347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nazar mi degdi hepsine nedir bogazlari cok agriyomus bizimkininde.cik revire dedim revir acil kapisi gibi kalabalik dedi.geceleri usuyolar midir nedir.ya da koguslarda birbirlerinden kapiyolar mikroplari.kisin daha fena olur.gecmis olsun hepsine.

çok sağolun kızlar hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
sevgiliminde boğazları çok ağrıyo bugün oda gidicekti revire. salgınmış orda herkes faranjit olmuş

Çok şükür ki bizimkinde bir şey yok herhalde. Sabah konuştuk bir şey demedi. Bizimkiler bugün yemekhane temizliği yapacaklardı onlar eğitim görmüyor zannediyorum bugün. 2 saat sonra arıcam dedi ama arayamadı hala.

bizimkinden daha ses yok bakalım pek zora gelemiyo arayayım konuşayım diye hevesi yok günde 1 yetiyo ona hiç aşka falanda gelmediya hakkımızda hayırlısı olsunnn

kızlar yedek subay olarak tuzla /istanbuldan ısparta eğirdir'e giden sevgilisi,nişanlısı ya da eşi olan var mı bana yoldaş çıksın..çok ağırmış oranın eğitimi dağ komandosu olarak yetiştiriyorlarmış off canım çokkk sıkkınn ya..

Aldebaran2,tripliii

Yemek cok gec gelmis gelene kadarda sirada beklemisler cokta kalabalikmis.2-3 dk konusabildik bizde.simdide 2 de konferans salonuna goturceklerdi.bilmiyorum ne izleticekler artik.
Bizimkininde yemekhane gorevi pazar gunu.keske h.ici olsaydi.dinlenemicek o gun hic.

kızlar aradı bugün 10 dk kadar konuştuk sonra kapatmak zorunda kaldı eğitime gitti öğlen aradı bayramda kartı bitmiş alamamışmı öyle bişeyler söyledi ama telefon arızalıydı sesi hep kısık geliyodu ama içim rahat etti yine de sesini duydum yetti resmen. bide bişey farkettm burdayken çok fazla takmıcağı bişeyi orda çok büyütmüş günlerce unutmamış falan çok garipsedim bu derece her dk düşünmesine küçücük bişeyi

orda düşünürler canm herşeyiii kendileriyle başbaşa kalıyorlar

Şafak bugün itibariyle 145. 10 günü yedik bile. Geri sayım yaptığımızda 13 Ocak bitiş ama bir kaç gün erken yada bir kaç gün geç çıkabilirlermiş. 9 gün sonra yanındayım aşkımın.

Inşallah canım bende eşimin yanında olacağım çok heyecan yapıyorum ya bu arada şafak için sağol ben çok saymak istemiyorum ama ara ara merak ediyorum

Melekcadi
Gozunaydin canim aramis sukur.duydun sesini.en ufak seyi takiyorlar evet.oranin askerligin psikolojisi iste.alttan almamiz lazim su surecte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…