347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım yazdıklarınla moral buldum gercekten alısık olmadıgımız durum olunca zor oluyor gercekten ya sabır ya allah dıyerek dayanıcaz dogru soluyosun orası bambaska yer benım babamda assubay az cok bılıyorum ama gene de merak özlem işte hersey bı arada

bitsin acemilikleri bir an önce zaman su gibi akıp geçsin şu an tek isteğim bu

Askeriyeyi aramayi dusunen bi ben degilmisim sukur

Su yemek konusu kafama takildi iyice ama keyfim kacti..

bırkac gun dayanıcam canım aramıcam sonucta guvenlı bır yerde sadece basları bıraz kalabalıktır napalım sabretıp dua etmekten baska bısı elden gelmez

nişanlıma uzun çıktı pek sıkı değillermiş sanırım. şimdilik meslekle alakalı ders görüyorlarmış onunla ilgili sınava giricekler ustalık yerlerinide sınavdan sonra kurayla çekiceklermiş. yok mu başka yedek subay çıkan ya :))

bitsin acemilikleri bir an önce zaman su gibi akıp geçsin şu an tek isteğim bu

canım içini ferah tutup güç vericeksin ona bu bizimde başımıza gelebilirdi onlar erkek ve güçlü olucaz onlar dayanacaktır yansıtıyorsa daha iyi içine atmıyordur ama sana şimdilik analtmasını bekleme vakitleri yokki o yüzden gülerek aç telefonu

ben öyle büyük enerjiyle açıyorum ki sanki mutlu haber alıyormuşum gibi onun sesi katı gelse bile yatıştırcaz bir şekilde aşkım şu kadar gün kaldı burası geçmiyor sensiz dicez bir şekilde rahat cümleler kurucaz

o yüzden sen biraz içini ferah tut karamsar olma bak bizim gönderdiklermiz yine şanslı 460 gün beklemicez canım kendini böyle rahatlat lütfen

ben telefonu gülerek açıyorum ama o hiç öyle değil hal böyle olunca sesim hemen bozuluyor benimde
neyseki bugün biraz daha iyiydim normal konuştum telefonda kapattıktan sonra kötü oldum...
460 gün değil evet bu çok büyük bi artı fakat yaşları olmuş 24-25 orda senden önce asker oldu diye 20 yaşındaki insanlar seni aşağılıyor işte bu durum onun ve benim canımı çok sıkıyor.

yok canım haber aldım bugün de, askerim biraz kötüydü son konuşmamızda, ondan beri hiçbişeye odaklanamıyorum, bi daha arasa da sesini duysam yeticek..

anladım canım. merak etme bişeyi yoktur. sonuçta ilk defa girdikleri bir ortam yadırgamıştır biraz. bikaç güne alışır

canım aslında haklısın ama askeriye mantığı çoğu 4 yıllık bitirip askeriyede kalanlar yaşı 24 olan insanlara 50 li yaşlrda bile komutanım diyor bizimkiler ocak ayına kadar yaşıcaklar ve alışmak zorundalar oranın mantığı bu ben sevgilime çok yalavrdım çok uyardım köprüyü geçene kadar yapsınalr bişiler kişiliklerini ön plana çıkaramıyorlar o kouyuyor benim sevgilim sinirlidir mesela hoşlanmadığında söler tutamaz içinde kimse umruna gelmez ama orada bu böyle olmaz

o yüzden lütfen sende üzme kendni bir şekidle bişeylerle vakit harca ve asla ağlama tek sıkıntımız bu olsun canım

aynen canım benim sevgilimde çok kişiliğiyle öne çıkan insan. haksızlığa hiç gelemez. sinirlendi mi gözü hiç birşey görmez ve hissediyorum bugün epey sinirlenmiş. ben onu yatıştırıp durdum.
eylül ayı bir gelse bi nebzede olsa ferahlar biliyorum. çünkü ortama alışmış olur. ama şimdi çok zor işte

[video=youtube;jpE4jxk13KY]http://www.youtube.com/watch?v=jpE4jxk13KY[/video]

canım paylaştığın şarkıda mahfoldum döküldüm resmen tutmuştum kendimi ben bu şarkıyı çok seviyorum yüreğim acıdı şimdi kötü oluyorum napcaz bir şarkıda mahfoluyoruz bizz

nasıl geçicek bu zaman nasıl

ağlayarak rahatlıyorum sadece ve beni tek ağlatan şey aşk'ın eksikliği... o yüzden bu şarkıyı dinliyordum paylaşmak istedim...

ağlayarak rahatlıyorum sadece ve beni tek ağlatan şey aşk'ın eksikliği... o yüzden bu şarkıyı dinliyordum paylaşmak istedim...

iyi yaptın içimi boşalttığım iyi oldu sağol paylaştığın için çok fazla durgun durup kendime zarar vermedim en azından ben nomrla bir gün geçirdiğimi sanıyordum ama cidden içim acıyor birşeyler boşalmamı sağlıyor buda müzik sanırsaa

şu anda çok çaresiz ve yalnız hissediyorum kendimi benim bir tek ona ihtiyacım var alışcam ama biz ne engelleri aştık buda geçicek gidicek biliyorum

hep birlikte atlatcaz ağlayarak gülerek bir şekilde geçicek vakitler

zaman bizim için ve onlar için çok yavaş ilerliyor..
halbuki gönderirken ne çabuk geçmişti apar topar...
inşallah zamanın hızlı aktığı günler görürüz en kısa sürede..

az önce aradı askerim, dünden beri güçlü durmaya çalışıyorum ama şuan yapamıyorum bunu.. sesi mutsuz geliyodu, nasıl geçicek bu 5 ay dedi, geçicek biticek kavuşucaz dedim..
kapatırken çok kötü oldum aktı gözyaşlarım..
allahım güç ver nolur

allah bize ve en çokta onlara güç versin canım
ben bütün gün bunun için dua ediyorum..
allahım bendeki sabırı al ona ekle diyorum...

kızlar aşıcaz ben kendimi bıraktım ağlıyorum ama rahatladığımı hissediyorum çok dolmuşum insanlara karşı gülcem güçlü olcam derken bugünüde yedim

geçicek acemilikte 20 haftada geçicez 17 hafta kalcak acemilikte hepimiz şaşırcaz az kaldığına

vız gelir dağlar denizler yaban eller
sevmeye engel değil mesafeler
geçici bu ayrılık bir rüya farzet
sonunda zafer bizim olacak, sabret

canım onunla konuşurken güçlü olmaya çalış. ses tonundan bile hisseder bide seni düşünüp daha kötü olmasın. alışınca geçicek inşallah.
şimdi herkesten daha güçlü olmamız gereken bi zamandayız. biz iyi olucaz ki onlarda orda iyi olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…