347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benim de bitanem değerlim kardeşim bu ayın 24ünde ankara etimesgut zırhlı birliklere teslim olcak. gözümde hala bi bebek o. nasıl ayrılcam, nasıl alışcam bilmiyorum.

çok saolun kızlar.. şimdi yorumları okuyordum orada yapanların, çok rahat olduğunu söylüyorlar, bakalım artık..
inşallah hepiniz mutlu haberler alırsınız

sonunda bende öğrendim hadi bakalım hayırlısı olsun...
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı Veteriner
Statüsü Yedek Subay
Branşı VETERİNER
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi AS. VET. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI
GEMLİK BURSA

kızlar, tc kimlik nosunu ve onay kodu istiyo, ama onay kodu gözükmüyo, sağa tıklayıp yeni sayfada aç deyin, o zaman gözüküyo kod. ben o şekilde baktım..

ankara mamak kısa dönem er aşkım aradı ama telefonu açtım neresi dedim allahım çaresizliğimi gördü

ankara aşkım sana emanet kısa bir süre

aşkıma asker öğretmenlik çıktı şükür çok mutluyum kızlar çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk .yer burdur. yani evlilik yolu göründü nihayet

Son düzenleme:
herkes için hayırlısı olup gönlünüze göre olur inşallah. artık kalpten gidecektim

ne kadar gec ogrenebildiniz kizlar,biz hemen ogrenmistik cok ugrasmamistik.gerci 347. donem gidenler baya cok ondan sistem kaldirmadi heralde.allahim sag salim donmeyi nasip etsin hepsini.

biz de bakabildik kızlar kısa dönem acemilik ankara usta b. edirne çıktı. şükürler olsun allah hepimize hayırlı tezkereler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…