347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hepiciğinize iyi geceler fıstıklar... Sevdiceklerimiz askerde artık kapı pencere açık uyuyabiliriz. Onlar varken bizlere bir şey olmaz. Gururlu asker yarenleriyiz biz.

inşallah usta birliğinde rahat olur zaten göremeyeceğim enazından sık konuşurum
aman aman sorma başlarını belaya sokmayalım :)))
tahminimce bunlar acemi diye yer temizleme bulaşık falan fişman işleri veriyolarlar.
Sevgilimin yaşıda var çıldırmıştır mutlaka :)

ayy rica ederm o nası laf iyi oluyo burdan konuşmak soru-cevaplar =)
ziraat mühendisiydi benmki inşallah ama zannetmiyorum buraya versinler

evet burası bana da çok iyi geldi:))
hayırlı yerler olsun diyelim o zamn...
bizimkiler torbadan kura çekiceklermiş senkide öle mi olcak acaba? yeride önceden belli olsaydı çok iyi olcaktı, stresten vakir geçmiyor

benmkde beni merak ediyor bana fırsat vermeden anlat naptın gözümü arkada bırakma ne olur dikkat et felan sanki askerde olan benim off çok gevezeyim bahsediyorumda bahsediyorum yani banada belki o yüzden bahsetmeme izin vermyor askerlkten

chelzy çok sevindim canım ohh yaaa içimiz ferahlıcak

kızlar benim sevgilicikte elektirk elektrnk mühendisi yaşıda 23 bu arada barış gücünde aceba yurtdışına göndereceklermi ustası barış gücü bakalım halimizi görcez ilerleyen günler

evet burası bana da çok iyi geldi:))
hayırlı yerler olsun diyelim o zamn...
bizimkiler torbadan kura çekiceklermiş senkide öle mi olcak acaba? yeride önceden belli olsaydı çok iyi olcaktı, stresten vakir geçmiyor

normalde evet torbadan kura olayı varmış ama nişanlımın bölüğünde sadece 4 tane jandarma muhabereci varmış 3ünü izmire yollicaklarmış sadece aralarından 1ini eğitimlerde birinci olmak şartıyla ankarada bırakacaklarmış

bence sen ondan baskın ol konuşma konusunda o seni sorduğunda kısa kes hemen araya laf kat inceden inceye soruları ona yönelt =)
Hakkımda hayrlısı olsun canım barış gücünü ilk kez duyuyorum

hmm anladım canım. bizimde 450 veteriner vardı kısalar gidince 165 kişi kaldılar meslek sınavına giricekler onda başarılı olanlar gidecekleri yeri kendi seçicekmiş inşallah kazanırda kendi seçer:)) gerçi bugün atış sınavı varmış 3 atıştan hiçbirini atamamış sıpam :)) 15 puanlıkmış galiba bakalım sınavdan yüksek alsa bari :))

kısaydı galiba yurtdışına göndericeklerini sanmam hayırlısı olsun. benimki veteriner yaş 28 :)) askere gitmekte geç kaldı baya :))

kız zannetmem bulaşık falan versinler yaa okumuş adamlara yaptırmazlar öyle şeyler =)

hmmm demek sizinkilerin eğitimi öyle oluyor. Bizimki de okulda derse girer gibi ders alıyormuş komutan geçip ders anlatıyormuş bunlar bi sonraki derste sözlü gibi cevap veriyorlarmış falan =) Şimdiden örnek asker olmuş inşallah dewamıda gelir

bence sen ondan baskın ol konuşma konusunda o seni sorduğunda kısa kes hemen araya laf kat inceden inceye soruları ona yönelt =)
Hakkımda hayrlısı olsun canım barış gücünü ilk kez duyuyorum

canım barış gücü yurtdışına gönderiliyor genelde kosova bosna lübnan ve afganistan çok okudum sabahtan beri çok giden oluyormuş onun usta birliğinden benimki çok iyi ingilizce konuşur bakalım ne olucak gitmek istemiyorum dese bile gönderebilirler maaşlı asker oluyorlar bir nevi korkmuyorum

kosovoda türk askerini çok seviyorlar ki afganistandada öyleymiş müslüman yerde olduğu için saldırılar yokmuş türk askerine

hepimiz için hayırlısı bilinmezlik var hep

dediğini yapıp çok kısa kesicem onun konuşmasına fırsat verip onla konuşcam

bu arada kendimi çeyize verdim yine kızlar sizde asker dönüşü söz nişan düşünüyoriseniz çeyiz topiklerine davetlisiniz benim hali hazırda çeyiz topiğim var deli gibi alıyorum araştırıyorum bu zamanda meşgale olcak bana çeyizler

evet bizimkide derse giriyor :))
hadi bakalım örnek askerliğin devamına inşallah bu yüzden ankarada kalır belki sevilrse :))

oo bu daha güzel oldu çeyiz işleri =) Desene gelene kadr nasıl zaman geçircem diye düşnmicm daha buralardan çıkmam galiba. Bizim aileler falan tanıştı ama sözü askerden sonra yapalım dedi iki ailede öyle yani bi nevi resmi nişanımız askerden sonraya kaldı o zman çeyiz topiği ile ilgilnemeye başlayalım

evet bizimkide derse giriyor :))
hadi bakalım örnek askerliğin devamına inşallah bu yüzden ankarada kalır belki sevilrse :))

ayy keşkee ya =) Bir yandan da örnek gösterilmesi kötü olur diye düşünüyorum göze batar koğuştakileri falan kedi gibi bi tane daha ankaralı varmış hatta yattığı koğuşun enceresinden evlerini bile görüyormuş o çocukla hem .çok iyi anlaşıyor hemde tatlı rekabete başlamışlar ankarada kalmak için =)

aaaaa sen ne duruyorsun varya süper oyalanılıyor bir kampanyalar çekler kodlar havalarda uçuşuyor ben herşeyi kodlarla indirimlerle almış biri olarak çeyiz canavarı gibi o kampnayadan bu kampnayaya yararlandım canım çok güzelde oyalıyor insanı kesnilikle tavsiye ederim

ben 3 hafta oldu tanışalı aillerin tanışması olmadan sevgilicik mezun olduğu gibi asker oldu okul çıkış belgesini mezun oldğnda verseydi bizde tanıştırcaktık ama okul ismi değişti diye 1 ay bekledik yoksa ailler tanışsa harika olucaktı

ama aşkım babamlarla gel yemin törenime diyor belki öyle yapcam annemde git onlarla daha iyi olur diyor sevgilicik askerdeyken bir davet olmaz demi annesi babası felan bize geleblrlermi çok düşünüyorum askerden gelince hemen söz olucak çünkü

ayy ne güzel evinn yakınnda olmak moral olmuştur:) neyseki sizde 2 seçenek varmış izmir ve ankara
bizim seçenekler o kadar çok ki bakalım kısmetimizde neresi var

kız zannetmem bulaşık falan versinler yaa okumuş adamlara yaptırmazlar öyle şeyler =)

valla herkes yaptırırlar diyor tel.dede anlatmıyor işte :)
okumasına okudular da hepsi evlerinde alıştılar el bebek gül bebek şimdi şaştılar orda :)
Artık iyi tarafından düşünüyorum sende öyle yap bunca giden dağda operasyonda olanın anası babası sevgilisi napsın bizim tek derdimiz aradı mı aramadı mı Allah tüm Türk askerini korusun içinde de bizimkileri inşallahh...

canım hayırlı olsun şimdiden diyeyim. ailelerde tanışır en kısa zamanda inşallah. aynı yerdeyseniz askerdeykende gelebilirler sana destek amacıyla :))

canım hayırlı olsun şimdiden diyeyim. ailelerde tanışır en kısa zamanda inşallah. aynı yerdeyseniz askerdeykende gelebilirler sana destek amacıyla :))

sağol canım garip işlermiş bunlar hem güzel hem çok utanıyorum aşkıma sordum araymmı sizinkleri kadir gecesi diye ara tabiki dedi ama çok utandım ben diyordum ki hep sözden önce aile ortamında tanışırım bize gelirler söz olur fazla yüz göz olmuyum diyordum çok geri kafalı düşündüm sanırsam insanlar beni yanılltı bana çok iyi davranıyorlar

annemde şaşırıyor ki benim annem ağırlık sever ağır olucan der ama çokta moderndir annem sevgilimin ailesi benmkler gibi olmamasına rağmen beni çok sahiplendiler bende utanıyorum bu olaylardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…