Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
szn80 benimde askerim mamakta kalıcak barış gücüne geçicek
annesini arayıp allah kavuştursun demem gerekiyormuş ne düşüncesizim aradım merhaba diyerek başladım konuştuk siz nasılsınız dedim ağladı yazık annesine bende ağlamaylım okuldayken 3 ay görmüyorduk 20 güne yanındayız bizlerden daha güvenli dedim sıkmayalım kendimizi arayınca ağlamayalım dedim anneside bol bol dua ediyorum elimden bişi gelmiyo
kızım biz seni arıcaktık dedi annesi ne utandım onlar beni arasaydı üzülürdüm iyikide önce davrandm o halde beni üdşünmşler aman dikkat et o kadar 4 5 saat işe yol gidiyosun kendini heba etme dedi bende sizde üzmeyin kendinizi lütfen dedim
dün gelemedm kötüydüm arayamadmda sizide kötü etkilemek istemedm biz atlatcaz az kaldı üzülmeyelim ona yansıtmayalım dedim
annesi ne zaman istersen ara kızım dedi sağolsun
kızlar bu benim için çok zor bişiydi acılar insanları birleştiriyor ben beceremezdim 5 yıldır ilk tanışmayı 3 hafta önce yaşadım bu benim tabularımı yıktı askerlik yıktı tabuları resmen ama iyide oldu ailesi çok iyiler bunu böle yaşamam gerekyormş annesiyle ağlaştık
9 dan beri aşkımdan ses yok inşallah arar yine
ya sen aramışsın ne güzel, ya benim hiç aklıma gelmedi kiii:44:
aramalıyım galiba dimiiii?:44:
inşallah bugün aradığında sesi iyi gelir![]()
İnşallah canım... İnşalah benim askerimde arar. Neler yapıyor çok merak ediyorum.
canım ben gitmeden 3 hafta önce tanışmıştım gelincede söz nişan olcak kısmetse arkadaşlarımda madem ciddisiniz senelerdr berabersnz neden aramıyorsun die çok kızdılar ki ailesi beni arıyacaktı çok düşüncesizlk yapmış hissetim kendmi
ama annesi ağladı ben ağladım üzüldüm biraz
muhakak sende ara tavsiye ediyorum acını yaşayan birileri var senin gibi onu önemseyen insanlar var çok güzel duygu canım
yemin töreni tahminen saat kaçta oluyor kızlar
Triplii yook nerdee.bizimki daha islemlerini halletmistir yeni diye tahmin ediyorum ama ses soluk yok..bende sendeki haberleri bekliyorum.kafamda olumsuz seyler dolaniyor..acaba 1tanecik mi ankesorlu var? Acaba bozuk mu? Yoksa cok mu katilar bu konuda ki dunden beri aramadi sevdigin ya da bizimki aramadi.allah allah.off.kafami dagitayim tv acayim dedim.karsima tam beraber izlemeye baslayip elektrik kesildi diye izlemeyemedimiz film tekrardan gosteriyolar.elim gitti tleefona mesaj atmak icin.o kadar sartlamisim kendimi![]()
oooff ooofff bende bi haber alsam![]()
canım inşallah en kısa sürede haber alırsın.
Her yerin yoğunluğu bir olmuyor fırsatı olmamıştır aramaya. 5 ten sonra serbest oluyorlar inşallah arar 5 ten sonra![]()