347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kizlar selam, ben topicinize ziyaretci olarak geldm bu aksam.. oncelikle her birinize Allah kolaylik versn eminim cok zordur asker beklemek sizler icin dua ediorm sevdiceklernz sag salim gelsinler kavusun bi an once insallah.

Profilime bakarken canim arkadasmn gizotmn yazdgi dikkatimi cekti... aranizda 2013 yilinda evlenmeyi dusunenler var galiba onceliklee topicimizin kapisi herkese acik :) cok sicak bi ortam. Gizotumun yukarda bahsettigi kisi de ayiptir solemesi benim cok guzel bi enerji yakaladik biz ve ben burdan

3 arkadsmla yuzyuze gorustum gizemcm sag olsun evinin kapisini acti bana ailesi ve kendisi ole iyilerdi ki bunu okuyunca bi kez daha tesekkur etmek istedm kendisine.. biz dostlukta mesafeleri asan insanlar olduk her gun maillestk surekli konustuk... ceyizimizi bile hep beraber aldik :) iyi ki varsn gizom canim arkadasim...

canım çok yıpratma kendini bak oda hisseder üzülür. sen iyi olki oda orda huzurlu olsun. geçip bitecek hayırlısıyla zaman kısa dönemdi demi sennki bak ben senden daha fazla beklicem (

he ya kısa dönem
bazende diyorum yedek subay olsaymış acemilikten sonra sivil hayatı yaşama imkanı var ev tutardı vs. vs...

selam hoşgeldin sende :)
evet biz kısmetse askerden gelince 2013 eylül düşünüyoruz giz çok güzel bahsetti arkadaşlıklarınızdan bende topiğinizin daimi müdavimi olucam bundan sonra :))

benim herif bi gelsin askerden bende o zaman 2013 topiğine gelicem
ama ben çeyiz hazırlamaktan sıkılıyorum

kızlar ya ben dün mektup yollamıştım ama çalıştığım için mesai saatinde gidemedim postaneye falan, kargo ile yolladım yakın diye işyerime. bugün netten takip ettim hep, akşam dağıtıma çıkmıştı kargolar, ama şimdi teslim edilmedi/şubede bekletiliyor yazıyor. Neden ki acep kabul etmiyorlar mı askere kargo? Bileniniz var mı, lütfen cevap

yarın tekrar gönderecektim, göndermesem mi acaba

kabul etmediklerini zannetmiyorum. Eğer yolladığın yer sapa bir yerse kargo uyuzluk yapı kafası esince götürüyor ve sisteme teslim edilemedi yazıyor. Belkide askeriyede alacak kimse yoktu dicem ama çook düşük ihtimal

hiçbir fikrim yok canım malesef

muğla merkez sapa da diil ama... yrn arasam mı muğla kargo merkezini? Herhalde niye teslim etmediklerini söylerler. İnşallah geri dönmez canlar ya, çok üzülürüm

taa uzak yollardan koştum geldim senin kollarına
koştum geldim senin kollarınaaa
içimde yanan hasretinle ben baktım durdum senin yollarınaaaaaaaa.........

​bugün her konuşmamızda ağladım zaten, şafak da atmıyo sankimm oyyy

atmıyo oyy gercektennnnn...Kızlar herkes acemı ve usta bırlıgı yerını yazssa aynı yerde olanlar bırbırınden bılgı alsa da ıyı olur hadı herkes yazsın ne dersınız?

Kızçeleeer ben geldim
Biz sadece günde bi defa konuşabiliyoruz artık rutine bindi sanıyorum
Aşağı yukarı hep aynı saatlerde arıyor,böyle akşam 7 ila 8.30 arası
Bugün de aradı konuştuk 15 dakika filan
Ankesörü arama olayı benimde aklıma geldi sürekli aynı ankesörden arıyor çünkü
O kadar hızlı konuşup herşeyi soruyorum ki bunu sormak gereksiz geliyor o an sonra da aklıma takılıyor
Aslında konuşsak daha da konuşurduk da kartında az kalmış
Oraya kart çok az gelmiş
E dedim ki bi sürü al yedekle yoksa ben göndereyim ailen gelince getirsin filan dedim
Yok dedi,şimdi geldi ama bugün ailesini hiç arayamayanlar var onlar alsınlar ben öyle alırım dedi
Böyle böyle ömrümü yiyecek gibime geliyor

Şimdi iki hafta sonra filan heralde mesleklerine göre ayrılma olacak yine
Bizimkisi araba delisidir
Hatta gitmeden arabasını sattı ki ben burada yokken kim ilgilenecek onunla diye
Öyle hastasıdır
Şimdi de diyor ki şoförlük olarak başvurayım mı?
Ben yok mok dedim ama tabi komutanları ne derse o olur,o da öyle dedi
Yani komutan ol derse olurum yapacak bi şey yok dedi
Çok fazla şoför açığı varmış onu söyledi
Bi de kızlar bi şey sorcam ailesi mesela yemin törenine gittiğinde hani askerlerin izni olacak ya,ailesi orada 1 hafta kalmayı düşünüyor henüz haberi yok sürpriz olacak ama yani onlar orada 1 hafta kalırsa askerliği bitirmesi de 1 hafta uzayacak mı? Daha doğrusu 1 haftalık izin alınabiliyor mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…