Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar hayırlı tezkereler olsun inşallah.. maalesef burdur hakkında bir bilgim yokmerhaba kizlar.. nisanlim 357.donemde askere gitti ve usta birligimiz burdur cikti.. burdurda askerlik nasildir bi bilgisi olan yada bi fikri olan varmidir acaba? biliyorum sizin askerleriniz coktaan dondu ve kavustunuz sevdiklerinize:) rabbim mutluluklarinizi daim etsin.. bu yollardan gectiginiz icin belki yardimci olabilirsiniz diye dusundum ilk sayfada burdurda yapmis arkadaslar varmis![]()
tsk ederim cnm.. birliginden sadece nisanlimin burdur cikmis zaten internetten baktim ama hep acemilikle ilgili yazilar var.. hic usta birligini burdurda yapmis birine rastlamadim:) insaAllah rahat edebilicegi bi yerdir:) rabbim tum askerlerimuzi sag salim sevdiklerine kavustursunmerhabalar hayırlı tezkereler olsun inşallah.. maalesef burdur hakkında bir bilgim yok
allah saglikli hayirli omur versin, anneli babali buyusun insaAllahevetttt bebişimiz pammuk eylülümüz geldi şükür![]()
Sagol canım amin nena ve bebişi çok güzeller maşallah..allah saglikli hayirli omur versin, anneli babali buyusun insaAllah![]()
sağ ol Lovelyciğim, ben de sizden sonraki dönem asker bekledim 349 olarak :) sonrasında geçen sene ağustosta evlendik ve bugünlere geliverdik. bizimkiler gittiğinde sizi takip etmeye başladım, askerlik açısından yol göstersin diye. ama bizim sayfada sizinki kadar güzel bir ortam oluşmadı maalesef. sonuç olarak eşim askerden gelince uzun zaman girmedim kk'ya, o ara girmeye girmeye şifremi de unuttum, dolayısıyla dönünce yeni bir başlangıç yaptım KK'da :) altta gördüğünüz ziyaretçilerden biri olarak da takip ettim tekrar dönene kadar :)
ahaha o kadar çok konuştuk ki o zaman, tanıdık gelmesine sevindim canım. ama dediğin gibi oldu, o zaman uzun süre girmeyince unuttum şifremi de. birkaç yıl sonra özledim kk'yı, bakayım dedim, ne var ne yok. o zamanki kızların hiçbirini göremedim tabi. bir seni gördüm aktif olarak giren. eski nickimi buradan yazmayayım...Bende 349.dönem yareniydim sık sık takip ederim bu topiği ve dediğin gibi canım ne kadar uğraşsam da bizde asker yarenleri askerleri geldikten sonra girmeyi bıraktılar ya da başka topiklere kaçtılar tek yazamayacağımdan bende yazmayı bıraktım oraya seni hatırladım sanki ama nickin mi değişti onu çözemedim![]()
Özelden mesaj atabilirsin canım en azından sürekli konuşabileceğimiz bir yer olurahaha o kadar çok konuştuk ki o zaman, tanıdık gelmesine sevindim canım. ama dediğin gibi oldu, o zaman uzun süre girmeyince unuttum şifremi de. birkaç yıl sonra özledim kk'yı, bakayım dedim, ne var ne yok. o zamanki kızların hiçbirini göremedim tabi. bir seni gördüm aktif olarak giren. eski nickimi buradan yazmayayım...
Nena'nın doğumu hayırlı olsun kızlar, Allah analı babalı büyütsün.
Ben de seni tebrik ederim Lovely'ciğim, o dönem paylaştığın fotoğraflardan gördüm seni, maşallah diyorum, Allah nazarlardan saklasın, her zaman huzur mutluluk versinKeşke katılsaydın canım sende aramıza. Son zamanlarda buraya pek yazmıyoruz ama bu sayfa anılarımız, geçmişimiz, herşeyimiz yeri ayrı. Seni de tebrik ediyorum canım, hep mutlu olun inşallah evlilik çok güzel bir şey.
Ben de seni tebrik ederim Lovely'ciğim, o dönem paylaştığın fotoğraflardan gördüm seni, maşallah diyorum, Allah nazarlardan saklasın, her zaman huzur mutluluk versin![]()
bende özledim.. ara ara girip bakıyorumTopiğimiz durmuş ama biz kopmadık burayı da özledim
Evet bunu söylemişti Lovely ama ben sadece nasılsınız diye merak ettim. Siz buradan yazışırken takip ediyorduk. Şimdi sizi tanıyor gibi olduk, öyle bir hatır sormak istedim o yüzden.Bugün kavuşmanın 2. Senesi benimm evlilğimin ise 8, ayı ☺☺☺☺☺
Arkadaslar biz burdan değil telefondan devam ediyoruz kopmadık ki 2 sene burda yazdık son bir kaç aydır telden devam eder olduk