347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tatlım konuştuktan sonra bende öyle oluyorum ama işte onları teselli etmemiz gerek.
gerekirse ona sesimi yükseltiyorum telefonda kendine gelmesi için.. inan onların psikolojileri çok daha beter durumda. dün biraz çıkıştım telefonda ben dedim işte bak ders çalışamam sonra bütün planlarımız alt üst olur diye hemen topladı kendini tamam aşkım yarın sesimi iyi duycaksın dedi
arada bir böyle yapıp kendilerine getirmek gerek

ah kız saatlerce konuşmak ne biz her gün birlikteydik 7/24 demeyim de 7/16 falan 8 saati uyumaya ayırdım
ama işte şimdi yine de şükrediyorum halime
en azından sesini duyuyorum diye

napalım zamanla alışıcaz galiba :))
ben sizden daha önce yolladım ayın 1 inde teslim olmştu nişanlım bugüne kadar iyiydm ama bugün kötü oldum biraz (

napalım zamanla alışıcaz galiba :))
ben sizden daha önce yolladım ayın 1 inde teslim olmştu nişanlım bugüne kadar iyiydm ama bugün kötü oldum biraz (

arada kötü olcaz tabi onlar yanımızda yokken ne kadar iyi olabilir ki zaten ?
önemli olan kendimizi bir an önce toparlamak

bende dün kısa kısa duymuştum bugün 15 dakka konuştuk rahatladım ama yetmiyor yaniii çok özledim bu yetermi yetmez

benimkide uyku denilebilecekse uyudum dedi üzüldümm şimdi aklıma geldi bu dediğii

arada kötü olcaz tabi onlar yanımızda yokken ne kadar iyi olabilir ki zaten ?
önemli olan kendimizi bir an önce toparlamak

evet evet :)) bi çok iyi oluyorum çünkü askerliği çok bekledik 2 senedir nişanlıyımda :)) bian önce hayırlısıyla yapıp gelmesi çok iyi olucak, bi kötü oluyorum onsuz zaman nasıl geçicek. üff çok karışık işte. daha yeni die galiba :)

sesim titredi bugn çok üzüldm ne konuştuğumu bile anlamadm onu üzdüm dışarısı değilki üstüne tekrar arayıp gönlünü alayım aramasını bekliyorum

yeni işte canım ondan
bizde askerliği bekledik bakalım bitirsin gelsin hayırlısıyla
sonra düğün hazırlığı planlarız inşallah

haklısın canım.. ben de iyi olmaya çalışıcam iyi konuşucam inşallah bu kez, ve ona verdiğim sözleri tutmam lazım,derse dönmem lazım yoksa kendimi kötü hissedicem.. geleceğimiz için önemli bu çünkü.. nyse umarım bu kez iyi duyarız seslerini cnm

seslerini iyi duymak için bütün gün bekliyoruz ve iyi duymayı hak ediyoruz bence
sen içini ferah tut ki o da ferahlasın

nişanlıysan dönünce düğün olucak o zaman hrlde ahh ne güzel cnm, bunları düşünde zaman daha çabuk geçsin canım..

Selam kızlar öncelikle aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz ankara mamak mebs'te benim eşim yemeklerin pek iyi olmadığından şikayetçi komutanlar ve çavuşların şimdilik iyi olduğunu söylüyo telefon konusunda pek sıkıntı çekmiyoruz arıyor on dakika konuştuğumuzda oluyor bende arıyorum bazen o çağrı yapıyor ankesörlüdn öyle konuşuyoruz revir de olduğu için sanırım eğitim görmüyor rahat olduğunu söylüyor yemin töreni 31 ağustos sabah dokuzda olduğunu söyledi biz evli olduğumuz için öyle uzun uzun konuşma kalmadı ve kısa konuşmalara alıştım şimdi bir dakika bile sesini duysam yetiyor. Bugün kadir gecesi kızlar duaların kabul olduğu günlerden biri dua edelim hepimiz sağ salim kavuştursun allah bizi üzülmeyelim geçecek inşallah başlamak bitirmenin yarısı unutmayın.

canım benim askerde pek beğenmemiş yemekleri işte yemin törenine ben yetişebilcekmiyim yoksa 30 ağustosta gidip kuzenimdemi kalsam diyıorum dönüşüm nasıl olcak hiçbişi bilmiyorum

o ailemle gel diyor onu alıp istnbla gelsek pazar yine gidicez değmicekmi değer yine ama bakalım

senin eşin rahat o zaman canım yaaa

dua edelimde bol bol hepimizin gönlündekiler rahat etsin

kızlar ben de sevgilimi askere gönderdim bu dönem, acemi birliği de usta birliği de amasya çıktı, var mı aranızda askeri amasyada olanlar? nasıldır pek bilemiyorum. dün sadece bir kere arayabildi. bugün daha aramadı bile, merak ediyorum, ama dün epey keyfi yerindeydi. şafağımız takır takır atsın inşallah.

[video=youtube;yPiSjZqqhRU]http://www.youtube.com/watch?v=yPiSjZqqhRU[/video]

tatlım sen de numara var mı arayabileceğimiz ?
bana veremedi numara çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…