- 20 Ocak 2008
- 15.187
- 31.955
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar saolun inşallah dinleniyordur paniklemedim pek demekki dinlenebiliyor diye düşündüm sesi iyi geliyordu
buble canım yazını görenelr içleridnen inşallah arar dedikleri anda zaten bir şekilde birleşmiş oluyor güzel düşünceler ve sen sevdiğine kavuşuyorsun bana hep böyle oldu cevapla butonuna bastığımda oluyor genelde umutsuz oluyoruz allah yüzümzüe gülüyor canım
Çok şükür ki bizimkinde bir şey yok herhalde. Sabah konuştuk bir şey demedi. Bizimkiler bugün yemekhane temizliği yapacaklardı onlar eğitim görmüyor zannediyorum bugün. 2 saat sonra arıcam dedi ama arayamadı hala.
çok sağolun kızlar hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
sevgiliminde boğazları çok ağrıyo bugün oda gidicekti revire. salgınmış orda herkes faranjit olmuş![]()
canım aynen bizimkiler de İskenderunda faranjit olmuş salgın varmış![]()
allah askerlerimizi korusun yine şemdinlide askeri aracın geçişi sırasında mayın patladı alllahım sen yardım et
kızlar aradı bugün 10 dk kadar konuştuk sonra kapatmak zorunda kaldı eğitime gitti öğlen aradı bayramda kartı bitmiş alamamışmı öyle bişeyler söyledi ama telefon arızalıydı sesi hep kısık geliyodu ama içim rahat etti yine de sesini duydum yetti resmen. bide bişey farkettm burdayken çok fazla takmıcağı bişeyi orda çok büyütmüş günlerce unutmamış falan çok garipsedim bu derece her dk düşünmesine küçücük bişeyi
Şafak bugün itibariyle 145. 10 günü yedik bile. Geri sayım yaptığımızda 13 Ocak bitiş ama bir kaç gün erken yada bir kaç gün geç çıkabilirlermiş. 9 gün sonra yanındayım aşkımın.![]()
allah askerlerimizi korusun yine şemdinlide askeri aracın geçişi sırasında mayın patladı alllahım sen yardım et
amin canım zaman su gibi akıp geçsin inşallah dicem ama buna kendim bile inanmıyorum(