347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlarr aşkım aradı 3 gündür bu saatlerde arıyor inanmıyorum burası totem gibi nasıl hisli yazıyorsam cevapla diyince aşkım arıyor inanmıyorum konuştum geldim ve şu satırları yazarken

2. kez aradıııııı babasını aramak için kapamıştı babası açmadı ve beni aradı ayyy çok mutlandım kızlarrr
arayamazsam bile üzülme burası iyi dedi

ankara mebsteki arkdşlar herşey yolundaymış orada

Son düzenleme:

canım saat 21:30 da yat veriyorlarmış en geç 10 a kadar yatakta olcaklarmış belki oyüzden arayamamıştır.Bide iyice yoğunlaşmışlar çok yoruluyorlarmış bitsin acemilik diye söyleniyodu tel.de

bende malesef gidemicem yanına ama olsun 4 günde olsa eskisi gibi konuşarak uyumak uyanmak ve her an mesajlaşabilmek ulaşabilmek şu an ki durumumuza bakarsak paha biçilemez sanırım =)
Seninki de yedek subay galiba

evet canım benimkde yedek subay:))
sonnda birisini buldum benden başka bekleyen yoktuda :)
cuma olsada bol bol konuşsak die bekliyorum :) asıl yerleri belli olduktan sonra daha rahat konuşucaz inşallah sabah 8 akşam 5 memur gibi:)) uzun ama rahat geçirirler inşallah.

ayyy ne güzel bende 12 ay nasıl gececek diyordum neyse yalnız değilmişim =)
aynen ya olsada konuşsak evet memuriyet gibi olcak ve komutanının demesine göre çok rahat edecekmiş bilemiyorum şu an ankara mebs te ama dağıtımda 3 ay sonra izmire verceklermiş =( seninki nerde canm

bak ne dedim sana uzun ara =))))
benimkide aradı şimdi kapadım canm galiba aynı saatlerde aranıyoruz desene aynı anda müsait oluyorlar. Evet mebste .çoook rahatım diyor yemek konusunu bi halledebilseydik patlıcan yemeyen çocuk bugün patlıcan yemiş =)) kıyamam yaa

nişanlım şuan gemlik askeri veteriner okulunda yemin törennden sonra kurada çektiği yere gidecek kısmetse:))
acemilkte 3 aymı kalacakmış sennkiler, bu arada bende izmirliyim izmir güzeldir niye üzüldün ki rahat olur ne güzel

canım saat 21:30 da yat veriyorlarmış en geç 10 a kadar yatakta olcaklarmış belki oyüzden arayamamıştır.Bide iyice yoğunlaşmışlar çok yoruluyorlarmış bitsin acemilik diye söyleniyodu tel.de

sonunda konuşabildim çok rahatladım 2 kez aradı ard arda çok mutlandım

canım inciciceği ve senin durumun zor olabilir ama okula gitmişler gibi düşünün benim sevgilim yedek subay olucak diyorduk biz ev tutar lojmanda kalır yada cumrtesi pazar tatili olur akşam 5 ten sonra konuşurz nette telefonda diyorduk hazırlamıştık kendimizi ama olmadı zorluklarıda var iyi yanlarıda çalışıyor iş olarak düşünün

sizinde şafağınız biticek ve yedek subay bekleyenlerde gelecek kızlar sadece ikiniz olmucaksınız

evet acaba aynı kuyruktlarmı aradığı telefonun sonu şu anda 74 le bitiyordu sabah ise 75 ti canım seninki nedir

ayyy mutlandımmm bu arada yediği yemeği sormadm ne duyarsız kaldım hep kendimden bahsettim yahu bende ona

evet 3 ay demişler ama eğitim hızına bağlıymış.. Ayy canım ne bileyim bana yakın olmaya olmuyor en azından ailesinin yanında kalsaydı diyodum aileside ankara da yani aynı ilde acemiliğini yapıyor o yüzden yoksa ki izmir elbette güzel hem kışın benim nişanlım çok üşür en azından izmir çok soğuk olmaz =))

=)) yok canım aynı kuyruk değil galiba sabah aradığı 22 =) şimdi ki 31 di
Ben benden bahsetmeme fırsat verdirmiyorum lafı bana getirdiğinde boşwer beni diyip lafı geçiştirip hep onu soruyorum. Bide orayla ilgili ek bilgi vermior yani komutanlar eğitimler bölükler falan yasakmış bu konuları sonra konuşuruz dinleniyoruz yasak diyor =( hep ağzımdan kaçırıp soruyorum yaa o kadr meraktayım

ne güzel aynı ildeymiş, sen nerdesin?
evet pek soğuk olmuyo rahat eder o yüzden:) hayırlı yerlere düşerler inşallah

Ee benim kadar evhamli olursan boyle olur iste.paraladim agladim 20dk once aradi bi daha.duymamissindir belki dedi..sevindim.iyi geliyodu sesi sukur.bingol icin ucak bileti bakmami soyledi.Duydum yaSesini rahatladim

bende sürekli aynısını soruyorum yaa son sorduğum cümle olay zaten eziyet ediyolar mı dedim:)
allahtan sinirlenmedi yok yok gelince konuşuruz dedi.
Beni usta birliğinin stresi aldı suriye sınıra gidiyor kilis hudut (
Başka da hiç görmedim kilis çıkan yaa

Üzülme canım benim mutlaka arar yarın. Dediğim saatlerde daha çok dikkat et çekmesine. İzmir'deyim bende ama çekmiyor kaç kere aramış kapalıymış şu telefonunu çeken bir yere koy dedi. İzmir'le fln alakası yok hatlarda problem. Avea dert baz istasyonu sorunu var bizim buralardada çekmiyor.

canım hakkında en hayırlısı olur inşallah Allah yardımcısı olsun sıkma canını sende sen sıkarsan o ne yapın oralarda..
yani sende tam 12 den vurmuşsun eziyet ediyorlar mı nası bişe =)) daha o kadr olaylık bi sorum olmadı benm yaa ma aklımda dur yarın bi olayda ben çıkartıp sorayım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…