Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrrr
hava çok soğudu birden üşüdüm dün gece. ne güzel kombiyi yakmadan idare ediyodukbu sogukta sabahın köründe uyandım bide ne gerek varsa
Ben de 349. dönem yareniydim, ta o zamandan beri takip ediyordum kızları, çok hoşuma gidiyordu maşallah. Ben de merak ettimmerhaba. sizin topiğiniz uzun süredir dikkatimi çekiyor ve arada girip sizlerin arkadaşlığını okuyup takip ediyordum, uzun süredir kimsenin yazmaması dikkatimi çekti ve ne yalan söyleyim sizleri merak ettim..
merhaba. sizin topiğiniz uzun süredir dikkatimi çekiyor ve arada girip sizlerin arkadaşlığını okuyup takip ediyordum, uzun süredir kimsenin yazmaması dikkatimi çekti ve ne yalan söyleyim sizleri merak ettim..
Ben de 349. dönem yareniydim, ta o zamandan beri takip ediyordum kızları, çok hoşuma gidiyordu maşallah. Ben de merak ettimNeredesiniz kızlar, inşallah kötü bir şey yoktur
![]()
dualarımız nena ve eylül bebek için..sağlıkla anneciğinin kucağına gelsin güzel melekciddi anlamda merak etmiştim uzun süre kendimi tuttum yazmamak, sormamak için
daha fazla dayanamayıp sordum, içim rahatladı
herkese slmlar arada gelip burda bizleri haberdar edin merak ediliyosunuz
![]()
Cevaplar için sağ olun kızlar. Yaa artık izleyiciniz gibi olduk, inanın merak ediyoruzNena'nın doğumu kolay olmuştur inşallah bebeği de kendisi de çok iyidir
Sevgiler![]()
canım nasılsın bende 2013 1024 gelinlerinden giz biliyorsun beni az çok nickimi değiştirdim iyisindir inşallahdualarımız nena ve eylül bebek için..sağlıkla anneciğinin kucağına gelsin güzel melekciddi anlamda merak etmiştim uzun süre kendimi tuttum yazmamak, sormamak için
daha fazla dayanamayıp sordum, içim rahatladı
herkese slmlar arada gelip burda bizleri haberdar edin merak ediliyosunuz
![]()
aynen sıkı takipçi olmuşum siz gidince anladımTeşekkür ediyoruz kızlar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz sıkı takipçilerimiz.![]()
evet canım biliyorumcanım nasılsın bende 2013 1024 gelinlerinden giz biliyorsun beni az çok nickimi değiştirdim iyisindir inşallah
AAA BEN SENİN KULLANICINI UNUTTUM İSMİNİ SÖLESENE ARADA BAKAYIM PEK KİMSEYE BAKAMIYORUM İG DE Jaynen sıkı takipçi olmuşum siz gidince anladımben iyiyim çok şükür 2014 mayıs geliniyim bende
evet canım biliyorumig den de takip ediyorum seni
iyiyim çok şükür ev iş koşuşturma içerisindeyim işte, sende iyisindir inşallah, bu arada hayırlısı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
darısı daLovely35 ve tüm isteyenlerin başına
![]()
özelden attım canım ismimi :)AAA BEN SENİN KULLANICINI UNUTTUM İSMİNİ SÖLESENE ARADA BAKAYIM PEK KİMSEYE BAKAMIYORUM İG DE J
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM RABBİM YİNE NASİP ETTİ BİZE ÇOK İSTİYORDUK
aynen sıkı takipçi olmuşum siz gidince anladımben iyiyim çok şükür 2014 mayıs geliniyim bende
evet canım biliyorumig den de takip ediyorum seni
iyiyim çok şükür ev iş koşuşturma içerisindeyim işte, sende iyisindir inşallah, bu arada hayırlısı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
darısı daLovely35 ve tüm isteyenlerin başına
![]()
sağ ol Lovelyciğim, ben de sizden sonraki dönem asker bekledim 349 olarak :) sonrasında geçen sene ağustosta evlendik ve bugünlere geliverdik. bizimkiler gittiğinde sizi takip etmeye başladım, askerlik açısından yol göstersin diye. ama bizim sayfada sizinki kadar güzel bir ortam oluşmadı maalesef. sonuç olarak eşim askerden gelince uzun zaman girmedim kk'ya, o ara girmeye girmeye şifremi de unuttum, dolayısıyla dönünce yeni bir başlangıç yaptım KK'da :) altta gördüğünüz ziyaretçilerden biri olarak da takip ettim tekrar dönene kadar :)Teşekkür ediyoruz kızlar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz sıkı takipçilerimiz.![]()
sağ ol Lovelyciğim, ben de sizden sonraki dönem asker bekledim 349 olarak :) sonrasında geçen sene ağustosta evlendik ve bugünlere geliverdik. bizimkiler gittiğinde sizi takip etmeye başladım, askerlik açısından yol göstersin diye. ama bizim sayfada sizinki kadar güzel bir ortam oluşmadı maalesef. sonuç olarak eşim askerden gelince uzun zaman girmedim kk'ya, o ara girmeye girmeye şifremi de unuttum, dolayısıyla dönünce yeni bir başlangıç yaptım KK'da :) altta gördüğünüz ziyaretçilerden biri olarak da takip ettim tekrar dönene kadar :)