• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

boğazımda sürekli kelimeler yumru şeklinde kalıyor.
zamanla bu durum normal olucak ama şu an hiç normal değil yokluğu
gözüme bir gram uyku girmiyor
benimde öyle o erken çıkacak diye uyudu ama ben uyuyamıyorum. yokluğuna nasıl alışırım, sesini duymadan günüm nasıl geçer bilmiyorum :26:

Sinirlendiğim zaman nasıl ayrılalım o zaman diyormuşum anlamıyorum :43:
Yutkunamamaktan nefes nefese kalmak diye bi şey de varmış:43:

abimi gönderdik gece 12 buçukta , otobüse binip el sallayışı çok dokundu. ama ağlamamak için tuttuk kendimizi, bizi arkasında gözü yaşlı görmesin istedik. nişanlısı dayanamadı ama. çok zor bir durum. Allah sabır versinn hepimize,hayırlısıyla gelsinler

Ben çok basite alıyormuşum :(
Bi mesaj geliyor elimi atıyorum o sanıyorum :(
Telefon çalıyor o sanıyorum :(
Çok mu abartıyorum ben?
Nefes alamıyorum resmen

Aynı yerde canım benim eşimde inşallah iyi geçer herkes için bu sabah yolladım bir günlüğüne geldi yanıma çok güzeldi ama kısa sürdü

Son düzenleme:
benim de sevgilim biraz önce giti kızlar :14: dünden beri ağlıyoruz öyle zor ayrıldık ki :14: 7/24 beraberdik şimdi bir anda pat diye ayrılmak çok çok garip bir duygu allah hepimizi kavuştursun...

şimdi allah nasip ederse ocak 14te mi geliyorlar? benim sevgilim 1 hafta dağıtım izni de kullancak sizinkiler kullancak mı?

Kızlar bugün sevgilimle son kez görüştük yarın onu yolcu edemeyeceğim.
Vedalaşırken hep onun moralini yüksek tutmaya çalıştım sevgilim duygusaldır.
Vedalaşmicaz zaten 1 ay sonra izne geliceksin normal bi günmüş gibi ayrılalım dedim.
Ben kendimi tuttum ağlamadım. En son kendine iyi bak diyip alnından öperken sesim titriyodu ayrıldık ben ağlamadım merdivenden ona gülerek el salladım ama o arkasını dönüp giderken ağlıyodu gözlerini siliyodu.
Çok koydu bana bu durum ya of :14::14::14:

bende aynı durumdayım dün kuzenmde kalacaktım bugünde şu anda onu yolcu ediyor olacaktım ama gitmemeyi uygun gördüm dün çok bıraktım çok ağladım döktüm ne varsa midem bulandı üzüldüğümde sürekli mide bulantısı yaşarım malesef vee ikimizde üzülcektik o yüzden gitmedim ve bugün gidiyor

okula gidiyormuş gibi hissediyorum zonguldağa eylülde giderdi aralıkta görüşürdük 3 ay ayrı kalırdık ben şimdi yemin törenine gidicem ki o yüzden okul gibi sanki dönem uzattı gibi kendimi kandırıyorum

askerlerimize yürekten dualarımızı esirgemeyelim allahım onalrı şerden korusun

kızlar bu arada 5 ay 5 gün denmiş mesela 1 2 günlüğünne izin alınıyormu izin alınıca askerliğe ekleniyor herhalde, benim dağıtım izni olmucak çünkü ankara mamakta kalcak acemi ve ustadada yemin töreninden sonra yada kurban bayramında felan izin kullanma hakları olurmu

Günaydın kızlar
Bugün askerlerimizin teslim günü
Allah hepsine hayırlı teskereler nasip etsin
Uyuyakalmışım az önce sevgilim aradı acele acele son kez konuştuk ve kapattı yola çıktı. çok ağladım sabah sabah yine :5::5:
Bişeyleri hep son kez diye düşününce çok kötü olup ağlıyorum. İşte son kez cebinden aradı son kez mesaj attı son kez iyi geceler mesajı attı vs vs diye düşününce gerçekten çok kötü oluyorum.
Onun yerine sanki tatile gitmiş gibi düşünmeye çalışıyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum 30 gün sonra yanımızda olucak.

Şafağımız 156 canlar :72:

Kızlar dün akşam Kastamonu'ya uğurladık ama ne siz sorun ne ben anlatayım o kadar ağladım ki, ben hiç böyle olmamıştım. Daha evden çıktık arkadaşları en büyük asker bizim asker dedi ve ben orda başladım otogara kadar iç çeke çeke beni zor sakinleştirdiler. Cebi bende yüzüğü bende. Bakıp bakıp kötü oluyorum ben. Hiç iyi değilim kızlar hiç. 1 gram uyku uyumadım.

Günaydın kızlar
Bugün askerlerimizin teslim günü
Allah hepsine hayırlı teskereler nasip etsin
Uyuyakalmışım az önce sevgilim aradı acele acele son kez konuştuk ve kapattı yola çıktı. çok ağladım sabah sabah yine :5::5:
Bişeyleri hep son kez diye düşününce çok kötü olup ağlıyorum. İşte son kez cebinden aradı son kez mesaj attı son kez iyi geceler mesajı attı vs vs diye düşününce gerçekten çok kötü oluyorum.
Onun yerine sanki tatile gitmiş gibi düşünmeye çalışıyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum 30 gün sonra yanımızda olucak.

Şafağımız 156 canlar :72:

bugünüde yicez 155 olcak azalıcak günler teker teker allah onları korusun inşallah

bende kötü bir haldeyim evdeyim hiçbirşey yapasım içimden gelmyor telefona msj geliyor ondan olsun allahım diyorum

bana giderken telefonunu bıraktı oyalanmammı istedi sanırsam kıyamam ben ona ölürüm

vakit geçiyor hızlıca günleri devircez inşallah

:14::14::14: Burda hep beraber birbirimizden güç alarak atlatıcaz bugünleri inşallah.
Bu ilk günler en zor günler. Ben evde durmicam yoksa ağlamaktan gözlerim pörtlicek. Pazara falan gidip kendimi oyalayacağım şimdi.
Sizde kafanızı dağıtacak bişeyler yapın kızlar. Bugün hiç kolay olmayacak çünkü.

en son 9 da konuşmuştuk aşkım aradı ankesörlüden çok sevindim çok canım benim ne heyecanla açtım o telefonu ben ölürüm ona

asker yarenleri bu şarkı size

[video=youtube;rE_Ae0tuFHE]http://www.youtube.com/watch?v=rE_Ae0tuFHE[/video]

:14::14::14: Burda hep beraber birbirimizden güç alarak atlatıcaz bugünleri inşallah.
Bu ilk günler en zor günler. Ben evde durmicam yoksa ağlamaktan gözlerim pörtlicek. Pazara falan gidip kendimi oyalayacağım şimdi.
Sizde kafanızı dağıtacak bişeyler yapın kızlar. Bugün hiç kolay olmayacak çünkü.

sevdiğime söledim kuaföre gidip saçımı kestirip boyatcam die o gelene kadar bakım yapcam haftasonlarıı ayy derdime bakın dicem ama ağlamadan duramıyorum evdede annem babam var

babamda öğrenmiş artık onuda yeni öğrendim

geçicek ub günleri atlatcaz hep beraber sağlıkla atlatcaz

en son 9 da konuşmuştuk aşkım aradı ankesörlüden çok sevindim çok canım benim ne heyecanla açtım o telefonu ben ölürüm ona

asker yarenleri bu şarkı size

[video=youtube;rE_Ae0tuFHE]http://www.youtube.com/watch?v=rE_Ae0tuFHE[/video]

Canım benim çok sevindim haber alabilmene. Askerine ilk ulaşan yaren sen oldun galiba canım. İnşallah aşkımda sağ salim gider aklım onda şuan elim telefonda haber bekliyorum ama daha uçağı bile kalkmamıştır :5:

sevdiğime söledim kuaföre gidip saçımı kestirip boyatcam die o gelene kadar bakım yapcam haftasonlarıı ayy derdime bakın dicem ama ağlamadan duramıyorum evdede annem babam var

babamda öğrenmiş artık onuda yeni öğrendim

geçicek ub günleri atlatcaz hep beraber sağlıkla atlatcaz

Bende aynı kararı aldım canım sevgilim yokken kendime bol bol bakıcam boş vakitlerimde. Zaten aşkım ben gelene kadar 55 kilo ol diyor onun için çabalayacağım :1::1:

Bu sayede babanda öğrenmiş canım işte babalara söylemek bi dert çünkü. O çıkmış aradan :52:

buble valla ulaştı bana arada hemen ankasörlü bulmuş canım inincede arıyacağım dedi

senin askerin izmire gidiyor indiğinde arar canım inşallah sesini duyup havalara uçarsın sende telfondayken ağlamada ben zor tuttum kendimi

yemin törenleri tam ne zaman olucak canım 7 eylülde felanmı oluyor acaba cumaları oluyormuş izin alcam iş yerimden

bide ticker yapmak istiyorum ama ticker sitelerinde ocak ayı yok en azından önümüzü görelim dedim altta o belirsin ama bulamadım

ben de gönderdim bugün sabah sevdiceğimi..3 saatlik yola gitti ama sanki binlerce km uzağa gitmiş gibi geldi..ağladık..umarım çabuk geçer günlerimiz ve kavuşuruz hepimiz bi an önce:43:
atarsa 155:21:

bende dün 23:00 da yolladım askerimi gitmeden aradı ama şuan elimde tel ne zaman arayacak diye bekliyorum kısa günde 40 kere haber aldım yarimden haber alamamak yokmu dayanamıyorum bende derse vermeye çalışıyrum kendimi yapabildiğim kadar tabiki snava giricem kazanmalıyım aşkım ve kendim için şu şafaklar biran önce geçse gözümüzü bi açsak yarimiz yanıımızda o günler bir an önce gelse rabbim hepimize sabır versin hepinize hayırlı teskereler kızlar....

kızlar hepinizi Allah kavuştrsun. günler çabucak geçsin inşallah. Ben sizden 10 gün önce yollamıştım bide uzun dönem çıktı ben napayım :( sizin şafak bitecek ben daha 6 ay daha sayıcam. Ayrıca usta birliğide belli değil ayın sonuna kadar ayrı bi stres daha. Bizimkinin yemin töreni 31 ağustostaymış sizinkilerle aynı olurmu bilemem. Bide bayramda 4 gün izinleri varmış ailesinin yanına gidicek umarım bende gidebilirim çünkü çok özledim :((

buble valla ulaştı bana arada hemen ankasörlü bulmuş canım inincede arıyacağım dedi

senin askerin izmire gidiyor indiğinde arar canım inşallah sesini duyup havalara uçarsın sende telfondayken ağlamada ben zor tuttum kendimi

yemin törenleri tam ne zaman olucak canım 7 eylülde felanmı oluyor acaba cumaları oluyormuş izin alcam iş yerimden

bide ticker yapmak istiyorum ama ticker sitelerinde ocak ayı yok en azından önümüzü görelim dedim altta o belirsin ama bulamadım

canım ben daisypath den yaptım şimdi. yılı 2013 yaptığın zaman ocak ayı çıkıyor. bu mesajda ilk denemem bakalım altta görünücek mi.. bu arada benimki de yolda şuan içim bi garip oldu :26:

Back