347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sevgilim acemilikten sonra izne gelmicem diyo boşuna 5 gün sonradan bitmesin askerlik diyo
Yemin törenine gidicem ama bi kaç saatcik görebilicem. Ben çok hazırlamıştım kendimi 1 ay sonra gelicek olmasına

Sevgilim acemilikten sonra izne gelmicem diyo boşuna 5 gün sonradan bitmesin askerlik diyo
Yemin törenine gidicem ama bi kaç saatcik görebilicem. Ben çok hazırlamıştım kendimi 1 ay sonra gelicek olmasına

boşver o 5 gün son zamanlarda acaip gözümüzde büyüycek sonuna geldiğimizde diceksin iyi ki almamış diye

canım ben öğlen 15 dakka konuştum 10 dakkasındada ben geri aradım hatta 2 kez denedik oluyor yani

kızlar benim işlerim çok yoğn arayınca yetişemezsem maholurum ben o öğle aramda arıyor yada işe yeni başladığımda ayy kıyamam yaaa

canım otobüs yada uçak firmalarını ara saatlerini öğren gerekirse git kal kuzeninde ankarada'da vakit geçirebilirsiniz iki günlüğüne dönmek iyi olur mu bilmiyorum bende gelmeyi düşünüyorum inşallah orda tanıdık var iki gün orda kalmayı düşünüyoruz yada otel orda gezmeyi düşünüyoruz bilmiyorum nasıl olur 30'u akşamdan çıkmayı düşünüyorum ben

Aradı konuşuyoruz şuan yuppiii. Kartı bitti kapandı ama demişti kapanabilir diye. İnş. diğerini takar arar yine. 31'indeymiş yemin töreni, çok mutluyum canlar çoook. Sesi fena değildi bu sefer yemekler rezalet dedi çok sıra varmış. 3000 kişi kadarlarmış. Çok bir şey yapmıyorlarmış boşluktan sıkılıyorlarmış hatta.

Son düzenleme:
Bende konusamadim acamadim yetisemedim...varya agliyorum ya bari sen konus tripliii

Canım benim üzülme kıyamam sana. Eminim arıcaktır tekrar kuzum. 18:30'dan sonra daha rahat oluyoruz bu saatlerde duşa falan girmemeye çalış aşkım telefonun sesi hep açık olsun, çeken bir yere koy dedi. Sevgilinin ismi ne? Kesin bizimkiyle aynı bölükte. Bingöl'e gitcekleri aynı bölüğe koymuşlar. 8. bölükmüş. Yemekler kötüymüş ondan bahsetti. Bir de daha gelenler varmış ama gelenler kaç gün geç geldilerse, çıkışları da o kadar geç olacakmış onların işlemleri olduğu için eğitimlere başlayamamışlar. Yarın başlıyorlarmış. Sürün, kalk falan. Toplamda 5 hafta orada kalacaklarmış. Yemin töreninden sonra 2 hafta daha ordalarmış yani. Aklına gelen bir şey olursa sor. Eğer bilseydim ismini bizimkine Chelzy'i arasın derdim yeminle.

Son düzenleme:
3 kere aradı. Birinde çok konuşamadık 1 dakika konuşmuşuz tam, ben deneyelim num. gözüküyor ben arayayım dedim öyle kapattık. Diğerinde de kart bitti 1 dakka konuşmuşuz. Son aradığındada 6 dakka konuştuk. Allahım sana şükürler olsun. Darısı konuşamayanların başına. Hasretlik çok zor.

Beni ev telefonundan aramis daha yoldaydim annem acip konusmus neyse telefonuna biri cikti diye sevinmistir ama ben konusamadim yaa saat de 9 oldu arayamaz heralde artik ( ama konusanlar adina cok sevindim kizlar

Canim kahroluyorum su anda ya nasil bilemezsin neredeyse tuvalete bile cok afedersin gouruyorum telefonu ama kusafasindayim cekmiyomu ne anlamadim bi baktim cevapsiz arama..o degil morali bozulmustur acmadim diye ki dun de cok az konusabilmistik..yarin egitim basliyosa cok daha yorgun olacaktir aramasi falan sikinti...keake izmirde olsaydim da telefon sorun olmasaydi..en azindan gidwbilirim insallah kastamonuya son haftalarinda..ama su anda moralman gocmus vaziyetteyim..

sabahtan beri aramasını bekle adam arasın sen git ev telefonun kablosunu kopar heycandan sonra onun kontörü bitsin ufffff vallahi deli çıkıcam yaa

Merhaba arkadaslar, benim sevgilim de Amasya'da simdi, usta birligi de Kars cikti. Sevgilim sadece iki kez arayabildi onlarda oyle kisa oldu ki zaten hisirtidan yarisini anlayamiyorum bugun ogrendime gore yemin toreninden hemen sonra Kars'a gidecekmis ama burda sizn yazdiklarinizi okudum torenden sonra 2 hafta daha kaliniyormus acemilikte. Acaba her yerde ayni degil midir? Sormak istediklerimin cogunu soramadim hic vakit olmadi. 2 dk konustuk toplam ondan da hep geyik yaptik morali cok iyiydi:) konusmanin yarisi gulmekle gecti :)

dün bu saatte aramıştı pazarda bu saatte aramıştı ama hala ses yok bende 5 dakkalığına duşa girdim telefon en yüksek seste ve su sürekli açık değil normal deli gibi su hep açık kalırdı sa.ımı şampuanlasam bile suyu akıtırdım severdm ama işte onuda yapmadm suyu kestim kulağım telde manyak oldum dimi ben manyak

ama eziyet etmicem kendime müzikte dinlemicem film izlicem

kızlar ne olur yapmayalım acı vermeyelim herşey iyi olucak askerlik olması gerekendi atlatcaz dün 345. döneminkileri okudum onlarda ilk günlerde sayfalar dolusu yazmışlar sonra rutine bağlamışlar onlarda bizle hemen hemen aynı şeleri yazmışlar kızlar okuyun göreceksiniz resmen yaşadıklarımı gördüm o yüzden bizde rutine bağlıcaz vee bu günler bir şekilde akıp gidicel

gözün aydın canım :)
aynen nişanlımda cuma bayram iznine çıkıyor yanına gidemicem ama bol bol msjlaşıp konuşucaz inşallah. cumayı iple çekiyorum :))

bende malesef gidemicem yanına ama olsun 4 günde olsa eskisi gibi konuşarak uyumak uyanmak ve her an mesajlaşabilmek ulaşabilmek şu an ki durumumuza bakarsak paha biçilemez sanırım =)
Seninki de yedek subay galiba

sıkıntı yapma canım aynen benim askerimde dün bu saatler ama bugün yarım saat önce konuştuk oda ara vermişler eğitim dersine fırsat bulup aramış. uzun ara verince yani ortalama 10 dk içinde oluyor o uzun ara ararım dedi. Büyük ihtimalle aynı yerdelerse oda büyük arayı bekliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…