• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

olmuş ama türkçe karakter kullanmışım hemen düzelttim.. 16 ocak diye ayarladım ben tam belli olmuyormuş gerçi en geç 17 ocak diyorlar ama benim içimden 16sı geçiyor.. yemin töreni ne zaman olucak ona göre izin alıcam yaa ilk söylerler mi sizce??

geceyi nasıl geçirdim bilmiyorum sabaha kadar gözüme uyku girmedi
sonra bi ara içim geçmiş şimdi yine uykusuzum gözümü kapatmak istemiyorum
telefonuna bakıp duruyorum ona dair birşeyler arıyorum

Selamlar bayanlar..nete arada anca telefondan girebiliyorum. tatildeyim(guya tatildeyim kusadasinda.evden disari cikmiyorum:( ).son kez goremeyecegim bile..dun sabaha karsi babasi fenalasmis uzuntuden:( o yuzden onunla gelmesin diye kendi arabasiyla gitmeyip bu gece binicek otobuse 12de.biraz daha rahat rahat sesini duyabiliyorum yine.bisey sormak istiyorum bu acemilik ne kadar suruyor? Kac gun? Yani ne zaman biticek acemilik? Ona gore giresunda olucam ben.malum okullar aciliyor.en azindan yanina gider kastamonuya gorurum cunku bingole gelmemi istemiyor.cok net gelmeyrceksin oraya dedi...bisey diyemedim canini sikipp uzmemek icin.tamam dedim..bi sessizlesti zaten.ALlahim nasil bir psikoloji hic anlamayacagiz ama yardim et onlara.bizlerede sabir..

canım oncelıkle allah kavustursun...
21 veya 28 gunmus ama bende tam bılmıyorum. bırısı yanıtlarsa bende cok sevınecegım. ayrıca acemilikte kullandıkları dagıtım ıznı ıle beraber mı ocak 16da burdalar yoksa ızın kullanınca 1 hafta uzuyor mu?

aradı sevgilim bi saat kadar önce sabah erkenden teslim olmuş sonra işlemler için beklemiş baya
sağ salim vardığına sevindim..

aradı sevgilim bi saat kadar önce sabah erkenden teslim olmuş sonra işlemler için beklemiş baya
sağ salim vardığına sevindim..

benim sevdiğim aramadı daha ya çook merak ediyorum acaba benimi aramadı yoksa annesigili aradımı çokmu yoğun du işlemler bilmiyorum ama hani isterdim ki ilk işi beni ailesini aaraması yinede bekliyorum ilk fırsatta arasın diye senin sevgilin nereye gitmişti cnım

benim sevgilim 1 saat önce indi aradı ankaraya inince şimdi birliğine teslim olmak üzeredir arıycam akşama doğru bidaha dedi inşallah fırsat bulurda ararlar

benim sevdiğim aramadı daha ya çook merak ediyorum acaba benimi aramadı yoksa annesigili aradımı çokmu yoğun du işlemler bilmiyorum ama hani isterdim ki ilk işi beni ailesini aaraması yinede bekliyorum ilk fırsatta arasın diye senin sevgilin nereye gitmişti cnım

işlemler baya uzun sürüyormuş gittiği yerde anca fırsat bulup ilk beni aradı.
iskenderun a gitti canım denizci olarak

kızlar bende size takıldığım benimde 347. oldu,Alla yardımcımız olsun bol moral olsun dua edelim

acemilik kaç gün sürer acaba
geçen yıl ağustosta gidenlere baktım da 14 gün falan demişler sonuçta onlar ağustos 1 den itibaren asker sayılıyor.
26 ağustosta yemin törenleri olmuş
keşke bizimde öyle olsa

Kızlar bugün şafağımız 155, yemin töreni 28 gün sonra yani 7 eylül'de muhtemelen. Çünkü yemin törenleri cuma günü yapılırmış. Bu arada benim bebişim Kastamonu'ya varınca beni aradı. 5 kişilermiş birlikte teslim olacaklarmış. Zaten otobüse bindirirken yan koltuğunda oturan çocukta Kastamonu askeriydi hemen kaynaştılar. Camdan bakmadı bile pek, belki de ağlamasın diye. Çünkü ben kendimden geçmiştim. Bir ara otobüsün içine daldım ve kapılar kapandı az daha onunla birlikte gidecektim. Bizimki izin kullanmayacak muhtemel kavuşma tarihimiz 13 ocak.

benimkide yemin töreninden sonra yol izni kullanmıcak ama kısmetse kurban bayramında yada 2 gün evci izinler oluyorsa 2 3 gün gelir bilmiyorum çok garip bir gün geçiriyorum evdeyim ve aramasını bekliyorum garip bir heycanmış çok özledim canımı çok özledim

kızlar az önce aradı benimki her şey çok iyiymiş tecrübeli olanlar da anlatmış oranın çok rahat olduğunu çok içim rahatladı çok mutluydu sesi inşallah hep böyle olur..:16:

Allah sabır versin kızlar. bizim 1 ay 5 günümüz kaldı çok şükür. nisanda ilk gittiği zamanları hatırlıyorum ne yediğimi içtiğimi bilmiyordum.neyseki zamanla iyi oldu amasyada askerlik güzel geçiyor..telefonu da var . nizamiyede duruyor.şanslı olurlar sağ salim dönerler inşallah.merak etmeyin 1. ay zor geçiyor sadece. yemin törenlerine gidin. bayramda evci çıkarın.öyle öyle bitiyor.

Herkesi allah kavuştursun inşallah sağ salim dönerler.Ben askerimi sabah uğurladım çok zor oldu bnm için kendimi tuttum ağlamadım ama o gidince hıçkıra hıçkıra ağladım. birliğine teslim olmuş haber geldi şafak 155 sayacağız..Onu şimdiden çok özledim nasıl alışacağım bilmiyorum onsuz birgünüm geçmedi.Herkese allah kolaylık versin..:72:

Kızlar şafağımız yarından itibaren 155. Bugünden itibaren değil.

Sevgilim henüz aramadı beni. Saat 5e kadar teslim olması gerekiyordu. En son havaalanında haber alabildim ondan. Gözüm sürekli telefonda. Ne yaptı ne etti yerleşebildi mi of neden aramıyor :14:
sağ salim gidebildimi onu bile bilmiyorum :14:

Back