Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bende düşündüm aramayı ama eşim aradı çok şükür evet canım aynı yerdeler dediğin gibi yoğun geçmiş eşimi sanırım revire vermişler dört beş kişi ile birlikte inşallah iyi olur onun için allah herkesin sevdiğine yardım etsin bize ve onlara çok sabır versin tekrar söylüyorum hep iyi düşünmeye çalışalım başka çaremiz yok onlarada bu yansır iyi olurlar şimdi gönül rahatlığı ile uyuyabilirim çok şükür hepinize iyi geceler
Bubble günaydın
Ben dün sadece iftardan önce bi 20 dakika filan konuşabildim o kadar
Sen konuşabildin mi?
Siz baya uzun konuşmuşsunuz canım ya süpermiş
Bizde iftardan sonra ve sabah 5.30 da konuştuk ama hepsi 2şer dakikaolsun sesini duyuyorum ya oda yeter
![]()
slm kızlar,
ben de yeni katıldım aranıza. Aslında konu açıldığından beri okuyorum yazılarınızı, en sonunda ben de üye olsam ya dedim. İyiki böyle bi forum açılmış burda. Sizi okudukça kendimi de görüyorum, ohh şükür bu hisleri yaşayan sadece ben diilim diyorum :) Sizi okuya okuya bilgi de almış oluyorum askerlik hakkında
Benim sevgilim de muğla'da, acemilik de sonrası da orda...kısa dönem
Bi teslim olmadan önce aradı vardım diye, bide dün akşam 18.30 gibi aradı. İlk aradığında çok kötü diildi sesi, ama dün canı sıkkın gibiydi baya... Çok üzüldüm çok, kapadıktan sonra bi anda iniverdi gözyaşlarım(
yazık ya onlara, hemen bitsin, hemen dönsünler geri(
Ayy ne güzel 20 dakika konuşanlar var aramızda. Nerdeeee bizimkiler arayamıyor bile.![]()
Gunaydin kizlar.sabaha karsi bi huzursuz uyandim bi baktim saat 6.o saatlerde uyaniyolar muhtemelen.ne zor uyanmistir...sundan 1gun oncesine kadar oglen 2ye kadar yatan adam simdi 6da ayakta...aramadi tekrardan benidebugun yorulacqk bide belki arayamaz..
Bizimkilerin birlik ilk gün işte basit şeyler yapmışlar sağa dön sola dön ıvır zıvır
Tören yapılmış vali filan gelmiş heralde
Eğitimden sonra da biraz ara vermiş komutanları
Onlar da öyle boş boş oturuyorlarmış o sırada aradı
Kimse de yok sırada filan dedi,rahatım merak etme dedi
Eğer sıra olsa zaten mümkün değil o kadar konuşmaz
İlk gün arkamda bi 50 kişi var diyip 2 dk filan konuşmuştuk bizde
Hele şu acemilikleri bi bitsin de hayırlısıyla onlar da rahatlar bizde rahatlarız inşallah
Canım hoşgeldin aramıza,sende böyle yazarsın işte ne güzel birbirimize destek oluruz
O saatlerde eğitimleri bitmiş oluyor galiba belki yorulmuştur ondan öyle gelmiştir
Sormadın mı niye öyleymiş acaba?
Kizlar bisey sorucam.simdi yemin toreninden sonra ayni yerde kalmaya devam edicekler mi? İnsallah bi 10 gun daha kalir orda.en azindan gidebilir yanina gorebilirim bi kez..henuz bingole gelme konusunda ikna edemedim..
selam ,
Bende aranıza yeni katıldım.herkesi allah kavuştursun arkadaşlar...
mabs'den olanları sıkı takip ediyorum kim nezaman aradı ne yaptı diye :)