• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

31iymiş canım annem anlamamıştır diye nişanlısına da sordum öyle dedi. ben evde değildim aradığında :(

Seymaaa niye bizimki 29 dedi acaba zaten bana da saçma geldi çarşamba demesi genellikle yemin törenleri cuma olurmuş. Haftanın ortası ne alaka ama diyemedim tabi yarın ararsa ilk iş bunu öğreneceğim. Yemin töreni bir kere yapılır herhalde demi? Kafam çok karıştı valla.:52:

Seymaa Yemekleri kotumuymus? Off zaten istahi pek yok,zorla yer,yemek secer bide bunu duydum uzuldum cok su anda...

Tripliii tamam canim sorarim bi dahaki aradiginda daha rahat komusabiliriz insallah.cok gurultu geliyodu zaten arkadan.sakin zamanda sorarim yemin torenini.ben gidemiycem:(

off kızlar hala ses yok
o arar diye gözüm sürekli telefonda doğru düzgün bi iş yapamıyorum telefonu duymazsam diye

ayy en kısa zamanda arar inşallah canım
nerdeydi seninki. kalabalıklarsa işlemleri falan uzun sürüyodur, telefon azdır sıra çoktur falan...
merak etme bulduğu ilk fırsatta arıycaktır.

off kızlar hala ses yok
o arar diye gözüm sürekli telefonda doğru düzgün bi iş yapamıyorum telefonu duymazsam diye

Sorma canım bende işten geldim daha ne yemek yedim ne duşa girebildim, oturdum telefondan yazıyorum zaten. Bende ki şans bu ya duşa girerim bir daha arar.

Seymaa Yemekleri kotumuymus? Off zaten istahi pek yok,zorla yer,yemek secer bide bunu duydum uzuldum cok su anda...

Tripliii tamam canim sorarim bi dahaki aradiginda daha rahat komusabiliriz insallah.cok gurultu geliyodu zaten arkadan.sakin zamanda sorarim yemin torenini.ben gidemiycem:(

Chelzy bende ararsa yemeklerini falan sorayım bizim ki de seçer çok kilo verip gelcek. O kadar çok soru vardı ki aklımda sesini duyunca bir kısmı uçup gitti çok mahsun geliyodu ama sesi her zaman ki gibi canlı degil.

Sorma canım bende işten geldim daha ne yemek yedim ne duşa girebildim, oturdum telefondan yazıyorum zaten. Bende ki şans bu ya duşa girerim bir daha arar.

bende senın gıbı aynı durumdayım canım ya dun 3 kez aradı ama bugun ses yok cok merak edıyorum askerıyeyı arasam mı kı dıye dusunuyorum:(

kantinden yiyormuş . arada bir çorba içiyormuş. abim de öyle yemek çok seçer ondan alışamadı oraya :)
Triplii bir daha arayınca net bir şekilde öğrenmiş oluruz.
inşallah rahat ederler orada

Kızlar ben bir duşa gireyim yemek yiyip geleyim gelebilirsem nöbetçiydim bugün hal kalmadı bende telefonun ekranına zor bakıyorum. İnş. yarın aradığında sesi daha iyi gelir. Kayınvalidemleri de aramam lazım belki onlara farklı birşeyler anlatmıştır iyi olursam bugün olmazsa yarın işten yazarım artık. İyi ki burası var sizlerle de konuşmasam vakit nasıl geçecek...

aradı az önce kapattık. yaklaşık 15 dakika konuştuk telefon konusunda sıkıntı yok ama aramaya vakit yokmuş
sesi yine çok kötüydü benim sesimi duyar duymaz titredi hissettim :14:
başlarına uzun dönemlerden ustaları koymuşlar onlarda eziyet ediyormuş yaşları bizden küçük etmediklerini bırakmıyorlar dedi. 5 dakika sigara içmeye vakit bulamamış. onu teselli ettim hep bu kez ağlamadım ama telefonu kapar kapamaz aktı göz yaşlarım.
bir an önce bitsin bu acemilikleri kurtulsun sevgilim ordan

Kızlar canım çok sıkılıyor eşim daha aramadı normalde akşamları arıyordu bekliyorum kaç saatti haber alamıyorum ya bir dakika bile konuşsak yetecek haber alamamak en kötüsü olsa gerek neyse umarım arar

Askeriyeyi aramayi dusunen bi ben degilmisim sukur:1:

Su yemek konusu kafama takildi iyice ama keyfim kacti..

bende senın gıbı aynı durumdayım canım ya dun 3 kez aradı ama bugun ses yok cok merak edıyorum askerıyeyı arasam mı kı dıye dusunuyorum:(

Canım fırsat bulamamıştır bence yoksa arardı. Bizimkilerde dün hiç aramamıştı, bugün akşam aradılar anca demekki... Bak sen dün 3 kere duymuşsun sesini. Alıştır kendini bir kaç gün duyamayacağımız olucak acemilikte, belki ustalıktada... N'apıyorlar bilemeyiz orası ayrı bir dünya. Hemen bir gün ses çıkmayınca aranmaz öyle, zaten poşet muamelesi görüyorlar bir de dalga geçmesinler sonra daha beter. Biraz sabır hepimize, zor ama atlatacağız. Buruk ama gururluyuz. En hasından asker yarenleriyiz biz.
Öptüm hepinizi kızlar, bende hal kalmadı. :)

Son düzenleme:
aradı az önce kapattık. yaklaşık 15 dakika konuştuk telefon konusunda sıkıntı yok ama aramaya vakit yokmuş
sesi yine çok kötüydü benim sesimi duyar duymaz titredi hissettim :14:
başlarına uzun dönemlerden ustaları koymuşlar onlarda eziyet ediyormuş yaşları bizden küçük etmediklerini bırakmıyorlar dedi. 5 dakika sigara içmeye vakit bulamamış. onu teselli ettim hep bu kez ağlamadım ama telefonu kapar kapamaz aktı göz yaşlarım.
bir an önce bitsin bu acemilikleri kurtulsun sevgilim ordan

Canım sıkma canını ona moral vermeye çalış bu durumları bekliyorduk zaten iyi düşünmeye çalış ve dua et inşallah iyi insanlarla karşılaşırlar

Canım sıkma canını ona moral vermeye çalış bu durumları bekliyorduk zaten iyi düşünmeye çalış ve dua et inşallah iyi insanlarla karşılaşırlar

ona da sürekli bunları söyledim sabret dedim usta birliğine geçince sende biraz rahat nefes alırsın. şimdi adapte olma süreci dedim... dedim ama zor tuttum kendimi onun sesi buruk olunca ben iyi olamıyorum ki şimdi yaktım bi sigara bi yandan da bol bol dayanma gücü versin allah diyorum.. uzaktan bu geliyor elimden

kızlar gözünüz aydın çok sevindim arandığınızda yarim ben 9 :30 da aradı bende en son sabah 9 da konuşmuşum

dedim aşkım neden aramıyorsu çocuğa çıkıştım hayatım burası askeriye die bana kızdı haklı ama

nasılsın dedim yoruldum sabah beri güneşin altındayım dedi bende kremi kullansaydn dedim kafasına güneş geçmiş kıyamam kremide bıraktım sivil eşyalarımla dedi pek sorgulamadım

30 ağustos bayramı için hazırlık yapılıyormuş bide yemin töreni için

ben ona demiştim 30 ağustos 10 kasım ve 29 ekim zor olucak die hep hazırlıkla geçicek yoğun olcaklar:72::72::72::72:ankara die dahada yoğun olunucak

sedulu, acemilikde bay zorluyorlar sanırım, benim sevdicek de bugün aynı şeyi söyledi, ustalıkra rahat edicez de burada herşeyi yaptırıyolar dedi.. yemin töreni için hazırlık yaptırıyorlarmış bizimkilere sağa dön selam ver falan, gece de eğitim varmış ne alakysa gece gece..off alışıcaz mecburrr:14:

telefonun başında çaresiz bekliyorum, bekliyorum ama çalmayacak biliyorum:24::24:
arasana askımmm yaaa.....:43:

bu şarkıyı tek ben mırıldanmamışım o zaman sevindim :1::1::1:

askeriyeyi aramayı tek ben düşünmemeişim bunada çok sevindim

offf kızlar bugünü yedik yaa geçicek günler ağlayarakta olsa geçti gitti dicez burdan beraber çıkıcaz ilerde üzülenlere yardım edicez belkide bitcek haber alcaz hepimiz acemiliğe kadar dayanalım bitince güzel olcak herşey

szn canım eşinle sevgilim aynı yerdeler sanırsam bugün yoğunmuş baya ben sevglme ne yedğni lisedeki arkadaşını bulup bulmadığını bile soramadm 5 dakka konuştuk ama ailesinide araması gerekiyordu ki benim sevgilim baya uzaktaki biryere gidiyor ankesörlüye orda kuyruk olmuyormuş keşfedilmemiş diyor:1::1::1:

sakince bekle canım eşin sana ulaşacaktır bugün yoğun geçirmişler emi benimki dün 22 30 da aradı

Back