• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen canım aynen aynı düsünceler uyutmuyor bugun 2 kere aradı ama aksam yatarken aramadı belkı cok abartıorum ama duyamadım ya sesını uyumadan zor geldı.senınkı arayabılıyor mu

Canım benimki ilk gün 3 defa aradı ama dün sadece 1 kere arayabildi
Annemin başını şişiriyorum bende anne niye aramadı ki bilmem ne diye :D
Annem de kızım oraya oyun parkına gitmedi
Askere gitti askere diye bana kızıyor :D:D:1:

Günaydın kızlarrr dün akşam giremedim nasılsınız hepinizz iyimisiniz askerlerinizle konuşabildiniz mii :emir_bebek:

Bubble günaydın :21:
Ben dün sadece iftardan önce bi 20 dakika filan konuşabildim o kadar :ssz:
Sen konuşabildin mi?

günaydın kızlar herkes iyidir inşallah

evet canım bende düşündüm aramayı ama eşim aradı çok şükür evet canım aynı yerdeler dediğin gibi yoğun geçmiş eşimi sanırım revire vermişler dört beş kişi ile birlikte inşallah iyi olur onun için allah herkesin sevdiğine yardım etsin bize ve onlara çok sabır versin tekrar söylüyorum hep iyi düşünmeye çalışalım başka çaremiz yok onlarada bu yansır iyi olurlar şimdi gönül rahatlığı ile uyuyabilirim çok şükür hepinize iyi geceler

canım ben ne yiyip içtiklerini soramadım her seferinde unutuyorum orası nasıl demeyi

bugün sorcam ararsa eğer çok yoğunlarmış ama fırsat bulduklarında arıyor bence acemilikten sonra herşey daha iyi olucak az kaldı

Bubble günaydın :21:
Ben dün sadece iftardan önce bi 20 dakika filan konuşabildim o kadar :ssz:
Sen konuşabildin mi?

Siz baya uzun konuşmuşsunuz canım ya süpermiş
Bizde iftardan sonra ve sabah 5.30 da konuştuk ama hepsi 2şer dakika :( olsun sesini duyuyorum ya oda yeter:nazar:

slm kızlar,
ben de yeni katıldım aranıza. Aslında konu açıldığından beri okuyorum yazılarınızı, en sonunda ben de üye olsam ya dedim. İyiki böyle bi forum açılmış burda. Sizi okudukça kendimi de görüyorum, ohh şükür bu hisleri yaşayan sadece ben diilim diyorum :) Sizi okuya okuya bilgi de almış oluyorum askerlik hakkında

Benim sevgilim de muğla'da, acemilik de sonrası da orda...kısa dönem

Bi teslim olmadan önce aradı vardım diye, bide dün akşam 18.30 gibi aradı. İlk aradığında çok kötü diildi sesi, ama dün canı sıkkın gibiydi baya... Çok üzüldüm çok, kapadıktan sonra bi anda iniverdi gözyaşlarım :((

yazık ya onlara, hemen bitsin, hemen dönsünler geri :((

Siz baya uzun konuşmuşsunuz canım ya süpermiş
Bizde iftardan sonra ve sabah 5.30 da konuştuk ama hepsi 2şer dakika :( olsun sesini duyuyorum ya oda yeter:nazar:

Bizimkilerin birlik ilk gün işte basit şeyler yapmışlar sağa dön sola dön ıvır zıvır
Tören yapılmış vali filan gelmiş heralde
Eğitimden sonra da biraz ara vermiş komutanları
Onlar da öyle boş boş oturuyorlarmış o sırada aradı
Kimse de yok sırada filan dedi,rahatım merak etme dedi
Eğer sıra olsa zaten mümkün değil o kadar konuşmaz
İlk gün arkamda bi 50 kişi var diyip 2 dk filan konuşmuştuk bizde
Hele şu acemilikleri bi bitsin de hayırlısıyla onlar da rahatlar bizde rahatlarız inşallah

slm kızlar,
ben de yeni katıldım aranıza. Aslında konu açıldığından beri okuyorum yazılarınızı, en sonunda ben de üye olsam ya dedim. İyiki böyle bi forum açılmış burda. Sizi okudukça kendimi de görüyorum, ohh şükür bu hisleri yaşayan sadece ben diilim diyorum :) Sizi okuya okuya bilgi de almış oluyorum askerlik hakkında

Benim sevgilim de muğla'da, acemilik de sonrası da orda...kısa dönem

Bi teslim olmadan önce aradı vardım diye, bide dün akşam 18.30 gibi aradı. İlk aradığında çok kötü diildi sesi, ama dün canı sıkkın gibiydi baya... Çok üzüldüm çok, kapadıktan sonra bi anda iniverdi gözyaşlarım :((

yazık ya onlara, hemen bitsin, hemen dönsünler geri :((

Canım hoşgeldin aramıza,sende böyle yazarsın işte ne güzel birbirimize destek oluruz:46:
O saatlerde eğitimleri bitmiş oluyor galiba belki yorulmuştur ondan öyle gelmiştir
Sormadın mı niye öyleymiş acaba?

Gunaydin kizlar.sabaha karsi bi huzursuz uyandim bi baktim saat 6.o saatlerde uyaniyolar muhtemelen.ne zor uyanmistir...sundan 1gun oncesine kadar oglen 2ye kadar yatan adam simdi 6da ayakta...aramadi tekrardan benide:( bugun yorulacqk bide belki arayamaz..

Ayy ne güzel 20 dakika konuşanlar var aramızda. Nerdeeee bizimkiler arayamıyor bile.:50:

Daha da aramadı :1: Heralde 3-4 günlük konuştuk diyorum kendi kendime :1:
Sanki burada gibiydi konuşmamız
İftara ne yemek yaptığımızdan filan bahsettim hatta :D:D

Komutanlarının iyi davranmalarına sevindim ben en çok
Gelmiş güzel güzel konuşmuş
Arkadaşlar burası peygamber ocağı filan demiş

günaydınlar, sakin olun kızlar 1 gün arayamadı diye sakın ha telefonlara sarılıp askeriyeyi aramayın. müsayit oldukça ararlar, benim 32 günüm kaldı hala bazen 3 gün telefonla konuşamadığım oluyor

Gunaydin kizlar.sabaha karsi bi huzursuz uyandim bi baktim saat 6.o saatlerde uyaniyolar muhtemelen.ne zor uyanmistir...sundan 1gun oncesine kadar oglen 2ye kadar yatan adam simdi 6da ayakta...aramadi tekrardan benide:( bugun yorulacqk bide belki arayamaz..

Canım ne de olsa yorulurlar tabi
Mesela bende bu gece sabahladım
Normalde bizimki geç yatar geç kalkar,sağlam da bi uyku uyurdu
Ama şimdi 5.45te ayaktayız
Uykusuz kalıyoruz diyor
Hatta ilk günden nöbetçi olmuş
Yemekti bulaşıktı nöbetti derken ilk günden ayvayı yemiş :D

Ben azıcık çıkayım kızlar gelince yazarım hepinizi öpüyorum
Sıkmayın canınızı
Güzel günler göreceğiz inşallah

Kizlar bisey sorucam.simdi yemin toreninden sonra ayni yerde kalmaya devam edicekler mi? İnsallah bi 10 gun daha kalir orda.en azindan gidebilir yanina gorebilirim bi kez..henuz bingole gelme konusunda ikna edemedim..

Bizimkilerin birlik ilk gün işte basit şeyler yapmışlar sağa dön sola dön ıvır zıvır
Tören yapılmış vali filan gelmiş heralde
Eğitimden sonra da biraz ara vermiş komutanları
Onlar da öyle boş boş oturuyorlarmış o sırada aradı
Kimse de yok sırada filan dedi,rahatım merak etme dedi
Eğer sıra olsa zaten mümkün değil o kadar konuşmaz
İlk gün arkamda bi 50 kişi var diyip 2 dk filan konuşmuştuk bizde
Hele şu acemilikleri bi bitsin de hayırlısıyla onlar da rahatlar bizde rahatlarız inşallah

Canım hoşgeldin aramıza,sende böyle yazarsın işte ne güzel birbirimize destek oluruz:46:
O saatlerde eğitimleri bitmiş oluyor galiba belki yorulmuştur ondan öyle gelmiştir
Sormadın mı niye öyleymiş acaba?

sordum ama merak etme iyiyim dedi, ben telefon çalar çalmaz açınca, beklediğimi anladı sanırım. Böyle bekleme dedi, sen de benimle askere gelme dedi...

Öyle işte... düşününce kızlar hepimiz onlarla askerlik yapıyoruz gerçekten :) bide neler olup bittiğini ne yaptıklarını ne hissettiklerini bulmaya çalışıyoruz ....

olsun bence o herşeye değer, fazlasıyla...
hepimizinki öyle :)

bu arada ben daha önceden araştırmıştım askerlikle ilgili bişiler, benimki hiçbişi söylemediği için :)
aşağıdaki gibi izin durumları,

bu arada yemin töreninde 1 gün kalmalı izin alabilmeleri için kesinlikle ana, baba veya kardeş olmalıymış :( mesela ben tek başıma gitsem en fazla çarşı izni verebilirler, o da belki :( zaten ailesi gidecek, ben de sevinmiştim belki görebilirim diye...

a) Yat İzni: Anneniz, babanız, karınız veya evli kız-erkek kardeşiniz geçici olarak askerlik yaptığınız şehirde konaklayacaksa (otel,ev,vs.) sizi Cumartesi sabahı teslim alıp Pazar günü mesai bitiminden önce teslim edebilir. Öncellikle bölük komutanınızdan izniniz detaylarını öğrenmeniz gerekir. Her bölükte farklı kuralları vardır.

b) Evci İzni: Aileniz askerlik yaptığınız ilde ikamet ediyorsa, her hafta sonu bir veya iki geceyi askerliğiniz bitene kadar o evde geçirebilirsiniz. Kuralları her bölükte farklıdır, bazı bölüklerde yoktur.

c) Çarşı İzni: Hafta sonu bir veya iki gün; veya iki haftada bir, Sabah 8’de çıkıp, akşam 5’te birliğinize teslim olduğunuz, dışarıda sivil dolaştığınız zamandır.

selam ,
Bende aranıza yeni katıldım.herkesi allah kavuştursun arkadaşlar...
mabs'den olanları sıkı takip ediyorum kim nezaman aradı ne yaptı diye :)

Kizlar bisey sorucam.simdi yemin toreninden sonra ayni yerde kalmaya devam edicekler mi? İnsallah bi 10 gun daha kalir orda.en azindan gidebilir yanina gorebilirim bi kez..henuz bingole gelme konusunda ikna edemedim..

Bugün aynı şeyi ben düşündüm canım. Bana dedi ki yemin töreni 29'un da çarşamba günü. Yemin töreninden sonra çıkacağım sonra cuma günü en geç saat 17:00'te geri dönmem lazım ama evci çıkabilmem için mutlaka gelin dedi. Anladım ki bir kaç gün daha orda kalacak cuma günü geri dönücem dediğine göre. Yemin töreninin günü şu bir kaç gün içinde kesinleşir bence. Şimdiden otel fln buldum ben. Ankara'ya uçup ordan Kastamonu otobüsüne binmeyi düşünüyorum. Tabi, tüm bunları yapabilmem için yıllık izin kullanmam lazım. Ekim'de kullanıcaktım ama şimdi bu özel bir durum. Yıl da iki kere hakkım var bu yaz kullandım şimdi yine verirler mi acaba? Benim için dua edin.:5:

Back