- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 86
- 363
evet canım o topik bizim 1 önceki topiğimizde var 1 senedir dostluğumuz harika o topiktekilerle görüşüyoruz hattaha bir arkadaşım bize kalmaya geldi daha sonrada yine başka arkadaşmızın yazlığına geçtiler dostluğmuz güvenimiz harikaaaa
Kizlar selam, ben topicinize ziyaretci olarak geldm bu aksam.. oncelikle her birinize Allah kolaylik versn eminim cok zordur asker beklemek sizler icin dua ediorm sevdiceklernz sag salim gelsinler kavusun bi an once insallah.
Profilime bakarken canim arkadasmn gizotmn yazdgi dikkatimi cekti... aranizda 2013 yilinda evlenmeyi dusunenler var galiba onceliklee topicimizin kapisi herkese acik :) cok sicak bi ortam. Gizotumun yukarda bahsettigi kisi de ayiptir solemesi benim

3 arkadsmla yuzyuze gorustum gizemcm sag olsun evinin kapisini acti bana ailesi ve kendisi ole iyilerdi ki bunu okuyunca bi kez daha tesekkur etmek istedm kendisine.. biz dostlukta mesafeleri asan insanlar olduk her gun maillestk surekli konustuk... ceyizimizi bile hep beraber aldik :) iyi ki varsn gizom canim arkadasim...