Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilim acemilikten sonra izne gelmicem diyo boşuna 5 gün sonradan bitmesin askerlik diyo
Yemin törenine gidicem ama bi kaç saatcik görebilicem. Ben çok hazırlamıştım kendimi 1 ay sonra gelicek olmasına![]()
Ben de biraz once konustum burda egitim pek yok yorulmuyoruz ama bos durunca da zaman hic gecmiyor dedi. Yemekler cok berbatmis yazik yaa nasil doyucaklarbirara moralim bozuldu sen iyi ol tek dayanagim sensin dedi kizlar konusurken moralinizi yuksek tutun sevinsinler kuvvet alsinlar. Konusmanin sonunda kontoru bitti kapandi yarida kaldik oyle
ankesorluyu geri arayinca caliyor mu kizlar konusaniniz var mi geri arayip?
boşver o 5 gün son zamanlarda acaip gözümüzde büyüycek sonuna geldiğimizde diceksin iyi ki almamış diye![]()
canım benim askerde pek beğenmemiş yemekleri işte yemin törenine ben yetişebilcekmiyim yoksa 30 ağustosta gidip kuzenimdemi kalsam diyıorum dönüşüm nasıl olcak hiçbişi bilmiyorum
o ailemle gel diyor onu alıp istnbla gelsek pazar yine gidicez değmicekmi değer yine ama bakalım
senin eşin rahat o zaman canım yaaa
dua edelimde bol bol hepimizin gönlündekiler rahat etsin
Aradı ben arıcam dedim kapattık, arıyorum hiç ses yok. Keşke demeseydim allah kahretsin.
Bende konusamadim acamadim yetisemedim...varya agliyorum yabari sen konus tripliii
Canım benim üzülme kıyamam sana. Eminim arıcaktır tekrar kuzum. 18:30'dan sonra daha rahat oluyoruz bu saatlerde duşa falan girmemeye çalış aşkım telefonun sesi hep açık olsun, çeken bir yere koy dedi. Sevgilinin ismi ne? Kesin bizimkiyle aynı bölükte. Bingöl'e gitcekleri aynı bölüğe koymuşlar. 8. bölükmüş. Yemekler kötüymüş ondan bahsetti. Bir de daha gelenler varmış ama gelenler kaç gün geç geldilerse, çıkışları da o kadar geç olacakmış onların işlemleri olduğu için eğitimlere başlayamamışlar. Yarın başlıyorlarmış. Sürün, kalk falan. Toplamda 5 hafta orada kalacaklarmış. Yemin töreninden sonra 2 hafta daha ordalarmış yani. Aklına gelen bir şey olursa sor. Eğer bilseydim ismini bizimkine Chelzy'i arasın derdim yeminle.
gözün aydın canım :)
aynen nişanlımda cuma bayram iznine çıkıyor yanına gidemicem ama bol bol msjlaşıp konuşucaz inşallah. cumayı iple çekiyorum :))
dün bu saatte aramıştı pazarda bu saatte aramıştı ama hala ses yok bende 5 dakkalığına duşa girdim telefon en yüksek seste ve su sürekli açık değil normal deli gibi su hep açık kalırdı sa.ımı şampuanlasam bile suyu akıtırdım severdm ama işte onuda yapmadm suyu kestim kulağım telde manyak oldum dimi ben manyak
ama eziyet etmicem kendime müzikte dinlemicem film izlicem
kızlar ne olur yapmayalım acı vermeyelim herşey iyi olucak askerlik olması gerekendi atlatcaz dün 345. döneminkileri okudum onlarda ilk günlerde sayfalar dolusu yazmışlar sonra rutine bağlamışlar onlarda bizle hemen hemen aynı şeleri yazmışlar kızlar okuyun göreceksiniz resmen yaşadıklarımı gördüm o yüzden bizde rutine bağlıcaz vee bu günler bir şekilde akıp gidicel