17:00'te serbestler ama hala aramadı bizimkisi. Kastamonu disiplinli galiba biraz bu konuda bilemedim. Ben kendimi alıştırdım demiştim alışamamışım meğersem arasın diye gözüm kulağım telefonda.
slm kızlarr bende aranıza yeni katıldım benimkide kütahyada havacı varmı orda askeri olan?
Chelzy ve seymaaa aradı kuzuşum saat 19:25'te tam. Arkadaşım akşam arar demişti tam bunun üstüne aradı bebeğim. Rahatmısın diye sordum idare eder daha bugün de teslim olanlar var dedi. Sabah 06:00'da kalkıyorlarmış. Pek bir şey yapmamışlar. 12:00'de öğlen yemek yemişler. Akşam yemeği de 19:00 gibi falanmış. Yemin törenleri 29 Ağustos Çarşamba günüymüş. Aşkım kesin gelin bak beni evci çıkarın dedi. Ben ordan anladım pek rahat olmadığını. Otogardan bunların olduğu yer 10 dakkaymış. Hemen otel motel araştır aşkım dedi. Çarşamba yemin töreninden sonra çıkıcakmış. Cuma en geç 17:00'te teslim olması gerekiyormuş. 366'lı bir telefon ararsa bilin ki kızlar sevdiceğiniz arıyor. Darısı chelzy'im senin ve seymaaacım senin başına. İnş. abinde arar en kısa zamanda.
Aramıza hoşgeldin canım. Benim de kuzenim Kütahya'da havacı. Dün teslim oldu orası çok rahatmış her giden tanıdığımız öyle söylüyor sadece soğuğu çok fenaymış.
abim de aradı bu akşam. yemin törenleri 30 ağustosta demiş babama. pek mutlu değil. daha 2.günden böyle olduysa ama alışır zamanla. bugün yemek dağıtıp bulaşık yıkayacakmış. yemekleri de çok kötüymüşş yenmiyormuş. bisküviyle idare ediyorlarmış.10 da mı ne yatıyorlarmış adam gelip vuruyormuş yataklarına kalkın sayım yapacağız diye. benden küçük çocuklar bize emir veriyor otur kalk diye,diyo
Bende askerimle iftardan önce konuşabildiiiimmm :)
Rahatız çok şükür zorlayan eden yok çok iyi davranıyorlar dedi :)
İlk günden nöbetçi olmuş bizimki
Bulaşık filan da halletmiş ooohh artık bundan sonra hepten rahat
Ayrıca kızlar yemin töreni 31 ağustosmuş ama 31 ağustostan sonra acemilikleri yine de devam edecekmiş galiba
Tripliii sukurler olsun 12 saniyede olsa duydum ya sesini..ictimaya cikicaklarmis simdi sonra yatiss dedi.aricam yine seni dedi ama bu gece icinmi dedi bilmiyorum.nasil keyfin dedim.iyi iyi dedi.yuregimden 10 kilo yuk kalkti
31iymiş canım annem anlamamıştır diye nişanlısına da sordum öyle dedi. ben evde değildim aradığındaBizimkininde sesi iyi değildi canım eh işte idare eder dedi sadece ama mutlu değildi kesinlikle iyi değildi anladım ben. Bana böyle şeyler söylemedi sanırım üzülmeyim diye, annemleri arayıp öğreneceğim ben bakalım ailesine ne demiş benden sonra onları arayacaktı. Sorcak çok şeyim vardıda soramadım kaldım öyle. Seni çok merak ettim, özledim rhatın yerinde mi fln diyebildim. Bana 29'u dedi yemin töreni üstüne basa basa çarşamba dedi. Gittim masamın üstündeki takvime baktım çarşambayı gösteriyordu 29'u ama sende 30'u diyorsun kafam karıştı şimdi yarın bir daha sorayım.
saol cnm hoşbulduk.genede içim hiç rahat değil sesini duydum kötü gibi geliyodu sanki yada ben evham yapıyorum bilemedimbide bizim usta birlikte belli olmadı off allahım sen koru sevdiklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?