- 20 Ocak 2008
- 15.187
- 31.955
- 1.123
chelzy sonra konuştunuzmuu canm napmışlar haberin varmı
Yok yemekten sonra bi daha konusmadik.
Aksam arar belki artik yemekten sonra haberleri alirim tabi ozamana arar senide tabii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileleri ne durumdadır kim bilir
Ben de çok üzüldüm
Olur da başarırsak, terörü lanetleyerek bitiren ilk ülke olarak tarihe geçeriz heralde bu gidişle
bende iki üç gündür kendimde diilim. bayram da hiç bayram gibi değildi. insanın sevdiği askerde olunca
hemen şehitlerin sevenlerini, ailelerini düşünmeye başlıyo. bitsin artık bu acılar..
Doğru düzgün uyuyamıyorum bile bende
Her gece uyumadan o gitmeden 2-3 önceki mesajlaşmalarımız vardı sırayla onlara bakıyorum
Adını sayıklayarak uyuyorum bazen
Çok sıkıntıda yada darda değil elbet çok şükür ama aklım sürekli onda elimde değil
Bizim bazen 3 hafta bile görüşmediğimiz oluyordu ama aynı şehirde olup sağlıklı olduğunu bilmek bana yetiyordu
Ama şimdi
Tutmayın beni ağliyciğğğmmmmm:2:
bugün konuştum ben kızlar
şimdi uzun dönemler gelmeye başlıcakmış yoğun olabilir telefonlar bi iki gün arayamazsam merak etme dedi
boğazı ağrıyormuş onun da e 100-200 kişi bi yerde yatarsa böyle olur...
eğitim varmış bugün silah tutuşlarını falan göstermişler yorucu bi gün olmuş.. 15 dakika konuşabildik fırsat buldukça arar artık![]()
en azından sen duymuşsun sesini çok sevindim benimki de aynı şeyleri yapıyodur heralde dimi?
boğazı da ağrıyomudur acaba gerçi kolay kolay hasta olmaz ama o kdr kişinin içinde olmuştur belki.
yoğunluktan arayamamıştır belki. ayy nası kendimi avutuyorum ya![]()
kızlar mektup yazsak yaaa :)))