347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben yemin törenine ailesiyle gidersem ne olucak evci çıakrırlarsa yani ben kendimi düşünemiyorum ailesi kesin gidicekmiş yoksa bende otel ayarlardım

ben napcam

bu arada sevgilim beni aramadı bekliyorum ki arasın dieee

o çok kötü bir duygu yaaa benim askerm ankara mebste şu an evide ankarada yaklaşık 10 dk ileride =) ben burdan gitsem ailesi bırakmıyacak kal bizde diyecek eminim çünkü 5yıldır tanışıyoruz ailesiyle. Kararsızım kalamam galiba törenden sonra döner gelirim diyorum yani anlıyacağın bende ne yapacağımı bilmiorum giz08 =(

o aramaları bende bekliyorum hergün günaydın demek için bekliyorum ama 2 gündür tünaydın oluyo =)

benim sevgilimde mamak mebste ve bugün aramadı çok özledim merak etmektende çok özlem var alışmışım her dakka msjlarına aramalarına

bende 5 yıldır birlikteyim ama ailesiyle 3 hafta oldu tanışalı

şu anda dünyam sadece ondan ibaret hiçbişi yapasım yok benim tek o arasın yeter

bu arada istanbuldan ankaraya uçakla gitmek mantıklımıdır benim otobüs terminaline ulaşmam 2 saat havaalnıda 2 saat o yüzden gitme vaktini dikkate almıyorum herkes mantıksız diyor otobüsle 5 6 saat yol gidiceğme istnblda trafiğe takılım gibi geliyor bana

Son düzenleme:
ben ailesiyle tanışmadım, o yüzden onlar gelirse ben gidemem ne yazık ki
tüh ben de 31 ağustosu zaten izin alıp ailemin yanına gidecektim kuşadasına, ordan muğla kolay diyodum...
tören kaçta başlıyo acaba? Bileniniz var mı kılzar? öncesinde de mi göremem ki?

aa aynıyerdeler yani =) yalnız değilmişim sevindim. Bugün bende aranmadım en son gece 10 da konuştuk dahada konuşmadık. ama çok rahat olduğuu söylüyor yada üzülmemem için mi acba =( ? mahabere bölümünden benim askerim.. telefon elimden düşmüyor heryerde yanımda aradı arayacak diye. Bunu beklemek çok zor oluyor...
Birde sorarsan bence otobüstense saat uyarsa uçak mantıklı yorgunluğun olmayacak birtek havaalanına giderken yorulcaksın anladığm kadarıyla. Yanında yorgun olmamanı tavsiye ederim malum tören boyu gözü sende olacak ne kadr dinç görürse o kadr mutlu olacak

benimde aklıma saat takıldı bugün konuşursm öğrenicem ama sabahtan olur galiba öğleden sonra evci izni başlar diye tahmin ediyorum...

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım. Sevgilim acemilik İskenderun'a gitti denizci olarak. Sanırım aramızda başka gidenler de var.
Hergün konuştuk sabahları ve öğlenleri arayabiliyor dün akşam 9da yatıyorlarmış uyumadan aradı. Bugün eğitim başlayacak dedi yoğun olur pek arayamaz heralde. Çok sıcak ve kalabalıkmış rahat uyuyamıyolarmış malesef
Ne kadar zormuş beklemek alışırım dayanırım diyordum her saniye onu düşünüyorum zaman geçmek bilmiyor ((
Yurtdışında okumaya gitmiştim ozaman da ayrı kalmıştık ama istediğimiz zaman konuşup görüşebiliyorduk bu çok başkaymış dayanması çok zor. Sizlerin yazdıklarını görünce ben de aranıza katılıp içimi dökmek istedim. Umarım tez zamanda kavuşuruz sevgililerimize

bide szn var canım onunda eşi orada benim sevgilim ustayıda barış gücünde yapacak ankarada mamakta kalacak

bende dün 21:30 da konuştum dün sabah 9 gibide aramıştı ama özledim rahatlar canım 30 ağustos için yürüyüş yapıyolar galiba benimki başıma güneş geçti demişti en son inşallah iyidir

benim askerim piyade olarak gitti sanırsam hangi bölümden oluyormuştur ki

ben dün o arayana kadar banyoya bile girmedim ararda sus sesinden duyamam diye:))))))) alışcaz rutinleşicek mecburuz ama telefon organımdı şimdi beynim kalbim herşeyim bu telefon oldu lavabaya giderken bile yanımda taşırdım arar die hiçbişi değişmedi sadece gezmem azaldı metroya bile binmemeye çalşyorm ararda çekmez die:)))))))))))

canım inşallah o gün regl olmam çünkü çok gergin oluyorum karın ağrısından duramayablrm o yüzden dua edeyimde o gün olmayayyım kendimi dinç hissedeyim törende görebilirmi

ya canım anlattıkların birebir ben sanki. Emin ol aynı şeyleri yaşıyoruz. 2 gündür duş alamamıştım dün 5buçuk gibi aradı kapadık hemen o arada girdim =)
regl durumundan bende korkuyorum tam o zamana denk geliyor çünkü benmde. benmkinin yürüyüşler bugün baliyacaktı ayy kıyamam günese çok çıkmaması lazım migreni vardır benm askerimin =( desene ağrısı tutacak. ya bide dün konuştuğumuzda onun gibi 4 tane jandarma muharebeci varmış izmire yollanacaksınz büyük ihtimalle demiş komutanı tam kesin değilmiş ama seninkine de bu şekil bişe deniyor mu?

Chelzy ve seymaaa öğrendim ki bizimkilerin gittiği yer önceden 1. Jandarma Eğitim Taburuymuş bu sene Alay olmuş o yüzden googledan Kastamonu Gölköy 1. Jandarma Eğitim Taburu yazarsanız o kadar çok bilgi çıkıyor ki ekşi sözlük, forum donanımhaber bir sürü bir sürü.

Mesela birini paylaşayım yapanların yazılarını okuyun.

1. jandarma eitim taburu - ek_i sözlük

ne diyeyim aramıza hoş geldin Allah kurtarsın =)
bu ayrılık çok zor yani bizde mesela üniversite boyunca farklı illerdeydik ama yinede konuşuyorsun en olmadı ayda bir geliyordu yada ben gdiyordum öyle yada böyle görüşüyordu. Ama şimdii ... =(
sabırdan başka dostumuz yok bu dönemde. Ha birde burası tabi, çok güzel bi ortam burdaki yalnız olmadığını anladığın .çok sıcak bir ortam birşey yazmasanda okuması bile cok zevkli.

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz inşallah vakit geçicek hızlıca

canım benimkisi budur 28. mknz P piyade sanırsam barış gücü mamak

bende bugün konuşup tekrar duşa girerim artık :))))))) çok gülüyorum kendimee benim gibisin sende o zaman diğer kızlardada durum aynıdır

senin askeirn 12 aymı yapıcak canım kısa dönemlerin nereye gideceği sistemde yazılıyordu

evet canım malesef yedek subay çıktı işte usta birliği belli olmadığından gel gitler var. Bi kısım mebste kalırsın diyor internette o senin tavsiye ettiğin bi site/forum vardı orda da araştırdığıma göre mebste kalır ama komutanın öyle demesi çok canımı sıktı. Ya her türlü yanımda olmayacak ama ankarada ailesine on dakika mesafede olması izmirde olmasından iyidir.

bizde üniyi aynı şehirde okuduk ama 1 yıl sonra onu 3 yıl boyunca bekledim hatatha geçen yıl projeleri vardı 3 ayda bir yüzünü gördüm dün annesinde dedim 3 ay görmediğimiz olmuştu okuldan daha fazla görcez 20 güne yanındayz die

ama bende senin gibiyim telefon meğersem hayatımızmış canım bu açıdan düşünmemiştim uzaktaki ilişkiyi çok iyi idare ettim diyordum ama işte arkadşlarm dedi giz hayatndan teli çıkar gör bak dedi cidden doğruymuş sesini istediğim zaman duymamak çok koyuyorrr çok ama alışcaz telefonsuzluğada alışcaz belli bir süre

bana kalırsa siz alışana kadar askerlik bitmiş olur canım =) 5 ay dediğin ne ki 12 ayın yanında =( Sizinkiler gelecek ben sizin beklediğin kadar bekleyp bi o kadr daha bekleyip +2 ayıda sayarsak çok beklemiş olcam ... Ayyy yazarken zor oldu bide yaşaması nasıl zor olcak kim bilir bu 12 ayın =(
Ama canm tek tesellim yedek subay olması neresi olursa olsun acemilikten sonra sabah 8 akşam 5 gibi memuriyet yapması ve klan zamnlarda telefonun serbest olması. Napayım kendimi böyle avutuyorum. Dediğin gibi telefon bize hayat veren bişeymiş. Aradığında ulaşamamk istediğin zamnda sesini duyamamak çok koyuyor çook =(

canım bak burdada anakra içi olur yazıyor ama sevgilinin kütük ankaradaysa zor olmazmı ankara istanbul izmir buralar çıksa güzel bence canım

http://forum.donanimhaber.com/m_64376563/tm.htm

evet canım yazıyor ama komutan nede öyle diyor yaa =(
kütük çankırı ikamet ankara zaten ben acemiliğinde oraya çıkmasına çok şaşırmıştım aynı ilde on dakika uzağına bi birliğe nasıl çıkar diye yine beni şaşırtıpta usta birliğide orası çıkarsa çok dua edecem askeriyeye =)
ya ankara olmasada doğu olmasında nere olıursa olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…