Yanyana dizilmis ankesorlerden tek numara olanlar karsidan araniliyor.ilk ankesor ,3.ankesor,5.ankesor.sonu 02,04,08 ile bitenleri ben hep ariyorum.ama cok yukenilince bazen dusmuyor.chelzy o aramalı ankesörler nerede? abim hiç bilmiyor. biz de arıyoruz bizi aradığı numarayı hep meşgul hep meşgul. kartı da bitip duruyo numara ver bize diyooruz. yok diyo, kızarlar falan diyo. acemilik ya bir de herhalde ondan. ama o ankesörlerin diğerlerinden farkı nasıl anlaşılıyo ki :)
chelzy o aramalı ankesörler nerede? abim hiç bilmiyor. biz de arıyoruz bizi aradığı numarayı hep meşgul hep meşgul. kartı da bitip duruyo numara ver bize diyooruz. yok diyo, kızarlar falan diyo. acemilik ya bir de herhalde ondan. ama o ankesörlerin diğerlerinden farkı nasıl anlaşılıyo ki :)
ben sevgilimle bayramdan berri hiç konuşamıyorum bayram öncesi daha iyidi.ailesine sordum onlarıda aramamış herkes böyle yazınca baya merak ettim
Acil ya da olumsuz allah korusun bi durum olsa ararlar zaten de sen arasana canim buundugu kislayi..yonlendirirler zaten onlar muhtemelen.Ben coktan arardim hani.bi sansini dene istersen yarin aksama kadar aramazsa
Kızçeler şimdi şafak tam olarak kaç izin kullanmadıklarında ocağın kaçına bitirecekler ben tam bilmiyorum
Direkt isim soyisim ver canım. Kaç gündür aramıyor ailesi olarak meraktayız de.
Chelzy canım benimkinin elinde kart bolluğu var, ben arayım diyorum aratmıyor. Elinde çok kart var, bitince kantinden falan almıyor bile. Biz burdan stok yaptık ama biraz abartmışız sanırım.
bilmiyorum ki hangi koğuşta yada ne dicem direk isim soyadla bağlarlarmı ki?
İlk once seni,ailesini aradigi numaralari ara istersen.ordan sadece isim soyisim soylesen herhalde bir ihtimal duyar ve telefona gelir.oda olmadi oranin genel merkezi yani kislanin santral numarasini arayip adini sotadini soylersin.tabi bunu yapmak icin en az 4-5gun aramamasi durumunda yap bence.insallah gerek kalmaz yarina arar.aradiginda da tembihle bol bol.ne yap ne et hergun ara beni de.sende merak ediyosyn tabi anliyorum seni.gunduzarayip aksam aramadimi kalbime bi agirlik cokuyo benim de
selaamm canımmmselam kızlar
selaamm canımmm
nasıl var mı gelişme askerinden
yok canım. en son bayramın 1.günü konuştuk işte ondan sonra aramadı bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?