• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bayramda memlekette olayım diye zaten çarş,perş,cuma izin alıcam 31 ağustostada izin vermez ki bu ya :( 24 ağustos olsaydı bari hemen malatyadan binerdm ankaraya gitmek için

kızlar benimki nevşehirde ya öğlen aradı o da yemin töreninin 31 ağustos olduğunu söyledi. törene muhtemelen sadece ben gidicem, bu çarşı izni oluyormuş ya onun için de aile olması gerekir mi yoksa benimle çıkmasına izin verirler mi sizce?? bu arada aramayanlar üzülmesin eminim vakit bulamamışlardır telefon sayısı azdır vs.. sabredin ilk fırsatta arayacaktır :34:

szn80 benimde askerim mamakta kalıcak barış gücüne geçicek

annesini arayıp allah kavuştursun demem gerekiyormuş ne düşüncesizim aradım merhaba diyerek başladım konuştuk siz nasılsınız dedim ağladı yazık annesine bende ağlamaylım okuldayken 3 ay görmüyorduk 20 güne yanındayız bizlerden daha güvenli dedim sıkmayalım kendimizi arayınca ağlamayalım dedim anneside bol bol dua ediyorum elimden bişi gelmiyo

kızım biz seni arıcaktık dedi annesi ne utandım onlar beni arasaydı üzülürdüm iyikide önce davrandm o halde beni üdşünmşler aman dikkat et o kadar 4 5 saat işe yol gidiyosun kendini heba etme dedi bende sizde üzmeyin kendinizi lütfen dedim

dün gelemedm kötüydüm arayamadmda sizide kötü etkilemek istemedm biz atlatcaz az kaldı üzülmeyelim ona yansıtmayalım dedim

annesi ne zaman istersen ara kızım dedi sağolsun

kızlar bu benim için çok zor bişiydi acılar insanları birleştiriyor ben beceremezdim 5 yıldır ilk tanışmayı 3 hafta önce yaşadım bu benim tabularımı yıktı askerlik yıktı tabuları resmen ama iyide oldu ailesi çok iyiler bunu böle yaşamam gerekyormş annesiyle ağlaştık

9 dan beri aşkımdan ses yok inşallah arar yine

ya sen aramışsın ne güzel, ya benim hiç aklıma gelmedi kiii:44:
aramalıyım galiba dimiiii?:44:

ya sen aramışsın ne güzel, ya benim hiç aklıma gelmedi kiii:44:
aramalıyım galiba dimiiii?:44:

canım ben gitmeden 3 hafta önce tanışmıştım gelincede söz nişan olcak kısmetse arkadaşlarımda madem ciddisiniz senelerdr berabersnz neden aramıyorsun die çok kızdılar ki ailesi beni arıyacaktı çok düşüncesizlk yapmış hissetim kendmi

ama annesi ağladı ben ağladım üzüldüm biraz

muhakak sende ara tavsiye ediyorum acını yaşayan birileri var senin gibi onu önemseyen insanlar var çok güzel duygu canım

yemin töreni tahminen saat kaçta oluyor kızlar

bugün konuşamadım büyük ihtimal akşam arar.
annesi geldi bugün bize kahve içtik sohbet ettik onu da teselli ettim durdum. sevgilim öğlen arasaydı sürpriz olucaktı annesiyle konuşcaktı neyse artık akşam aradığında haber veririm

Yaa ne güzel sizler konuşuyorsunuz darısı başıma inş. Gerçi şuan iyiyim kendimi hazırlamıştım bir kaç gün konuşmamaya tabi 3-5 gün sonrada aynı fikirde olur muyum bilmiyorum. Çarşamba falan beklerim herhalde çünkü ilk fırsatta ara demiştim o da arardı muhakkak fırsatı olsa nasıl otogarda birinden cep telefonunu istediyse aldıysa içerdede ankesörlü telefondan arardı. Demekki arıcak vakti yok.

İnşallah canım... İnşalah benim askerimde arar. Neler yapıyor çok merak ediyorum.

ilk bi kaç gün içeride ekstra işlemler oluyormuş belki akşam arar seninki de
fırsat bulsa gündüz arardı bakalım bende akşam bekliyorum

canım ben gitmeden 3 hafta önce tanışmıştım gelincede söz nişan olcak kısmetse arkadaşlarımda madem ciddisiniz senelerdr berabersnz neden aramıyorsun die çok kızdılar ki ailesi beni arıyacaktı çok düşüncesizlk yapmış hissetim kendmi

ama annesi ağladı ben ağladım üzüldüm biraz

muhakak sende ara tavsiye ediyorum acını yaşayan birileri var senin gibi onu önemseyen insanlar var çok güzel duygu canım

yemin töreni tahminen saat kaçta oluyor kızlar

canm bende bugün sordum sevgilime saat kaçta olur diye henüz oda bilmiyor. ona göre uçak bileti alıcam şimdiden :50:

benim balım hem sabah aradı beni hemde biraz önce :) kıyafetlerini almış ama pantolonu olmamış şişkom benim

Triplii yook nerdee.bizimki daha islemlerini halletmistir yeni diye tahmin ediyorum ama ses soluk yok..bende sendeki haberleri bekliyorum.kafamda olumsuz seyler dolaniyor..acaba 1tanecik mi ankesorlu var? Acaba bozuk mu? Yoksa cok mu katilar bu konuda ki dunden beri aramadi sevdigin ya da bizimki aramadi.allah allah.off.kafami dagitayim tv acayim dedim.karsima tam beraber izlemeye baslayip elektrik kesildi diye izlemeyemedimiz film tekrardan gosteriyolar.elim gitti tleefona mesaj atmak icin.o kadar sartlamisim kendimi:(

Triplii yook nerdee.bizimki daha islemlerini halletmistir yeni diye tahmin ediyorum ama ses soluk yok..bende sendeki haberleri bekliyorum.kafamda olumsuz seyler dolaniyor..acaba 1tanecik mi ankesorlu var? Acaba bozuk mu? Yoksa cok mu katilar bu konuda ki dunden beri aramadi sevdigin ya da bizimki aramadi.allah allah.off.kafami dagitayim tv acayim dedim.karsima tam beraber izlemeye baslayip elektrik kesildi diye izlemeyemedimiz film tekrardan gosteriyolar.elim gitti tleefona mesaj atmak icin.o kadar sartlamisim kendimi:(

o telefona mesaj atma olayı bende de var
hatta bi kere mesaj attım bile sonra bi baktım aaa telefonu bende diye üzüldüm kaldım :5:

Back