347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben de biraz once konustum burda egitim pek yok yorulmuyoruz ama bos durunca da zaman hic gecmiyor dedi. Yemekler cok berbatmis yazik yaa nasil doyucaklar birara moralim bozuldu sen iyi ol tek dayanagim sensin dedi kizlar konusurken moralinizi yuksek tutun sevinsinler kuvvet alsinlar. Konusmanin sonunda kontoru bitti kapandi yarida kaldik oyle ankesorluyu geri arayinca caliyor mu kizlar konusaniniz var mi geri arayip?

Canım bende kayıtlı bir 366'lı bir numara var ama denemedik zaten konuşamıyoruz ki sık ve uzun. Kapat ben arayım bir deneyelim demeye vakit yok hadi dedim bir de olmaz o da sonra beni arayamaz konuşamadığımla kalırım diye korkuyorum. Zaten yanında bir sürü kartla göndermiştik ama nasip olmuyor ki konuşmak aynı kartlarla geri dönecek herhalde bizimki bu gidişle.

Hemen deneseydin canım bir şey kaybetmezsin.

Chelzy siz denediniz mi acaba?

Yok denemedim ben.arasamda kim cikicak? Orasi kim kime dum duma.birbirini taniyan yok eden yok.kac yuz kisi icinde bide..bekleyecegim yani.insallah arar.5-10 saniyede olsa.sabirlar diliyrum kendimede,sizlere de ama ilk once su anda beklediklerimize..

Kizlarrrr askerimle konustmm mtluluktan uçuyorummm =) cuma ógldn sonra bayram iznine cıkıyor we sali gününe kadar =) buda ne dmek oluyor doyasya konusup mesajlasmak =p oleyy

kızlar ankesorlu telefon aranabliyor geri. Uzun konusabilecegimizde sevgilim bana söylüyor ben arıyorum. Benim hattım bedava zaten. Ama hatlar çok yoğun olunca düşmüyor tekrar haberiniz olsun. Benimki bugün eğitimden yirtmis konuştuk baya.

Kızlar ankara mamak mebste askerlgni yapyor yedek subay ama kisa dnem degıl. ewet ayni ilde ikamet edyor sdce on dakika arasi birlikle ewinin

Kizlarrrr askerimle konustmm mtluluktan uçuyorummm =) cuma ógldn sonra bayram iznine cıkıyor we sali gününe kadar =) buda ne dmek oluyor doyasya konusup mesajlasmak =p oleyy

gözün aydın canım :)
aynen nişanlımda cuma bayram iznine çıkıyor yanına gidemicem ama bol bol msjlaşıp konuşucaz inşallah. cumayı iple çekiyorum :))

kızlar kısa dönemlere bayram izni yok diye biliyorum. yedek subaylara var. 4 gün memleketlerine gidebilecekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…