• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

chelzy o aramalı ankesörler nerede? abim hiç bilmiyor. biz de arıyoruz bizi aradığı numarayı hep meşgul hep meşgul. kartı da bitip duruyo numara ver bize diyooruz. yok diyo, kızarlar falan diyo. acemilik ya bir de herhalde ondan. ama o ankesörlerin diğerlerinden farkı nasıl anlaşılıyo ki :)
Yanyana dizilmis ankesorlerden tek numara olanlar karsidan araniliyor.ilk ankesor ,3.ankesor,5.ankesor.sonu 02,04,08 ile bitenleri ben hep ariyorum.ama cok yukenilince bazen dusmuyor.

evett bilen biri şu ankesörlüü telefon olayına açıklık getirse çok iyi olucakkk, hepsi meşgul çalıyooo, çalan açmıyor, açandan ses gelmiyor, nasıl iş anlamadım, sevgilim burdan arayabilrsin aranıyor diyı bende mi sorun var anlayamadımmmmmm:1::1:
chelzy o aramalı ankesörler nerede? abim hiç bilmiyor. biz de arıyoruz bizi aradığı numarayı hep meşgul hep meşgul. kartı da bitip duruyo numara ver bize diyooruz. yok diyo, kızarlar falan diyo. acemilik ya bir de herhalde ondan. ama o ankesörlerin diğerlerinden farkı nasıl anlaşılıyo ki :)

ben sevgilimle bayramdan berri hiç konuşamıyorum bayram öncesi daha iyidi.ailesine sordum onlarıda aramamış herkes böyle yazınca baya merak ettim

ben sevgilimle bayramdan berri hiç konuşamıyorum bayram öncesi daha iyidi.ailesine sordum onlarıda aramamış herkes böyle yazınca baya merak ettim

Acil ya da olumsuz allah korusun bi durum olsa ararlar zaten de sen arasana canim buundugu kislayi..yonlendirirler zaten onlar muhtemelen.Ben coktan arardim hani.bi sansini dene istersen yarin aksama kadar aramazsa

Acil ya da olumsuz allah korusun bi durum olsa ararlar zaten de sen arasana canim buundugu kislayi..yonlendirirler zaten onlar muhtemelen.Ben coktan arardim hani.bi sansini dene istersen yarin aksama kadar aramazsa

bilmiyorum ki hangi koğuşta yada ne dicem direk isim soyadla bağlarlarmı ki?

Direkt isim soyisim ver canım. Kaç gündür aramıyor ailesi olarak meraktayız de.

Chelzy canım benimkinin elinde kart bolluğu var, ben arayım diyorum aratmıyor. Elinde çok kart var, bitince kantinden falan almıyor bile. Biz burdan stok yaptık ama biraz abartmışız sanırım.:1:

Kızçeler şimdi şafak tam olarak kaç izin kullanmadıklarında ocağın kaçına bitirecekler ben tam bilmiyorum

Şafak bugün itibariyle 145. 10 günü yedik bile. Geri sayım yaptığımızda 13 Ocak bitiş ama bir kaç gün erken yada bir kaç gün geç çıkabilirlermiş. 9 gün sonra yanındayım aşkımın.:52:

Son düzenleme:
Direkt isim soyisim ver canım. Kaç gündür aramıyor ailesi olarak meraktayız de.

Chelzy canım benimkinin elinde kart bolluğu var, ben arayım diyorum aratmıyor. Elinde çok kart var, bitince kantinden falan almıyor bile. Biz burdan stok yaptık ama biraz abartmışız sanırım.:1:

tamam canım yarın akşama kadar bekleyim aramazsa arayım:(( kendi kendimi yiceğimi en azından haber alırım

bilmiyorum ki hangi koğuşta yada ne dicem direk isim soyadla bağlarlarmı ki?

İlk once seni,ailesini aradigi numaralari ara istersen.ordan sadece isim soyisim soylesen herhalde bir ihtimal duyar ve telefona gelir.oda olmadi oranin genel merkezi yani kislanin santral numarasini arayip adini sotadini soylersin.tabi bunu yapmak icin en az 4-5gun aramamasi durumunda yap bence.insallah gerek kalmaz yarina arar.aradiginda da tembihle bol bol.ne yap ne et hergun ara beni de.sende merak ediyosyn tabi anliyorum seni.gunduzarayip aksam aramadimi kalbime bi agirlik cokuyo benim de

Tripliii canim bizimki ne de olsa kantinden alirim diye 6-7 tane kartla gitti ama cebi arayinca su gibi akiyo kontr bitiyor haliyle.ee bide nerden bilsin kantin sikintiliymis.bugun bile cok susadim ama cok zor geliyo kantinden su almak dedi.. Bu arada tabi birden fazla ayni isimden olabilir ama seninkinin cantasini gormus :) ustude ismi yaziyomus.soyadini da dedi ama belki baska biridir adasidir dedim.belkide tesaduf senin sevdigindir :)

Son düzenleme:
İlk once seni,ailesini aradigi numaralari ara istersen.ordan sadece isim soyisim soylesen herhalde bir ihtimal duyar ve telefona gelir.oda olmadi oranin genel merkezi yani kislanin santral numarasini arayip adini sotadini soylersin.tabi bunu yapmak icin en az 4-5gun aramamasi durumunda yap bence.insallah gerek kalmaz yarina arar.aradiginda da tembihle bol bol.ne yap ne et hergun ara beni de.sende merak ediyosyn tabi anliyorum seni.gunduzarayip aksam aramadimi kalbime bi agirlik cokuyo benim de

evett çekiniyorum birazda ama yarın aramazsa mutlaka arıcam yoksa burda meraktan ölücem

Back
X