umarım geçer kızlar, umarım güçlü olabiliriz..
allahım onlara sabır versin, bizden alıp onlara versin sabrı dediğin gibi sedulu..
inciçiçeği, güçlü olmaya çalışıyorum dünden beri mutlu konuşmaya çalışıyorum ama yapamadım bu kez,sanki o asker değilmiş gibi bi de beni düşünüyo ya..offf
gökselin sölediği en iyi şarkılardan birde gökselden dinle canım
[video=youtube;jfh7L3D4mZ8]http://www.youtube.com/watch?v=jfh7L3D4mZ8[/video]
al benden de o kadar..ne uyuyabiliyorum, ne ders çalışabiliyorum, hiçbişey yapamıyorum..
bu şarkıyı tek ben mırıldanmamışım o zaman sevindim
askeriyeyi aramayı tek ben düşünmemeişim bunada çok sevindim
offf kızlar bugünü yedik yaa geçicek günler ağlayarakta olsa geçti gitti dicez burdan beraber çıkıcaz ilerde üzülenlere yardım edicez belkide bitcek haber alcaz hepimiz acemiliğe kadar dayanalım bitince güzel olcak herşey
szn canım eşinle sevgilim aynı yerdeler sanırsam bugün yoğunmuş baya ben sevglme ne yedğni lisedeki arkadaşını bulup bulmadığını bile soramadm 5 dakka konuştuk ama ailesinide araması gerekiyordu ki benim sevgilim baya uzaktaki biryere gidiyor ankesörlüye orda kuyruk olmuyormuş keşfedilmemiş diyor
sakince bekle canım eşin sana ulaşacaktır bugün yoğun geçirmişler emi benimki dün 22 30 da aradı
ben söyledim sevgilime bak dedim sesini iyi duymalıyım ki ders çalışayım
ben burda iyiyim senin iyi olman bana daha çok moral vericek dedim
tamam dedi bakalım yarın aradığında nasıl çıkıcak sesi merak ediyorum
o zaman daha iyi gelir sesi emin ol, bizden daha çok düşünüyorlar bizi..
benimki her aradığında çalışıyomusun, bak sıkı çalış aşkım diyo..daha çok önemsiyorlar
evet canım benimkide öyle söyledi, yemin töreninden sonrada devam ediceklermiş aynı yerde, 5 hafta kalıcaklamış sanırım toplamda, sonra dağıtım olucakmış..
Merhaba kızlar 347. dönemden bende varım ...ALLAHım hepımıze sabır versıjn cabucak gıdıp gelsınler ınsallah.sızınkıler nerelerde benım acemılık samsun usta muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?