralini yerine getirmek tek yapabileceğimiz şey, biz burda izliyorum haberleri, onlar olayın içindeler, kimbilir ne konuşmalar oluyordur, allahım hepsini korusun tüm kötülüklerden, arayamayanlar için elbet arıyacaktır, dedikleri gibi uzun dönemler geliyor, o zaman daha da kalabalıklaşıcak koğuşlar, sıra olucak falan, canınızı sıkmayın, dualarınızı eksik etmeyin, birde pozitif olun lütfen herkes içindeki sıkıntıdan bahsetmişşş, herkes özlemini paylaşmak için buraya geliyor, olumsuz birşey görmek okuyan herkesi etkileyecektirr.. allah rahmet eylesinn şehitlerimizeee, ailelerine de bol booool sabır versinnn :50::50:

kızlar biliyor musunuz ben fotoğraflarımıza bakmaya korkuyorum..
bakınca kendimi hiç iyi hissetmeyeceğimi biliyorum...
bu benim sorundan kaçış yöntemim ve şu an uzaklık, görememe sorunu var...
kendimi bi nebze olsun iyi hissettiyor. ( aslında kendimi kandırıyorum, oyalıyorum.. )
böyle işte..
ona moral vermek için kendimi ayakta tutmam lazım bu çok önemli... :ssz:

kızlar biliyor musunuz ben fotoğraflarımıza bakmaya korkuyorum..
bakınca kendimi hiç iyi hissetmeyeceğimi biliyorum...
bu benim sorundan kaçış yöntemim ve şu an uzaklık, görememe sorunu var...
kendimi bi nebze olsun iyi hissettiyor. ( aslında kendimi kandırıyorum, oyalıyorum.. )
böyle işte..
ona moral vermek için kendimi ayakta tutmam lazım bu çok önemli... :ssz:

bende tam aksine fotolarımıza bakıyorum beraber yaptğımz her anı tekrardan hatırlıorum.uzun dönemler ne zaman gitcekmiş

günler geçmiyor, sanki aylar geçmiş gibi ama hala daha şafak 148. siz nasıl üstesinden geliyorsunuz? özellikle bugün çok yıprandım, öncesinde pek anlamıyordum oyalanıyordum da, bugün hep aklımdaydı, hep :(

Günaydın kızlarr nasılsınız
Şafak 146 günler geçmiyo sanki. Çevremdeki herşey bana onu hatırlatıyo. Dün cüzdanımı temizleyeyim dedim çıkan tüm fişler onunla yaptığım şeyler gittiğimiz yerler :( sanki giderek daha zorlaşıyo dayanmak :14:

Günaydın kızlarr nasılsınız
Şafak 146 günler geçmiyo sanki. Çevremdeki herşey bana onu hatırlatıyo. Dün cüzdanımı temizleyeyim dedim çıkan tüm fişler onunla yaptığım şeyler gittiğimiz yerler :( sanki giderek daha zorlaşıyo dayanmak :14:

zaman geçiyor sen istesende istemesende benimde şafağın iznimizden sonra o kadardı bak şimdi 104 iki basamaklılara bi geçsek :52: :51:

Gunaydin kizlar.dunku agirlik yok sukur uzerimde.h.sonu yaklasiyo diye midir nedir.yaklassa ne olacaksa sanki.degisen bisey yokki.biraz daha rahat ediyor okadar.

Back
X