• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

öyle yapmaya çalışıyorum canım elimden geldiğince. seninkinden varmı haber konuşabildiniz mi bugün nasılmış

beni günde bi defa arıyor. oraya uyum sağlamak daha kolay alışmak için...
bugün öğlen aradı boş boş oturuyorlarmış. geçen maç falan izlemişler, konser olmuş askerlere.. bi şekilde alışıyorum dedi..
7 eylülde yemin töreni bi gelsin o gün ondan sonra görücem özlem gidericem bol bol

bende bayramın 1. gününden itibaren knuşamıyorm, ama içini ferah tut nerdeydiki seninki ??
dedikleri gibi alllaah korusun birşey olursa zaten ilk sizin haberiniz olurduu, öyle kötü şeyler getirme aklına, fırsat olmamıştır, telde çok sıra vardır, arıza vardır, vaardır da vardır, bilemeyiz, burda her 2 dkkda bir ''aşkooaam günde 437283427 kere beni arıyo çok mutluyum kızlaarrr'' yazanları görünce moralin bozulabilir ama hergün araması güzel ve beklenmedik bi gelişme, yani arayamaması normal, sonuçta askerde ve birlikten birliğe değişebiliyor, seni sevmediği yada başına bi iş geldiği anlamına gelmiyoo, yarın mutlaka arıyacaktırr :40:
öyle yapmaya çalışıyorum canım elimden geldiğince.

bende bayramın 1. gününden itibaren knuşamıyorm, ama içini ferah tut nerdeydiki seninki ??
dedikleri gibi alllaah korusun birşey olursa zaten ilk sizin haberiniz olurduu, öyle kötü şeyler getirme aklına, fırsat olmamıştır, telde çok sıra vardır, arıza vardır, vaardır da vardır, bilemeyiz, burda her 2 dkkda bir ''aşkooaam günde 437283427 kere beni arıyo çok mutluyum kızlaarrr'' yazanları görünce moralin bozulabilir ama hergün araması güzel ve beklenmedik bi gelişme, yani arayamaması normal, sonuçta askerde ve birlikten birliğe değişebiliyor, seni sevmediği yada başına bi iş geldiği anlamına gelmiyoo, yarın mutlaka arıyacaktırr :40:

doğru söylüyosun canım hemen ama insanın aklına bi sürü şey geliyor acaba hasta mı oldu acaba bi terslik mi var en azından birimizden birimiizi arasaydı falan gibisinden ama totem yapıcam inş bugün arıcaak:))) günaydın bu arada herkeseee:)))

doğru söylüyosun canım hemen ama insanın aklına bi sürü şey geliyor acaba hasta mı oldu acaba bi terslik mi var en azından birimizden birimiizi arasaydı falan gibisinden ama totem yapıcam inş bugün arıcaak:))) günaydın bu arada herkeseee:)))

meraklanmayın canm kötü birşey yoktur bayramda hatlar yoğun oluyo ve gittiği yere göre değişir bayram yoğunluyla arayamamıştır bugün arar inşallah :16:

Tripliii canim bizimki ne de olsa kantinden alirim diye 6-7 tane kartla gitti ama cebi arayinca su gibi akiyo kontr bitiyor haliyle.ee bide nerden bilsin kantin sikintiliymis.bugun bile cok susadim ama cok zor geliyo kantinden su almak dedi.. Bu arada tabi birden fazla ayni isimden olabilir ama seninkinin cantasini gormus :) ustude ismi yaziyomus.soyadini da dedi ama belki baska biridir adasidir dedim.belkide tesaduf senin sevdigindir :)

Olabilir canım, soyadını özelden yazarım sana. Bizim ki şimdi aradı uçak bileti ve otobüs fiyatı sordu bana. Arkadaşlarına söylücekmiş ona göre. 2 saat sonra arayacak tekrar. Ben araştırmaya koyuluyorum ona göre karar vereceklermiş topluca.

Olabilir canım, soyadını özelden yazarım sana. Bizim ki şimdi aradı uçak bileti ve otobüs fiyatı sordu bana. Arkadaşlarına söylücekmiş ona göre. 2 saat sonra arayacak tekrar. Ben araştırmaya koyuluyorum ona göre karar vereceklermiş topluca.

Elaziga mi alicaksiniz bileti? Ben muhtemelen ayin 16sina alicam elaziga biletini.pazar gunu orda olsun diye.pazartesiye kalma demis babasi.ktm de ilk toplu gidenlerden olsun diye.saatini de bana bugun soyleyecek kaca alayim diye.telefondan tam bakamiyorum zor oluyor.bu havaalani ve ktm arasi cok uzak mi acaba? Aksamustu alirsak bileti cunku uzak olmasin iki yer arasi mesafe.ogrenebilirmiyiz netten acaba?

Selam kızlar,
Bu bayram oldukça sıkıcı ve buruk geçti benim için. Bayramda boş oldukları için aşkım da iyicene sıkılmış. Dün tam konuşurken kontör bitti bi daha da arayamadı. bayramda kartına para yükleyememiş. Konuşamadıkça içim sıkıldı tabi. Bana acil durumlar için bölüğün telefonunu vermişti. Akşam 9 gibi aradım askeriyeyi gayet kibar bir şekilde konuşuyorlar istediğim dahili numarayı bağladılar. Koridorda duran ortak bir telefonmuş, benimkinin adını soyadını verdim bağıra çağıra aradılar etrafta sonunda bulup getirdi arkadaşları :) 1 dakikalığına da olsa sesini duydum, rahat uyudum neyseki. Bayramda olan terör olaylarından sonra iyicene içim sıkıldı, tek isteğim askerlerimizin sağsalim eve dönmesi.

kızlar selamalra benim aşkım dün şafak 149 dedi tahmini 17 18 ocak çıkışları olucakmış komutanalrı bunu sölemişler diğer birlikler ne durumda ama böyle denmiş 158 den başlamışlar sanırsam 155 olmadığını özellikle sölemiş sayarken diğer askerler

Antepteki Olaydan sonra keyfi yok bizimkinnde:( hergun var mi bi haber diye soruyor...somestr de sunu yapariz bunu yapalim mi dedigimde bi susuyor bakalim sag saglim bi geleimde diyor.icim aciyor ozaman...Allah korusun hepsini

Elaziga mi alicaksiniz bileti? Ben muhtemelen ayin 16sina alicam elaziga biletini.pazar gunu orda olsun diye.pazartesiye kalma demis babasi.ktm de ilk toplu gidenlerden olsun diye.saatini de bana bugun soyleyecek kaca alayim diye.telefondan tam bakamiyorum zor oluyor.bu havaalani ve ktm arasi cok uzak mi acaba? Aksamustu alirsak bileti cunku uzak olmasin iki yer arasi mesafe.ogrenebilirmiyiz netten acaba?

Canım bizimki 15 yada 16 dedi daha tam tarih belli değilmiş ben ikisinede baktım. Detayları yazdım sana özelden. Pek gidişleri hakkında burdan bilgi vermek istemiyorum.

beni normalde 12.30da falan arardı hergün aramadı demekki eğitimler gerçekten ağırlaşmış bugün sadece sabah 6da konuşabildik :14:

kızlar saolun inşallah dinleniyordur paniklemedim pek demekki dinlenebiliyor diye düşündüm sesi iyi geliyordu

buble canım yazını görenelr içleridnen inşallah arar dedikleri anda zaten bir şekilde birleşmiş oluyor güzel düşünceler ve sen sevdiğine kavuşuyorsun bana hep böyle oldu cevapla butonuna bastığımda oluyor genelde umutsuz oluyoruz allah yüzümzüe gülüyor canım

Back
X