- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
31iymiş canım annem anlamamıştır diye nişanlısına da sordum öyle dedi. ben evde değildim aradığında
off kızlar hala ses yok
o arar diye gözüm sürekli telefonda doğru düzgün bi iş yapamıyorum telefonu duymazsam diye
off kızlar hala ses yok
o arar diye gözüm sürekli telefonda doğru düzgün bi iş yapamıyorum telefonu duymazsam diye
Seymaa Yemekleri kotumuymus? Off zaten istahi pek yok,zorla yer,yemek secer bide bunu duydum uzuldum cok su anda...
Tripliii tamam canim sorarim bi dahaki aradiginda daha rahat komusabiliriz insallah.cok gurultu geliyodu zaten arkadan.sakin zamanda sorarim yemin torenini.ben gidemiycem
Sorma canım bende işten geldim daha ne yemek yedim ne duşa girebildim, oturdum telefondan yazıyorum zaten. Bende ki şans bu ya duşa girerim bir daha arar.
bende senın gıbı aynı durumdayım canım ya dun 3 kez aradı ama bugun ses yok cok merak edıyorum askerıyeyı arasam mı kı dıye dusunuyorum
aradı az önce kapattık. yaklaşık 15 dakika konuştuk telefon konusunda sıkıntı yok ama aramaya vakit yokmuş
sesi yine çok kötüydü benim sesimi duyar duymaz titredi hissettim
başlarına uzun dönemlerden ustaları koymuşlar onlarda eziyet ediyormuş yaşları bizden küçük etmediklerini bırakmıyorlar dedi. 5 dakika sigara içmeye vakit bulamamış. onu teselli ettim hep bu kez ağlamadım ama telefonu kapar kapamaz aktı göz yaşlarım.
bir an önce bitsin bu acemilikleri kurtulsun sevgilim ordan
Canım sıkma canını ona moral vermeye çalış bu durumları bekliyorduk zaten iyi düşünmeye çalış ve dua et inşallah iyi insanlarla karşılaşırlar
telefonun başında çaresiz bekliyorum, bekliyorum ama çalmayacak biliyorum
arasana askımmm yaaa.....
telefonun başında çaresiz bekliyorum, bekliyorum ama çalmayacak biliyorum
arasana askımmm yaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?