belki yarın arar ya içini ferah tut sen
öyle yapmaya çalışıyorum canım elimden geldiğince. seninkinden varmı haber konuşabildiniz mi bugün nasılmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki yarın arar ya içini ferah tut sen
öyle yapmaya çalışıyorum canım elimden geldiğince. seninkinden varmı haber konuşabildiniz mi bugün nasılmış
öyle yapmaya çalışıyorum canım elimden geldiğince.
bende bayramın 1. gününden itibaren knuşamıyorm, ama içini ferah tut nerdeydiki seninki ??
dedikleri gibi alllaah korusun birşey olursa zaten ilk sizin haberiniz olurduu, öyle kötü şeyler getirme aklına, fırsat olmamıştır, telde çok sıra vardır, arıza vardır, vaardır da vardır, bilemeyiz, burda her 2 dkkda bir ''aşkooaam günde 437283427 kere beni arıyo çok mutluyum kızlaarrr'' yazanları görünce moralin bozulabilir ama hergün araması güzel ve beklenmedik bi gelişme, yani arayamaması normal, sonuçta askerde ve birlikten birliğe değişebiliyor, seni sevmediği yada başına bi iş geldiği anlamına gelmiyoo, yarın mutlaka arıyacaktırr![]()
doğru söylüyosun canım hemen ama insanın aklına bi sürü şey geliyor acaba hasta mı oldu acaba bi terslik mi var en azından birimizden birimiizi arasaydı falan gibisinden ama totem yapıcam inş bugün arıcaak:))) günaydın bu arada herkeseee:)))
Tripliii canim bizimki ne de olsa kantinden alirim diye 6-7 tane kartla gitti ama cebi arayinca su gibi akiyo kontr bitiyor haliyle.ee bide nerden bilsin kantin sikintiliymis.bugun bile cok susadim ama cok zor geliyo kantinden su almak dedi.. Bu arada tabi birden fazla ayni isimden olabilir ama seninkinin cantasini gormus :) ustude ismi yaziyomus.soyadini da dedi ama belki baska biridir adasidir dedim.belkide tesaduf senin sevdigindir :)
Olabilir canım, soyadını özelden yazarım sana. Bizim ki şimdi aradı uçak bileti ve otobüs fiyatı sordu bana. Arkadaşlarına söylücekmiş ona göre. 2 saat sonra arayacak tekrar. Ben araştırmaya koyuluyorum ona göre karar vereceklermiş topluca.
amin canım inşallah allah herkesin sevdiğini korusun ve bu zamanı bize kolay kılsın inşallah
Elaziga mi alicaksiniz bileti? Ben muhtemelen ayin 16sina alicam elaziga biletini.pazar gunu orda olsun diye.pazartesiye kalma demis babasi.ktm de ilk toplu gidenlerden olsun diye.saatini de bana bugun soyleyecek kaca alayim diye.telefondan tam bakamiyorum zor oluyor.bu havaalani ve ktm arasi cok uzak mi acaba? Aksamustu alirsak bileti cunku uzak olmasin iki yer arasi mesafe.ogrenebilirmiyiz netten acaba?
ben 1 saat önce haber aldım ayakalrı su toplamış revire gitmiş yavrum mideside ağrıyormuş ilaçta almış kıyamam
ben 1 saat önce haber aldım ayakalrı su toplamış revire gitmiş yavrum mideside ağrıyormuş ilaçta almış kıyamam
beni normalde 12.30da falan arardı hergün aramadı demekki eğitimler gerçekten ağırlaşmış bugün sadece sabah 6da konuşabildik![]()